tselios 17 Απριλίου 2009 #1 Share 17 Απριλίου 2009 γεια σε ολους μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων με λαμπα φιλτρο κ θερμοστατη. τι ψαρακια να βαλω μεσα??? περιμενω προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 17 Απριλίου 2009 #2 Share 17 Απριλίου 2009 Kαλησπερα,μπορεις να βαλεις εναν μονομαχο,θα ειναι οτι πρεπει.Δυστυχως σε αυτα τα λιτρα δεν μπορεις να βαλεις πολλα ψαρακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tselios 17 Απριλίου 2009 Author #3 Share 17 Απριλίου 2009 ευχαριστω για την προταση καλο ακουγεται τπτ αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Απριλίου 2009 #4 Share 18 Απριλίου 2009 ευχαριστω για την προταση καλο ακουγεται τπτ αλλο? Ενα θηλυκο μονομαχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Απριλίου 2009 #5 Share 19 Απριλίου 2009 γεια σε ολους μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων με λαμπα φιλτρο κ θερμοστατη. τι ψαρακια να βαλω μεσα??? περιμενω προτασεις Τί διαστάσεις έχει το ενυδρείο? Εγώ προτείνω: 1) Μονομάχο με 1-2 σαλιγκάρια. 2) Μονομάχο με 1 Ancistrus cf cirrhosus 3) Γαρίδες Με ότι και να ασχοληθείς από τα παραπάνω θα πρέπει να μελετήσεις τις απαιτήσεις του κάθε συστήματος που θα στήσεις από θέμα ποιότητας νερού, αλλά και από σωστή διακόσμηση ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Απριλίου 2009 #6 Share 20 Απριλίου 2009 Τί διαστάσεις έχει το ενυδρείο? Εγώ προτείνω: 1) Μονομάχο με 1-2 σαλιγκάρια. 2) Μονομάχο με 1 Ancistrus cf cirrhosus 3) Γαρίδες Με ότι και να ασχοληθείς από τα παραπάνω θα πρέπει να μελετήσεις τις απαιτήσεις του κάθε συστήματος που θα στήσεις από θέμα ποιότητας νερού, αλλά και από σωστή διακόσμηση ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος