123petros 21 Απριλίου 2009 #1 Share 21 Απριλίου 2009 αυτο ειναι το ενυδρειο μου ειναι το rio 240 με φιλτρο eheim 2128 και το εσωτερικο του ενυδρειο αεραντλια eheim 3702.για 3 περιπου χρονια φιλοξενουσε αμερικανες 2 braziliensis kai 2 uaru μετα απο μια ατυχια εχασα και ετσι ειπα να ξεκινησω ενα ενυδρειο με βαση τους δισκους ετσι λοιπον τωρα εχω 4 δισκους και αργοτερα θα μπουν και 2 γατοψαρακια και ενα κοπαδακι μικρα τα οποια ακομα δεν ξερω πια.εχω μεσα και καποια φυτα τα οποια δεν θυμαμαι τα ονοματα τους και εχω σκοπο να βαλω και μερικα ακομα.καθε παρατηρηση δεκτη και σεβαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Απριλίου 2009 #2 Share 21 Απριλίου 2009 Γεια σου Πετρο και καλος ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Πες μας λιγα παραπανω πραγματα για τον εξοπλισμο σου κτλ κτλ. Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι καλο ειναι καποια στιγμη να βαλεις αμμο στο ενυδρειο σου.Χρωμα???Εγω θα σου ελεγα λευκο αλλα γουστα ειναι αυτα.Επισης κανενα ξυλο (χωρις να το βρασεις).Κοπαδακια ψαρακια καλο θα ηταν να βαλεις καρδιναλιους.για γατοψαρα θα σου ελεγα να βαλεις αλλα 2 παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Απριλίου 2009 #3 Share 21 Απριλίου 2009 Kαλως ηρθες.....Αυτο που θα προτεινα με επιφυλαξη ειναι πως αν το εξωτερικο φιλτρο σου κανει και με το παραπανω την δουλεια του...Να εβγαζες το εσωτερικο για να κερδισεις λιτρα...Τωρα σιγουρα ειναι καλυτερο να εχει κανεις 2 φιλτρα και για λογους καλυτερη φιλτραρησης του νερου αλλα και για εφεδρια....Ας επεμβουν και οι πιο εμπειροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Απριλίου 2009 #4 Share 21 Απριλίου 2009 καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλή συνέχεια. θα παρακαλούσα να κάνεις την παρουσίαση του ενυδρείου στην αντίστοιχη κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Απριλίου 2009 #5 Share 21 Απριλίου 2009 Καλως ορισες. Επιφυλασομαι για περισσοτερα στην παρουσιαση που σου προτεινε ο NAVY, αλλα για αρχη θα σου πω να μην προχωρησεις σε αγορες π.χ. γατοψαρων, γιατι το ενυδρειο σου θελει ριζικες αλλαγες για να γινει Δισκοενυδρειο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Απριλίου 2009 #6 Share 21 Απριλίου 2009 Γεια σου Πετρο και καλος ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Πες μας λιγα παραπανω πραγματα για τον εξοπλισμο σου κτλ κτλ. Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι καλο ειναι καποια στιγμη να βαλεις αμμο στο ενυδρειο σου.Χρωμα???Εγω θα σου ελεγα λευκο αλλα γουστα ειναι αυτα.Επισης κανενα ξυλο (χωρις να το βρασεις).Κοπαδακια ψαρακια καλο θα ηταν να βαλεις καρδιναλιους.για γατοψαρα θα σου ελεγα να βαλεις αλλα 2 παραπανω. Καλο για ποιον; Γιατι πρεπει να μπαινει "ζωντανη" τροφη με τους δισκους (αφηνω στην ακρη τη θερμοκρασια) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Απριλίου 2009 #7 Share 21 Απριλίου 2009 Συγνωμη για το καλο.λαθος εκφραση.Ηθελα να πω ωραιο.Αλλα γιατι λες τροφη.Ειχα δυσκοενυδρειο και δεν μου ελειψε ουτε ενας καρδιναλιος.Μηπως εννοεις τα νεον για θερμοκρασια και Ph???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Απριλίου 2009 #8 Share 21 Απριλίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Απριλίου 2009 #9 Share 21 Απριλίου 2009 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 21 Απριλίου 2009 #10 Share 21 Απριλίου 2009 Γεια σου και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος