antonis t83 21 Απριλίου 2009 #26 Share 21 Απριλίου 2009 τα εβγαλες απο το ενυδρειο κ που τα εβαλες??? το ενυδρειο σου ειναι σε εξωτερικο χωρο, το βλεπει ο ηλιος, αρα οπως σωστα σου ειπαν ειναι φυσιολογικο να εχει αλγες. αν δεν μας ανεβασεις καποιες φωτο να ξερουμε κ γιατι μιλαμε ειναι δυσκολο να σε βοηθησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 21 Απριλίου 2009 #27 Share 21 Απριλίου 2009 καταρχην κακως το βλεπει ο ηλιος και το ψαρι που εβγαλες μαλλον προσπαθουσε να κανει φωλια το εχω παρατηρησει και στα δικα μου αυτο ,παντως εαν δεν ανεβασεις φωτο δεν μπορουμε να σου πουμε και πολλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #28 Share 21 Απριλίου 2009 αυτο ειναι το ενυδρειο μου αλλα με το ενα red belly μονο αυτο που δαγκωνει τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #29 Share 21 Απριλίου 2009 αυτο ειναι το πιρανχας που ακομα και τωρα μονο του κανει σαν τρελο. γυρναει γυρω απο το χωρο του και τρεχει αποτομα.(μαλλον φτιαχνει φωλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #30 Share 21 Απριλίου 2009 και αυτα ειναι τα υπολοιπα 8, προσωρινα σε ενα αλλο ενυδρειο μεχρι να δω τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Απριλίου 2009 #31 Share 21 Απριλίου 2009 αυτο ειναι το πιρανχας που ακομα και τωρα μονο του κανει σαν τρελο. γυρναει γυρω απο το χωρο του και τρεχει αποτομα.(μαλλον φτιαχνει φωλια) θα στα πει και ο αντωνης αλλα το ενυδρειο σου ειναι αδιο... θελεις αρκετα φυτα και κορμους - ριζες για τα ψαρια σου ωστε να εχουν κρυψονες και να μη στρεσαροντε. βλεπω οτι η σταθμη του νερου ειναι πολυ χαμιλη, γιατι ετσι??? καλυτερα να μεταφερεις το ενυδρειο οπως σου ειπα κ πριν καπου σκιερα να μη το βλεπει ο ηλιος, ετσι και δν θα πρασινιζει και θα ειναι καλυτερο για τα ψαρια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #32 Share 21 Απριλίου 2009 θα ανεβασω αργοτερα κι αλλες φωτο με ολα τα πιρανχα στο ενυδρειο, στη κατηγορια με τις φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #33 Share 21 Απριλίου 2009 θα στα πει και ο αντωνης αλλα το ενυδρειο σου ειναι αδιο... θελεις αρκετα φυτα και κορμους - ριζες για τα ψαρια σου ωστε να εχουν κρυψονες και να μη στρεσαροντε. βλεπω οτι η σταθμη του νερου ειναι πολυ χαμιλη, γιατι ετσι??? καλυτερα να μεταφερεις το ενυδρειο οπως σου ειπα κ πριν καπου σκιερα να μη το βλεπει ο ηλιος, ετσι και δν θα πρασινιζει και θα ειναι καλυτερο για τα ψαρια σου... σιγουρα θα το φροντισω αυτο με το σκιερο μερος. η σταθμη ειναι χαμηλη επειτηδες γιατι τωρα εκανα την αλλαγη του νερου και εβγαλα τα ψαρια οπως ειπα. ετσι δε το γεμισα γιατι εχω μονο το ενα πιρανχας μεσα μεχρι να δω τι θα γινει. τους κορμους και τα φυτα σημερα τα εβαλα. ειχα πολλες πετρες μεσα πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Απριλίου 2009 #34 Share 21 Απριλίου 2009 σιγουρα θα το φροντισω αυτο με το σκιερο μερος. η σταθμη ειναι χαμηλη επειτηδες γιατι τωρα εκανα την αλλαγη του νερου και εβγαλα τα ψαρια οπως ειπα. ετσι δε το γεμισα γιατι εχω μονο το ενα πιρανχας μεσα μεχρι να δω τι θα γινει. τους κορμους και τα φυτα σημερα τα εβαλα. ειχα πολλες πετρες μεσα πριν. θελει κιαλλα μεσα δες φωτο απο τα ενυδρεια των παιδιων με πυρανχα να παρεις ιδεες... επισης το να βαλεις ολα αυτα τα ψαρια ετσι προχειρα σε αυτο το ενυδρειο δν μου πολυ αρεσει... μηπως αφου 1 μονο εκανε "φασαρια" να εβαζες αυτο στην "απομονοση"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #35 Share 21 Απριλίου 2009 θα στα πει και ο αντωνης αλλα το ενυδρειο σου ειναι αδιο... θελεις αρκετα φυτα και κορμους - ριζες για τα ψαρια σου ωστε να εχουν κρυψονες και να μη στρεσαροντε. το ξερω οτι θελουν κρυψωνες για να μην στρεσαροντε. εγω ειχα φτιαξει κρυψωνες με πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Απριλίου 2009 #36 Share 21 Απριλίου 2009 (edited) Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2009 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #37 Share 21 Απριλίου 2009 θελει κιαλλα μεσα δες φωτο απο τα ενυδρεια των παιδιων με πυρανχα να παρεις ιδεες... επισης το να βαλεις ολα αυτα τα ψαρια ετσι προχειρα σε αυτο το ενυδρειο δν μου πολυ αρεσει... μηπως αφου 1 μονο εκανε "φασαρια" να εβαζες αυτο στην "απομονοση"... αυτο εκανα στην αρχη να δω πως θα αντιδρασει (δηλαδη αν συνεχισει να τρεχει). το εβαλα μονο του αλλα αυτο δεν εκανε τιποτα (ηταν ησυχο). μετα το εβαλα μεσα στο μεγαλο και εβγαλα τα αλλα για να δω αν θα ειναι ετσι ακομα. τωρα ακομα ειναι ετσι ελεγχει το χωρο του και τρεχει. μαλιστα εβαλα ενα μεσα και το κηνυγουσε οταν πλησιαζε στο χωρο του. ετσι το αφηνω γιατι θελω να δω την συμπεριφορα του. να δω τι σκοπο εχει. δεν μπορει καποτε θα ηρεμησει. (γενικα πειραματιζομαι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Απριλίου 2009 #38 Share 21 Απριλίου 2009 (edited) εγω θα σταθω στο οτι αυτη τη στιγμη τα 8 πιρανχα βρισκονται στριμωγμενα και πιθανως στρεσαρισμενα σε ενα ενυδρειο, (το οποιο ελπιζω να λειτουργει με στρωμενο φιλτρο) χωρις να υπαρχει καποιος σημαντικος λογος. τα ταλαιπωρεις αδικα. Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #39 Share 21 Απριλίου 2009 εγω θα σταθω στο οτι αυτη τη στιγμη τα 8 πιρανχα βρισκονται στριμωγμενα και πιθανως στρεσαρισμενα σε ενα ενυδρειο, (το οποιο ελπιζω να λειτουργει με στρωμενο φιλτρο) χωρις να υπαρχει καποιος σημαντικος λογος. τα ταλαιπωρεις αδικα. στρωμενο ειναι το φιλτρο γιατι ειχα εναν αστακο πριν λιγο καιρο και επειδη μου ψοφησε το αφησα να λειτουργει γιατι θα αγοραζα κατι αλλο. ετσι κανονικα λειτουργει. μονο που ειναι μικρο για 8 πιρανχα και ειναι λιγο στιμωγμενα αλλα θα τα βαλω αυριο στο μεγαλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Απριλίου 2009 Author #40 Share 21 Απριλίου 2009 αντωνη χρειαζομαι πιο πολλα φυτα και ξυλα για να κρυβονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 22 Απριλίου 2009 #41 Share 22 Απριλίου 2009 και μονο που κανεις ολες αυτες τις μετακινησεις στα ψαρια θα εχουν φαει το στρες της ζωης τους και θα θελουν καμια εβδομαδα + να συνελθουν,οταν μιλαμε για ξυλα προσπαθησε να βαλεις ξυλα που δημιουργουν καποιους χωρους πιο πρωσοπικους για τα ψαρια καθως και ευκολα φυτα οπως κερατοφυλλο η κανα pistia που δημιουργει και σκια ... και αποψη μου εφοσον το ψαρι το επιθετικο μολις το εβαλες στο παλιο του ενυδρειο του αρχισε παλι να διεκδικει τον ιδιο χωρο μαλλον παει για γεννα καλυτερα μην τα αναστατωνεις και πολυ με ασκοπες μετακινησεις...αληθεια με τι τα πιανεις και μη μου πεις με αποχες γιατι τα δικα μου τις κοβουν σε κλασματα και ελευθερωνωνται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 22 Απριλίου 2009 #42 Share 22 Απριλίου 2009 Αληθεια πως τα πιανεται τα τερατακια???? Ειδικα τα μεγαλα!!!! Η μετακινηση απο πετ στο σπιτι σας πως γινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 22 Απριλίου 2009 #43 Share 22 Απριλίου 2009 Αληθεια πως τα πιανεται τα τερατακια???? Ειδικα τα μεγαλα!!!! Η μετακινηση απο πετ στο σπιτι σας πως γινεται??? Εγω στη τελευταια μετακινηση που εκανα στα 13 ψαρια μου 15-25 cm χαμηλωσα το νερο στο ενυδρειο σχεδον μεχρι τις ραχες τους και τα επιανα ενα ενα με ενα κουβα απο υποστρομα της dannerle (τον μεγαλο εννοειτε),τις αποχες τις τρωνε για τη πλακα τους...το τερας το rhom τον επιασα με αποχη ψαρεματος απο καταστημα με ειδη αλιειας την οποια την εφαγε αμεσως και δεν προλαβα ουτε να τη γυρισω στο φελιζολενιο κουτι που θα μεταφεροτανε...επεσε απο τη τρυπα που ανοιξε δαγκωνοντας την...και εννοειτε για τη μεταφορα ποτε σακουλες σε φελιζολενια ψυγειακια με το αναλογο νερο ειναι οτι καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 22 Απριλίου 2009 #44 Share 22 Απριλίου 2009 Εχεις σκεφτει να φτιαξεις συρματινη αποχη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Απριλίου 2009 #45 Share 22 Απριλίου 2009 Εχεις σκεφτει να φτιαξεις συρματινη αποχη??? θα μπορουσε να επιφερει σοβαρους τραυματισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Απριλίου 2009 #46 Share 22 Απριλίου 2009 με ολο το σεβασμο αλλα νομιζω οτι ξεφυγε το θεμα... πρεπει να συμβουλεψετε τον φιλο μας ωστε να αποφυγει τα λαθει π εχει κανει... οπως για τα φυτα τους κορμους και τις ριζες καθος και για τον φωτισμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Απριλίου 2009 #47 Share 22 Απριλίου 2009 με ολο το σεβασμο αλλα νομιζω οτι ξεφυγε το θεμα... πρεπει να συμβουλεψετε τον φιλο μας ωστε να αποφυγει τα λαθει π εχει κανει... οπως για τα φυτα τους κορμους και τις ριζες καθος και για τον φωτισμο... τον συμβουλευουμαι αλλα αμφιβαλω αν μας ακουει εγω τα βρισκω ολα σχετικα και χρησιμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 22 Απριλίου 2009 #48 Share 22 Απριλίου 2009 Μαζι με αυτο που ρωτησε κακο ειναι να μαθει και τον τροπο μεταφορας τους???? Αν ειναι μεγαλυτερη απο το τερατακια δεν πιστευω να τραυματιστουν αν απλα κουτουλισουν πανω της.... Εκτος και αν σφηνωση κανα δοντι μεσα στις τρυπουλες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 22 Απριλίου 2009 #49 Share 22 Απριλίου 2009 Αχ αυτη η Πετρουλα... ΑΣΧΕΤΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Απριλίου 2009 Author #50 Share 22 Απριλίου 2009 αστα να πανε πως τα πιανω. τι τραβαω με την αποχη. μου την σκιζουνε στην στιγμη. την δενω καπως προχειρα στην τρυπα που εχουν κανει αλλα οταν παω να πιασω αλλο μου εχει κανει στην στιγμη αλλες τρυπες. τωρα πια ειναι για πεταμα (η αποχη). μαλλον θα κανω κανενα κολπο να τα πιανω με κουβα. ειχα σκεφτει αυτο με την συρματινη αποχη με αλυσιδες(αλλα αφου λετε οτι θα τραυματιζονται αστο καλυτερα αν και μου φαινεται υπερβολικο). οσο για το θεμα μας γιατι αμφιβαλεις αν σας ακουω!!! φυσικα και ακουω. εγω σε ρωτησα για τα φυτα και τα ξυλα και δεν μου απαντησες. επισης τι φωτισμο πρεπει να βαλω (ξερω χαμηλο αλλα τι λαμπες) ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος