Jump to content

γεια σε όλους

thomas27

Recommended Posts

Γεια και χαρά σε όλους.μόλις έγινα και εγώ μέλος στην ομάδα σας.την βρηκα πολύ ενδιαφέρουσα για να να μάθω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα ενυδρεία.πολύ πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός ενυδρείου 40 λιτρων.το έχω εξοπλίσει με τα βασικά όπως την αντλία για το φιλτράρισμα του νερού και την αντλια με αέρα για να οξυγονώνεται το νερό.δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε όλα αυτά γιατι έχω μόλις μερικές μέρες που ασχολούμαι.έχω βάλει καφέ αμμο και λίγα διακοσμητικά.τα ψάρια μου ειναι κρύου νερού και έχω μόλις 5 μαζί και ένα (γλύφτη-καθαριστή) δεν ξέρω ακριβώς την κοινή ονομασία του οχι μόνο απο αυτον αλλα γενικα και απο τα υπόλειπα ψάρια μου.ελπίζω στο μέλλον να μάθω και εγώ να τα ξεχωρίζω.Αυτα προς το παρόν.καλώς σας βρήκα..

καλως ηρθες thoma!! :unsure: σιγουρα εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι και αν ανεβασεις και καποια φωτογραφια απο τα ψαρια σου θα σου πουμε την ακριβης ονομασια τους!! :wacko: τι ειδους ψαρια ειναι??ανεβασε και καμια φωτο απο το ενυδρειο σου να το δουμε!1 :wacko::glare::unsure::wacko:

Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :unsure:

άρχισε να διαβάζεις...

Με μια περιήγηση στo forum μας θα βρεις πολλές πληροφορίες για τη δημιουργία και τη φροντίδα του ενυδρείου και των μικρών μας φίλων.

Ότι απορίες έχεις μπορείς να τις θέσεις στις ανάλογες κατηγορίες μας,

Καλή συνέχεια :unsure:

Καλωσορισες! :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...