annateo 21 Απριλίου 2009 #1 Share 21 Απριλίου 2009 καλησπερα σε ολους.εδω και 4 μηνες εχω ενα juwel 180lt. εχει το μαμα φιλτρο και κυκλοφορητη και του εχω προσθεση επιπλεον ενα εξωτερικο της sera(900) με siporax. εχω 3 αγγελοψαρα,8 καρδιναλιους και 2 πλακοστομους. εχω και 5 φυτα που ομως δεν γνωριζω ονομασια.νερο αλλαζω γυρω στα 30lt την εβδομαδα. τα τεστ γινονται με στικακια της eSHa και του ph με υγρο της sera. θερμοκρασια 26 ph 7-7.2 kh 10 gh 12-14 no2 0 no3 25 ολες οι παρατηρησεις δεκτες αλλα εχω ελαφρυντικο οτι στην περιοχη μου δεν υπαρχουν επιλογες σε καταστηματα,ψαρια,φυτα,εταιριες...και γνωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Απριλίου 2009 #2 Share 21 Απριλίου 2009 καλως ηρθες κ χρονια πολλα! κατι λειπει...... μια φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 21 Απριλίου 2009 #3 Share 21 Απριλίου 2009 Ωπ γειτονας εδω γιαννενα! οτι χρειαστεις σε μπολι κτλ πες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 22 Απριλίου 2009 Author #4 Share 22 Απριλίου 2009 αυτο ειναι το ενυδρειο μου.λιγο περιεργη διακοσμηση αλλα ηθελα να δω πια φυτα θα αντεξουν και αργοτερα θα το αλλαξω.τα ψαρια που εχω ταιριαζουν μεταξυ τους; με το νερο μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Απριλίου 2009 #5 Share 23 Απριλίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 25 Απριλίου 2009 Author #6 Share 25 Απριλίου 2009 καποιο λαθος ειχα κανει με την φωτο και δεν την ειχε περασει. υπαρχει περιπτωση τοσο μικρα αγγελοψαρα να κανουν αυγα;αυτο που φαινεται πισω στον θερμοστατη εχει φουσκωσει η κοιλια του εδω και δυο μερες.το μεγεθος απτα αγγελοψαρα,μονο το σωμα τους ειναι περιπου οσο ενα μονοευρω.να ανησυχησω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill13 26 Απριλίου 2009 #7 Share 26 Απριλίου 2009 Καλως ηρθες και χρονια πολλα και σε εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 26 Απριλίου 2009 #8 Share 26 Απριλίου 2009 καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος