ΑΚΗΣ 22 Ιουνίου 2010 #251 Share 22 Ιουνίου 2010 Στο μονο που θα επιτεθει ειναι σε σαλιγκαρια και tridacna clams.Απο τη στιγμη που δεν εχεις και τον ταιζεις κανονικα,μην τον φοβασαι. Εχε και το νου σου αν πλησιαζει καθολου αλλες γαριδες αν και δεν μπορει να τις ακολουθησει στο κολυμπι Αχινο βρηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 22 Ιουνίου 2010 #252 Share 22 Ιουνίου 2010 Ακη εχω τον συγκεκριμενο αστακο2,5χρονια δεν μου χει κανει καμια ζημια επισης εχω 4 crocea clams που ποτε δεν εχει ασχοληθει εχω 5 cleaner kai 3 debelius shrimps χωρις κανενα προβλημα μεταξυ τους... βεβαια εχω και αρκετα λιτρα... παντως το συμπερασμα μου ειναι οτι οσο ειναι χορτασμενος δεν κανει καμια ζημια αν ομως μεινει αταιστος καιρο τοτε οπως και πολλα αλλα reef safe θα ξεκινησουν να τρωνε τα παντα για την επιβιωση τους.. πχ ενας acanturus sohal που εχω αν πειναει πολυ αρχιζει και τσιμπαει ακροπορες,κλαμ,κ.α. ενω ανειναι χορτατος δεν ασχολειται ουτε καν, αρα το συμπερασμα μου ειναι οτι ολα εξαρτονται απο αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 23 Ιουνίου 2010 Author #253 Share 23 Ιουνίου 2010 Αχινο βρηκες? Οχι ΑΚΗ δεν βρηκα δυστυχως!!! Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κανω target feeding για τον αστακο ή θα βγαινει μονος του και θα τρωει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 23 Ιουνίου 2010 #254 Share 23 Ιουνίου 2010 Ακη εχω τον συγκεκριμενο αστακο2,5χρονια δεν μου χει κανει καμια ζημια επισης εχω 4 crocea clams που ποτε δεν εχει ασχοληθει εχω 5 cleaner kai 3 debelius shrimps χωρις κανενα προβλημα μεταξυ τους... βεβαια εχω και αρκετα λιτρα... παντως το συμπερασμα μου ειναι οτι οσο ειναι χορτασμενος δεν κανει καμια ζημια αν ομως μεινει αταιστος καιρο τοτε οπως και πολλα αλλα reef safe θα ξεκινησουν να τρωνε τα παντα για την επιβιωση τους.. πχ ενας acanturus sohal που εχω αν πειναει πολυ αρχιζει και τσιμπαει ακροπορες,κλαμ,κ.α. ενω ανειναι χορτατος δεν ασχολειται ουτε καν, αρα το συμπερασμα μου ειναι οτι ολα εξαρτονται απο αυτο... Eτσι ακριβως,αλλα εξαρταται και απο το χαρακτηρα του συγκεκριμενου αστακου.Εχω ακουσει καποιους που οσο και να τους ταιζαν,αυτοι τσιμπουσαν τα clam. Ο αστακος θα ξεθαρεψει και θα βγαινει να τρωει και τροφη που ριχνεις για τα ψαρια,αλλα 1 φορα την εβδομαδα δινε του ενα μικρο κοματακι καλαμαρι ή γαριδα (κατι με κρεας δηλαδη).Βαλτο με τσιμπιδα ή με το χερι σου μπροστα του μεχρι να το αρπαξει.Με τον καιρο θα μαθει και θα ερχεται κατευθειαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουνίου 2010 #255 Share 23 Ιουνίου 2010 Eτσι ακριβως,αλλα εξαρταται και απο το χαρακτηρα του συγκεκριμενου αστακου.Εχω ακουσει καποιους που οσο και να τους ταιζαν,αυτοι τσιμπουσαν τα clam. Ο αστακος θα ξεθαρεψει και θα βγαινει να τρωει και τροφη που ριχνεις για τα ψαρια,αλλα 1 φορα την εβδομαδα δινε του ενα μικρο κοματακι καλαμαρι ή γαριδα (κατι με κρεας δηλαδη).Βαλτο με τσιμπιδα ή με το χερι σου μπροστα του μεχρι να το αρπαξει.Με τον καιρο θα μαθει και θα ερχεται κατευθειαν. Εγω θα συμφωνησω για τον χαρακτηρα του αστακου.Ειναι που θα πεσεις.Το ιδιο ισχυει και για ολα τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 23 Ιουνίου 2010 Author #256 Share 23 Ιουνίου 2010 Εχοντας και το βιογραφικο του συγκεκριμενου αστακου (αφου ειναι στο ενυδρειο του alan_boy) και συμφωνα με το οποιο δεν εχει πειραξει κοραλι ή ψαρι πιστευω να μην εχουμε καποιο προβλημα!!! Οποτε μαλλον θα αποκτηθει και πιστευω να γινουμε καλοι φιλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουνίου 2010 #257 Share 23 Ιουνίου 2010 Εχοντας και το βιογραφικο του συγκεκριμενου αστακου (αφου ειναι στο ενυδρειο του alan_boy) και συμφωνα με το οποιο δεν εχει πειραξει κοραλι ή ψαρι πιστευω να μην εχουμε καποιο προβλημα!!! Οποτε μαλλον θα αποκτηθει και πιστευω να γινουμε καλοι φιλοι Αρα ειναι δοκιμασμενος ο χαρακτηρας του συγκεκριμενου αστακου.Ξερετε και την συμπεριφορα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 23 Ιουνίου 2010 #258 Share 23 Ιουνίου 2010 Θα συμφωνησω με τον Ακη και ως προς τον τροπο ταισματος του ... παντως ειναι απο τα πολυ ομορφα κ ενδιαφεροντα ζωντανα... αντε με το καλο να γινετε φιλαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 23 Ιουνίου 2010 Author #259 Share 23 Ιουνίου 2010 Ενα update με φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 23 Ιουνίου 2010 Author #260 Share 23 Ιουνίου 2010 Και καποιες ακομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Ιουνίου 2010 #261 Share 23 Ιουνίου 2010 Να χαίρεσαι τα καινούργια σου αποκτήματα.Το ενυδρείο έχει πάρει το δρόμο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Ιουνίου 2010 #262 Share 24 Ιουνίου 2010 Καλα ε το σαρκοφυτο πως καθησε εκει????Απιστευτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουλίου 2010 #263 Share 3 Ιουλίου 2010 Να το χαιρεσε το στολιδι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 4 Ιουλίου 2010 Author #264 Share 4 Ιουλίου 2010 Να το χαιρεσε το στολιδι σου. Σ ευχαριστω πολυ!!! Ασχετο... ο αστακος ειναι φοβερος!!! Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Alan_boy για τα ζωντανα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 14 Σεπτεμβρίου 2010 #265 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε και εγω τωρα θα στησω ενα στα 130 λιτρα και πηρα πολλες ιδεες απο σενα να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #266 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολυ Ότι χρειστεις στείλε μου πμ για να σε βοηθήσω. Καλό ξεκίνημα και στο δικό σου και ΥΠΟΜΟΝΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 18 Σεπτεμβρίου 2010 #267 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολυ Ότι χρειστεις στείλε μου πμ για να σε βοηθήσω. Καλό ξεκίνημα και στο δικό σου και ΥΠΟΜΟΝΗ! Εχω παραγγειλει ενυδρειο αλλα λογω της απεργιας εχω μεινει στο περιμενε απο 25 θα ειμαι μονιμα θεσσαλονικη οπου αρχιζω τα παντα απο το 0 . αντε καλη αρχη σε εμας τους καινουριους Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 19 Σεπτεμβρίου 2010 #268 Share 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή αρχή και από μένα...Στη καλύτερη πόλη ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 19 Σεπτεμβρίου 2010 #269 Share 19 Σεπτεμβρίου 2010 Να σαι καλα φιλε μου! Θεσσαλονικη τα παντα ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Σεπτεμβρίου 2010 #270 Share 23 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι απο τα καλυτερα που εχω δει εδω και καιρο..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #271 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι απο τα καλυτερα που εχω δει εδω και καιρο..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ευχαριστω πολυ!!! Μεσα στο Σαββατοκυριακο θα ανεβασω νεες φωτο με την εξελιξη του!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 24 Σεπτεμβρίου 2010 #272 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ!!! Μεσα στο Σαββατοκυριακο θα ανεβασω νεες φωτο με την εξελιξη του!!!! Άντε και έχεις, αργήσει ακόμα…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 26 Σεπτεμβρίου 2010 #273 Share 26 Σεπτεμβρίου 2010 Κώστα τέλειο το ενυδρείο σου, όταν το βλέπω χαίρομαι γιατί ξέρω ότι έχει και το δικό μου προοπτικές. Θα σε πάρω τηλ εντός των ημερών να τα πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 11 Οκτωβρίου 2010 Author #274 Share 11 Οκτωβρίου 2010 (edited) Μερικες update photos... Sorry για την καθυστερηση.... Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2010 - konchrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 11 Οκτωβρίου 2010 #275 Share 11 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο ρε Κώστα τέλειες φωτογραφίες όμορφα ζωντανά, άντε και εις ανώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος