bebisnet 17 Απριλίου 2009 #1 Share 17 Απριλίου 2009 Καταρχήν γειά σε όλους. χτές έβαλα τα πρώτα μου ψαράκια στο ενυδρείο (3 πλάτυ) και η απορία μου είναι η εξής... παρατήρησα σε ένα απο αυτα να κρέμονται περιττώματα, στην αρχη μου φάνηκαν ασπρα αλλα τελικα ειναι και σκουρόχρωμα μαζί. Σημείωση οτι δεν ειναι λεπτα και σαν ινες αλλα "χοντρουλά"!! Να ανυσηχώ η είναι αντίδραση στην αλλαγή τροφής??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlias81 17 Απριλίου 2009 #2 Share 17 Απριλίου 2009 τι τρωει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 17 Απριλίου 2009 Author #3 Share 17 Απριλίου 2009 (edited) τι τρωει? αυτο και να σημειώσω οτι είναι αρκετά ενεργητικά και ορεξάτα! Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2009 - bebisnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlias81 17 Απριλίου 2009 #4 Share 17 Απριλίου 2009 θα ελεγα να τους αλλαξης τροφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 17 Απριλίου 2009 Author #5 Share 17 Απριλίου 2009 λες δλδ να φταίει η τροφή?? να την αλλάξω αλλα αναγκαστικά απο τριτη!! δεν θα πάθουν κάτι μέχρι τότε ε?? ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlias81 17 Απριλίου 2009 #6 Share 17 Απριλίου 2009 βαζετους πιο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Απριλίου 2009 #7 Share 17 Απριλίου 2009 Φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα ουτε με το ψαρι σου αλλα ουτε και με την τροφη που χρησιμοποιεις!!! Ταιζε σωστες ποσοτητες και ολα ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 18 Απριλίου 2009 Author #8 Share 18 Απριλίου 2009 Φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα ουτε με το ψαρι σου αλλα ουτε και με την τροφη που χρησιμοποιεις!!! Ταιζε σωστες ποσοτητες και ολα ΟΚ. Δλδ 1 φορα την μερα οσο μπορουν να φανε σε 1 λεπτο?? (με πρωτη ευκαιρια θα κάνω και παρουσίασή του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 18 Απριλίου 2009 #9 Share 18 Απριλίου 2009 Δλδ 1 φορα την μερα οσο μπορουν να φανε σε 1 λεπτο?? (με πρωτη ευκαιρια θα κάνω και παρουσίασή του) Καλυτερα δυο γευματα την ημερα παρα ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEAgrl 18 Απριλίου 2009 #10 Share 18 Απριλίου 2009 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΑΜΕ ΛΙΓΟ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 18 Απριλίου 2009 Author #11 Share 18 Απριλίου 2009 Σήμερα δείχνουν καλύτερα η τουλάχιστον δεν τους κρέμεται τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος