Mixalhs92 17 Απριλίου 2009 #1 Share 17 Απριλίου 2009 Γεια σας και απο μενα.Σε εναν μηνα θα παρω το Rio 240.Μου αρεσουν τα Piranha αλλα απο τι εχς διαβασει πανε σε κοπαδια.Στο ενυδριο αφτο ποσα πιρανχα θα μπορουσα να βαλω?3 η 4 Θα ηταν καλα η θα εχω προβλημα? Διαβασα ερκετα πραματα αλλα χρειαζομαι την γνωμη καποιου πιο εμπιρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Απριλίου 2009 #2 Share 17 Απριλίου 2009 Η γνωμη μου ισως σου φανει λιγο υπερβολικη αλλα κοπαδια νοειται πανω απο 6-7 ψαρια! Οποτε θα μιλαγαμε για ιδανικο, ενα ενυδρειο τουλαχιστον 400 λιτρα................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 17 Απριλίου 2009 Author #3 Share 17 Απριλίου 2009 οποτε πιστεβεις να το αφησω καλητερα για πιρανχα?Δεν χερω τι να βαλω μεσα... Πιρανχα παντος μου αρεσουν.καμια προταση? Για δισκους οσο αγορα τα λυτρα θα ημουν καλα?εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολει πολυ.Ειναι υπερβολες η οντος ειναι ? Θα εκτημουσα την βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Απριλίου 2009 #4 Share 17 Απριλίου 2009 Και για δισκου να σου πω την μαυρη μου αληθεια εισαι οριακα για μια πενταδα και αυτο γιατι δεν ειναι πολυ κινητικοι! Βεβαια οπως ισχυει για πολλα αλλα πραγματα, οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 17 Απριλίου 2009 Author #5 Share 17 Απριλίου 2009 Τι θα μου προτηνατε να βαλω?εχω ενα ενυδριο 70 λυτρα κ ηλπιζα οτι θα μπορουσα να βαλω πιρανχα οι δυσκους τορα που θα παρω το 240 .Αφρικανες κιχλιδες Θα μπορουσα να βαλω αρκετες?εχω μια Pseutodropheus astherea ιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 18 Απριλίου 2009 #6 Share 18 Απριλίου 2009 Ειναι προσωπικο γουστο το οτι θα βαλει ο καθενας.αλλος θα το εκανε φυτεμενο αλλος malawi αλλος reef.εσυ θα δεις τι σου αρεσει αλλα κυριος και τι μπορει να μπει και να ζησει σε καλες συνθηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 18 Απριλίου 2009 #7 Share 18 Απριλίου 2009 απο πιρανχα υπαρχουν κ τα μοναχικα. serrasalmus που δεν πανε σε κοπαδια αφου ειναι πιο επιθετικα απο τα αλλα. εγω θα σου προτεινα αν σου αρεσουν οπως λες να το δοκιμασεις εγω δοκιμασα κ κολησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 18 Απριλίου 2009 #8 Share 18 Απριλίου 2009 Γεια σας και απο μενα.Σε εναν μηνα θα παρω το Rio 240.Μου αρεσουν τα Piranha αλλα απο τι εχς διαβασει πανε σε κοπαδια.Στο ενυδριο αφτο ποσα πιρανχα θα μπορουσα να βαλω?3 η 4 Θα ηταν καλα η θα εχω προβλημα? Διαβασα ερκετα πραματα αλλα χρειαζομαι την γνωμη καποιου πιο εμπιρου. Καλα θα ηταν να εχεις παραπανω λιτρα αλλα και σε αυτο μεχρι 4 ψαρια της οικογενειας pygocentrous με καποιες ριζες και ευκολα φυτακια θα εισαι μια χαρα, τωρα εαν πας σε τελειως μικρα 1-2 cm παρε κανα 6-7 για να σου μεινουν κανα 4αρι ,παντως σαν ψαρια ειναι καταπληκτικα αρκει να κανεις λιγο υπομονη να προσαρμοστουν και να συνηθισουν την ανθρωπινη παρουσια...αλλα και η προταση του Αντωνη για ενα μοναχικο πιρανχα της οικογενειας serrasalmus ειναι καλη απλα δεν θα βλεπεις και πολυ κινηση στο ενυδρειο σου και δεν ξερω κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να διαθεσεις ενα ενυδρειο για ενα ψαρι...εγω παντως το εχω κανει στα 2 απο τα 3 ενυδρεια μου και ειναι τρελα ...!Βεβαια λαβε υποψη σου οτι σου μιλαει ενας πιρανχομανης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Απριλίου 2009 #9 Share 18 Απριλίου 2009 ...αλλα και η προταση του Αντωνη για ενα μοναχικο πιρανχα της οικογενειας serrasalmus ειναι καλη απλα δεν θα βλεπεις και πολυ κινηση στο ενυδρειο σου και δεν ξερω κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να διαθεσεις ενα ενυδρειο για ενα ψαρι...εγω παντως το εχω κανει στα 2 απο τα 3 ενυδρεια μου και ειναι τρελα ...!Βεβαια λαβε υποψη σου οτι σου μιλαει ενας πιρανχομανης!!! Γνωμη μου οτι ενα ενυδρειο με ενα ψαρι μπορει ανετα να ειναι ενδιαφερον. Αν δωσεις προσοχη στο περιβαλλον που θα στησεις να ειναι σωστο και κοντα στο φυσικο του ψαριου , θα ειναι ενα στολιδι ακομα και αδειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 18 Απριλίου 2009 #10 Share 18 Απριλίου 2009 Γνωμη μου οτι ενα ενυδρειο με ενα ψαρι μπορει ανετα να ειναι ενδιαφερον. Αν δωσεις προσοχη στο περιβαλλον που θα στησεις να ειναι σωστο και κοντα στο φυσικο του ψαριου , θα ειναι ενα στολιδι ακομα και αδειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 18 Απριλίου 2009 #11 Share 18 Απριλίου 2009 Γνωμη μου οτι ενα ενυδρειο με ενα ψαρι μπορει ανετα να ειναι ενδιαφερον. Αν δωσεις προσοχη στο περιβαλλον που θα στησεις να ειναι σωστο και κοντα στο φυσικο του ψαριου , θα ειναι ενα στολιδι ακομα και αδειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 18 Απριλίου 2009 Author #12 Share 18 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για τη βοηθεια. Για πιρανχα θα παω σηγουρα παντοσ γιατι τα γουσταρω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Απριλίου 2009 #13 Share 18 Απριλίου 2009 (edited) Ευχαριστω για τη βοηθεια. Για πιρανχα θα παω σηγουρα παντοσ γιατι τα γουσταρω πολυ Διαβασμα καλο πρωτα εδω στο φορουμ και ερωτησεις μετα για οτι δεν εισαι σιγουρος. (δεν ειναι ευκολα ψαρια) Καλη συνεχεια. Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 19 Απριλίου 2009 Author #14 Share 19 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για την βοηθεια διαβαζω τελικα Θα παρω το ριο 300. απο 180 χεκινισα σε 300 πηγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 19 Απριλίου 2009 Author #15 Share 19 Απριλίου 2009 Μεχρη να το παρω Θα διαβασω αρκετα πραματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Απριλίου 2009 #16 Share 19 Απριλίου 2009 Μπραβο καλη κινηση δεν θα το μετανοιωσεις Και αν σε περνει οικονομικα και εργονομικα παρε και το 400, ακομα καλυτερα. Χρονια Πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 6 Μαίου 2009 Author #17 Share 6 Μαίου 2009 Τεληκα θα παρω το 400 (εκοψα ενα επιπλο που με εμποδιζε στον χορο και το εκανα πιο μικρο για να μπει το ενυδριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Μαίου 2009 #18 Share 6 Μαίου 2009 Τεληκα θα παρω το 400 (εκοψα ενα επιπλο που με εμποδιζε στον χορο και το εκανα πιο μικρο για να μπει το ενυδριο ) καλη επιλογη! εφυγες για κοπαδακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 7 Μαίου 2009 #19 Share 7 Μαίου 2009 Τεληκα θα παρω το 400 (εκοψα ενα επιπλο που με εμποδιζε στον χορο και το εκανα πιο μικρο για να μπει το ενυδριο ) ωραιος θα δεις οτι αξιζει τον κοπο και με ενα κοπαδακι rdb θα το ευχαριστηθεις,ιδιαιτερα εαν τα παρεις μικρα και τα μεγαλωσεις .... θα ειναι τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 7 Μαίου 2009 Author #20 Share 7 Μαίου 2009 (edited) ποσα να βαλω μεσα?5 6? ποσα θηληκα και ποσα αρσενικα? Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2009 - Mixalhs92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 7 Μαίου 2009 Author #21 Share 7 Μαίου 2009 επισησ γινετε να μου πειτε ενα καλο και φτηνο εξοτερικο φυλτρο για το ριο 400 να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 7 Μαίου 2009 #22 Share 7 Μαίου 2009 επισησ γινετε να μου πειτε ενα καλο και φτηνο εξοτερικο φυλτρο για το ριο 400 να βαλω? εαν παρεις μικρα παρε καμια 10αρια γιατι μπορει να φαγωθουν και να σου μεινουν 6-7 ψαρια που θα ειναι μια χαρα για τα λιτρα σου,οσον αφορα αρσενικα θυληκα αυτο δεν μπορεις να το γνωριζεις παρα μονο οταν ενηλικιωθουν κα EAN λεω ΕΑΝ φτιαξουν φωλια τοτε ισως ξεχωρισεις το θυληκο που μπορει να εχει πρησμενη κοιλια λογω αυγων,επομενως ειναι καθαρα θεμα τυχης το φυλλο των συγκεκριμενων ψαριων...τορα οσον αφορα καλο και οικονομικο φιλτρο ειναι αυτο ,εγω εχω 3 απο αυτα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος βεβαια εαν θες καποιο ακομα ποιο οiκονομικο θα πας σε κατι απο china(dolphin c-1300 η c-1600) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 7 Μαίου 2009 Author #23 Share 7 Μαίου 2009 οκ ευχαριστω προτιμω της JBL (china δεν την εχω και σε εκτημηση) Ευχαριστω για την ολη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Μαίου 2009 #24 Share 7 Μαίου 2009 ποσα να βαλω μεσα?5 6? ποσα θηληκα και ποσα αρσενικα? δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις. ολα φαινονται ιδια. αλλα να πετυχεις 5-6 ψαρια μονο αρσενικα ή θυληκα θα εισαι κ λιγο γκαντεμης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος