Jump to content

δαγκωματα

dnmhx

Recommended Posts

αστα να πανε πως τα πιανω. τι τραβαω με την αποχη. μου την σκιζουνε στην στιγμη. την δενω καπως προχειρα στην τρυπα που εχουν κανει αλλα οταν παω να πιασω αλλο μου εχει κανει στην στιγμη αλλες τρυπες. τωρα πια ειναι για πεταμα (η αποχη). μαλλον θα κανω κανενα κολπο να τα πιανω με κουβα. ειχα σκεφτει αυτο με την συρματινη αποχη με αλυσιδες(αλλα αφου λετε οτι θα τραυματιζονται αστο καλυτερα αν και μου φαινεται υπερβολικο). οσο για το θεμα μας γιατι αμφιβαλεις αν σας ακουω!!! φυσικα και ακουω. εγω σε ρωτησα για τα φυτα και τα ξυλα και δεν μου απαντησες.

επισης τι φωτισμο πρεπει να βαλω (ξερω χαμηλο αλλα τι λαμπες)

ευχαριστω

εγραψα οτι δεν μας ακους γιατι χωρις λογο τα κανεις βολτες απο το ενα ενυδρειο στο αλλο!!

σου απαντησαν κ αλλα παιδια για τα ξυλα κ τα φυτα. σου προτειναν κι ολας καποια ευκολα. και η δικη τους γνωμη μετραει!

δεν ξερω αν διαβασες εδω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=26307

αναφερομαι κ σε αυτο.

απο φωτισμο τι εχεις τωρα?

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και μονο που κανεις ολες αυτες τις μετακινησεις στα ψαρια θα εχουν φαει το στρες της ζωης τους και θα θελουν καμια εβδομαδα + να συνελθουν,οταν μιλαμε για ξυλα προσπαθησε να βαλεις ξυλα που δημιουργουν καποιους χωρους πιο πρωσοπικους για τα ψαρια καθως και ευκολα φυτα οπως κερατοφυλλο η κανα pistia που δημιουργει και σκια ... και αποψη μου εφοσον το ψαρι το επιθετικο μολις το εβαλες στο παλιο του ενυδρειο του αρχισε παλι να διεκδικει τον ιδιο χωρο μαλλον παει για γεννα καλυτερα μην τα αναστατωνεις και πολυ με ασκοπες μετακινησεις...αληθεια με τι τα πιανεις και μη μου πεις με αποχες γιατι τα δικα μου τις κοβουν σε κλασματα και ελευθερωνωνται!!

το κερατοφυλλο παει στην επιφανεια ή το φυτευω;

εγραψα οτι δεν μας ακους γιατι χωρις λογο τα κανεις βολτες απο το ενα ενυδρειο στο αλλο!!

σου απαντησαν κ αλλα παιδια για τα ξυλα κ τα φυτα. σου προτειναν κι ολας καποια ευκολα. και η δικη τους γνωμη μετραει!

δεν ξερω αν διαβασες εδω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=26307

αναφερομαι κ σε αυτο.

απο φωτισμο τι εχεις τωρα?

το εχω διαβασει αυτο (ωραιο αρθρο). εχω βαλει μεσα φυτα και ξυλα απ οτι ειδες και στην φωτο αλλα χρειαζονται πιο πολλα ακομα; εχω τεσσερις λαμπες, 2 ασπρες και 2 ροζ.

το εχω διαβασει αυτο (ωραιο αρθρο). εχω βαλει μεσα φυτα και ξυλα απ οτι ειδες και στην φωτο αλλα χρειαζονται πιο πολλα ακομα; εχω τεσσερις λαμπες, 2 ασπρες και 2 ροζ.

το κερατοφυλλο καλυτερα αφησε το στην επιφανια.

τις λαμπες τις εχεις αριστερα οπως το βλεπουμε στη φωτο τις ασπρες κ δεκια τις ροζ?

γιατι το ενυδρειο απο την μια μερια φαινεται κιτρινο κ απο την αλλη ροζ.

αν ειναι ετσι βαλτες μια και μια.

ποσα watt ειναι οι λαμπες? φανταζομαι ειναι για ενυδρειακη χρηση.

γνωμη μου να μην βαλεις αλλες.

απο φυτα οτι σου εγραψε ο piranxobios κ ισως καμια anubia δεμενη σε ξυλα ή valisneria gigantea.

ειναι κ θεμα γουστου, αρκει να ειναι ανθεκτικα φυτα.

απο ξυλα επισης δες αλλα ενυδρεια με πιρανχα για να παρεις ιδεες.

το κερατοφυλλο καλυτερα αφησε το στην επιφανια.

τις λαμπες τις εχεις αριστερα οπως το βλεπουμε στη φωτο τις ασπρες κ δεκια τις ροζ?

γιατι το ενυδρειο απο την μια μερια φαινεται κιτρινο κ απο την αλλη ροζ.

αν ειναι ετσι βαλτες μια και μια.

ποσα watt ειναι οι λαμπες? φανταζομαι ειναι για ενυδρειακη χρηση.

γνωμη μου να μην βαλεις αλλες.

απο φυτα οτι σου εγραψε ο piranxobios κ ισως καμια anubia δεμενη σε ξυλα ή valisneria gigantea.

ειναι κ θεμα γουστου, αρκει να ειναι ανθεκτικα φυτα.

απο ξυλα επισης δες αλλα ενυδρεια με πιρανχα για να παρεις ιδεες.

ειχα μια τεραστια λεκανη γεματη κερατοφυλλο.πολλες ριζες και μεγαλα κομματια και τα πεταξα γιατι μου τα κοβανε τα πιρανχα οταν τα φυτευα.ναι ετσι τις εχω βαλει τις λαμπες οπως φαινονται στη φωτο. φυσικα ενυδρειου ειναι. δε θυμαμαι ποσα watt ειναι.οκ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...