saradoulis 9 Μαίου 2010 #226 Share 9 Μαίου 2010 θα πρεπει να ειναι πολυ μικρο clam ομως γιατι βλεπω πολυυ κοραλλι κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 9 Μαίου 2010 Author #227 Share 9 Μαίου 2010 Πραγματι ενα clam θα ηταν τελειο πανω στο βραχακι, αριστερα οπως βλεπουμε το ενυδρειο. Εχω ακουσει οτι θελουν πολυ φωτισμο και οτι ειναι λιγο δυσκολα. Επισης θα πρεπει να τα βρεις για να τα αγορασεις. Δεν βλεπω στις εισαγωγες να γραφουν για clam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 10 Μαίου 2010 #228 Share 10 Μαίου 2010 Οντως.. Καθολου.. Ειδικα τωρα που καλοκαιριασε δεν φερνουν τιποτα σχεδον Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 11 Μαίου 2010 #229 Share 11 Μαίου 2010 Πολυ σπανια φερνει το petcity αλλα και αυτο να φερει το πολυ ενα.. Και saradoulis οπως λες, δεν φερνουν το καλοκαιρι γιατι τα περισσοτερα μαγαζια δεν εχουν καν ψυχτικο οποτε ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα κοραλια θα τα κακαροσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Μαίου 2010 #230 Share 11 Μαίου 2010 Η αιτια δεν ειναι η ζεστη αλλα η μειωση της αγοραστικης κινησης για τις διακοπες.Δεν εχετε παρατηρησει οταν πατε στα καταστηματα οτι υπαρχει λιγοτερος κοσμος να ψωνισει?Οσο για το petcity μην ελπιζεις να βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 14 Μαίου 2010 #231 Share 14 Μαίου 2010 Δεν θα συμφωνησω ο κοσμος το καλοκαιρι αγοραζει chiller,ταιστρες και λοιπα οποτε υπαρχει δουλεια.Ψαρια δεν αγοραζουν μοναχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 15 Μαίου 2010 #232 Share 15 Μαίου 2010 Δεν θα συμφωνησω ο κοσμος το καλοκαιρι αγοραζει chiller,ταιστρες και λοιπα οποτε υπαρχει δουλεια.Ψαρια δεν αγοραζουν μοναχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 15 Μαίου 2010 #233 Share 15 Μαίου 2010 Εμμ ετσι πανε αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 28 Μαίου 2010 Author #234 Share 28 Μαίου 2010 Ποια η γνωμη σας για το παρακατω ζωντανο? http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=595 Καμια εμπειρια απο κανενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Μαίου 2010 #235 Share 28 Μαίου 2010 βρήκες τέτοιον αχινό ? φύλαξε μου ένα φραγκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 28 Μαίου 2010 Author #236 Share 28 Μαίου 2010 βρήκες τέτοιον αχινό ? φύλαξε μου ένα φραγκάκι Φραγκαρεται ο αχινος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 28 Μαίου 2010 #237 Share 28 Μαίου 2010 Δεν γνωριζω παντως ξερω σιγουρα πως αν πεθανει αυτο το ζωντανο εχει παρομοια αποτελεσματα με το θανατο της ανεμωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 28 Μαίου 2010 Author #238 Share 28 Μαίου 2010 Δεν γνωριζω παντως ξερω σιγουρα πως αν πεθανει αυτο το ζωντανο εχει παρομοια αποτελεσματα με το θανατο της ανεμωνης Μην μου λες τετοια και ειμαι ετοιμος να παρω ενα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 28 Μαίου 2010 Author #239 Share 28 Μαίου 2010 Δεν γνωριζω παντως ξερω σιγουρα πως αν πεθανει αυτο το ζωντανο εχει παρομοια αποτελεσματα με το θανατο της ανεμωνης Η΄τοτε να παρω μια ανεμωνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Μαίου 2010 #240 Share 28 Μαίου 2010 O αχινος αυτος ειναι πολυ ευκολος κ αν πεθανει δεν προκαλει μεγαλη ζημια μιας κ ''φαινεται'' οταν παει να τα κακαρωσει(του πεφτουν πρωτα ολα τ'αγκαθια).Θα ξεκινησει να τρωει την κοραλινη σου αλλα με πολυ αργους ρυθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Μαίου 2010 #241 Share 28 Μαίου 2010 O αχινος αυτος ειναι πολυ ευκολος κ αν πεθανει δεν προκαλει μεγαλη ζημια μιας κ ''φαινεται'' οταν παει να τα κακαρωσει(του πεφτουν πρωτα ολα τ'αγκαθια).Θα ξεκινησει να τρωει την κοραλινη σου αλλα με πολυ αργους ρυθμους. Δηλαδη καραφλιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Μαίου 2010 #242 Share 28 Μαίου 2010 O αχινος αυτος ειναι πολυ ευκολος κ αν πεθανει δεν προκαλει μεγαλη ζημια μιας κ ''φαινεται'' οταν παει να τα κακαρωσει(του πεφτουν πρωτα ολα τ'αγκαθια).Θα ξεκινησει να τρωει την κοραλινη σου αλλα με πολυ αργους ρυθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 29 Μαίου 2010 #243 Share 29 Μαίου 2010 Βγαζει μια τοξινη οταν πεθανει και δεν τον προλαβεις για εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 29 Μαίου 2010 #244 Share 29 Μαίου 2010 Ποια η γνωμη σας για το παρακατω ζωντανο? http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=595 Καμια εμπειρια απο κανενα? Πολυ ενδιαφερον ζωντανο.Βαλτο και μην το φοβασαι. Κατα την εισαγωγη του στο ενυδρειο,αν εχει στρεσαριστει πολυ,ισως βγαλει για κανενα μισαωρο ενα λευκο παχυρευστο υγρο απο το πανω μερος του.Καλο ειναι με μια συριγγα ή πιπετα να το μαζεψεις και να το πεταξεις. Επισης σαν αχινος ειναι λιγο ζημιαρης,μιας και μαζευει διαφορα απο ολο το ενυδρειο για καμουφλαζ,αλλα τοσο ενδιαφερον που δεν θα σε πειραξει καθολου αυτη η συμπεριφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 29 Μαίου 2010 Author #245 Share 29 Μαίου 2010 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κατι ακομη.... Τελικα ενας μανδαρινος ποσο δυσκολος ειναι στην διατήρηση του σε ενα ενυδρειο σαν τα δικα μου λιτρα? Ειναι επισης ενα ερωτηματικο που εχω εδω και καιρο ως προς την αποκτηση ενος τετοιου ζωντανου Έγινε επεξεργασία 29 Μαίου 2010 - konchrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 30 Μαίου 2010 #246 Share 30 Μαίου 2010 Νομιζω πως ενας μονο δεν εχει προβλημα εχεις περιπου 100 λιτρα καθαρα συνεπως θα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 30 Μαίου 2010 #247 Share 30 Μαίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κατι ακομη.... Τελικα ενας μανδαρινος ποσο δυσκολος ειναι στην διατήρηση του σε ενα ενυδρειο σαν τα δικα μου λιτρα? Ειναι επισης ενα ερωτηματικο που εχω εδω και καιρο ως προς την αποκτηση ενος τετοιου ζωντανου Στα λίτρα δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Χρειάζεται όμως στρωμένο ενυδρείο για να βρίσκει τροφή (εκτός κι αν πέσεις στην εξαίρεση και τρώει έτοιμες τροφές). Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 22 Ιουνίου 2010 Author #248 Share 22 Ιουνίου 2010 (edited) Εχω κανονισει να βαλώ τον παρακατω αστακο στο ενυδρειο μου: http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=555 Λετε να εχω προβλημα με τα ψαρια και τις γαριδες? (δυο cleaner και δυο peppermint) Υπαρχει προγενεστερη εμπειρια απο καποιον? Επισης εδω και δεκα ημερες ηρθε στο ενυδρειο ενας νεος κατοικος, ενας πανερμορφος μανδαρινος!!! Παει μια χαρα μεχρι τωρα!!!! Τελειο ζωντανο!!! Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2010 - konchrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουνίου 2010 #249 Share 22 Ιουνίου 2010 Εχω κανονισει να βαλώ τον παρακατω αστακο στο ενυδρειο μου: http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=555 Λετε να εχω προβλημα με τα ψαρια και τις γαριδες? (δυο cleaner και δυο peppermint) Υπαρχει προγενεστερη εμπειρια απο καποιον? Ευχαριστω Αν κοιταξεις στα χαρακτηριστικα λεει " Reef Compatible: With Caution" Αν τον βαλεις ομως,και αρχισει τα κολπα.............αντε να τον βγαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Ιουνίου 2010 #250 Share 22 Ιουνίου 2010 Αν κοιταξεις στα χαρακτηριστικα λεει " Reef Compatible: With Caution" Αν τον βαλεις ομως,και αρχισει τα κολπα.............αντε να τον βγαλεις Mε προσοχη αρα παιρνεις και τα αναλογο ρισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος