alex96 21 Απριλίου 2009 #1 Share 21 Απριλίου 2009 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Τα πτερύγια και η ουρά των ψάριων μου έχουν αρχίσει και ξεφτήζουν και επίσης στην ουρα έχουν μικρές κυλίδες.Τι φάρμακο μπορώ να τους δώσω ή τι άλλο μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 21 Απριλίου 2009 #2 Share 21 Απριλίου 2009 Συμπληρωσε σε παρακαλω αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 22 Απριλίου 2009 #3 Share 22 Απριλίου 2009 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Τα πτερύγια και η ουρά των ψάριων μου έχουν αρχίσει και ξεφτήζουν και επίσης στην ουρα έχουν μικρές κυλίδες.Τι φάρμακο μπορώ να τους δώσω ή τι άλλο μπορώ να κάνω? Γεια σου.Μου ετυχε εμενα το ιδιο με ξι φοφορους,λευκες κιλιδες και σαπισμα πτερυγιον. Εκανα θεραπεια με dessa mor contre les champignons tegen schimmel ,και εγιναν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 23 Απριλίου 2009 #4 Share 23 Απριλίου 2009 Χωρις την φορμα δεν βγανει ακρη...ουτε διαγνωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 23 Απριλίου 2009 #5 Share 23 Απριλίου 2009 Χωρις την φορμα δεν βγανει ακρη...ουτε διαγνωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος