sarevock 27 Απριλίου 2009 #151 Share 27 Απριλίου 2009 Για καλό και για κακό πήγαινε να κάνεις και εξετάσεις αίματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Απριλίου 2009 #152 Share 27 Απριλίου 2009 ζήλεψα και νομίζω θα έρθω κ'εγώ..... πόσοι θαλασσινοί θα υπάρχουν στην συνάντηση ? για να κανονίσω πόσες κούτες ( οχι άδειες ) θα φέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Απριλίου 2009 #153 Share 27 Απριλίου 2009 ζήλεψα και νομίζω θα έρθω κ'εγώ..... πόσοι θαλασσινοί θα υπάρχουν στην συνάντηση ? για να κανονίσω πόσες κούτες ( οχι άδειες ) θα φέρω.... να το κι αυτο αποστολε.........1 φουλ εξτρα κουτα εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Απριλίου 2009 #154 Share 27 Απριλίου 2009 (edited) Προτείνω να καθήσουμε σε χωριστά τραπέζια οι "γλυκοί" με τους "αλμυρούς"! Εμείς βασικά θα πιάσουμε το μαγαζί κι εσείς θα βολευτείτε στο μπαρ! Δε θέλω παράπονα... και το ότι σας κάνουμε παρέα πολύ σας είναι!!! Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 27 Απριλίου 2009 #155 Share 27 Απριλίου 2009 ζήλεψα και νομίζω θα έρθω κ'εγώ..... πόσοι θαλασσινοί θα υπάρχουν στην συνάντηση ? για να κανονίσω πόσες κούτες ( οχι άδειες ) θα φέρω.... Eγω και o Klaz ειμαστε,ισως και ενας ακομα φιλος.Ελα εσυ να σε γνωρισουμε μια,και φερνεις και σπιρτοκουτα αν θελεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Απριλίου 2009 #156 Share 27 Απριλίου 2009 Εγώ έχω μάθει να μην πηγαίνω επίσκεψη με άδεια χέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Απριλίου 2009 #157 Share 27 Απριλίου 2009 Μπήκε και στο πόρταλ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 27 Απριλίου 2009 #158 Share 27 Απριλίου 2009 Προτείνω να καθήσουμε σε χωριστά τραπέζια οι "γλυκοί" με τους "αλμυρούς"! Εμείς βασικά θα πιάσουμε το μαγαζί κι εσείς θα βολευτείτε στο μπαρ! Δε θέλω παράπονα... και το ότι σας κάνουμε παρέα πολύ σας είναι!!! ΧαΧα... πες τα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Απριλίου 2009 #159 Share 27 Απριλίου 2009 Τελικα μου φαίνεται οτι ποιο πολλοί θα είμαστε απο Αθήνα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Απριλίου 2009 #160 Share 27 Απριλίου 2009 Μερικά ονόματα απο Θεσ/κη που θα ήθελα πολυ να τους γνωρίσω και απο κοντά . stav , Andreas301 ,miltosbitoulis2 ,,ΑΚΗΣ ,,Andreas kika,skippergr , nikos193 , mpikis , lasal , HAWAI ,,nkary,PAST , Alex_SKG, Sta8hs000 , TaitO , ΤΟΥΛΚΙΑΣ ,Ζ.Χ , space ,sterba2 ,J.J ,gregory32 ,thess , piranhas2 , Vega ,kosmidis , gantalf ,j0rdan , aquarium.gr , babinio , varvanitidis , theodor72, dinamar ,x-trinit , pd1975 , confucius , dafy ,θοδωρης , nature83 , lion_ ,nikos fasoulas , Argiris93 , tropicana , Nh04 , kostasthess_ , Settler,jeronimo_greece_ , nemo 2b Ελπίζω να σας γνωρίσω όλους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Απριλίου 2009 #161 Share 27 Απριλίου 2009 Μερικά ονόματα απο Θεσ/κη που θα ήθελα πολυ να τους γνωρίσω και απο κοντά . stav , Andreas301 ,miltosbitoulis2 ,,ΑΚΗΣ ,,Andreas kika,skippergr , nikos193 , mpikis , lasal , HAWAI ,,nkary,PAST , Alex_SKG, Sta8hs000 , TaitO , ΤΟΥΛΚΙΑΣ ,Ζ.Χ , space ,sterba2 ,J.J ,gregory32 ,thess , piranhas2 , Vega ,kosmidis , gantalf ,j0rdan , aquarium.gr , babinio , varvanitidis , theodor72, dinamar ,x-trinit , pd1975 , confucius , dafy ,θοδωρης , nature83 , lion_ ,nikos fasoulas , Argiris93 , tropicana , Nh04 , kostasthess_ , Settler,jeronimo_greece_ , nemo 2b Ελπίζω να σας γνωρίσω όλους . Και μεις το ιδιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Απριλίου 2009 #162 Share 28 Απριλίου 2009 Εεεεεεεεε θα εχουμε και Καβαλα, Ξανθη μπορει και Δραμα... ειμαστε και εμεις εδωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 28 Απριλίου 2009 #163 Share 28 Απριλίου 2009 Εεεεεεεεε θα εχουμε και Καβαλα, Ξανθη μπορει και Δραμα... ειμαστε και εμεις εδωωωωωωωωωωωωω Ετσι σας θελω ζωηρούς οσους θα έρθουν και απο άλλες πόλεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 28 Απριλίου 2009 #164 Share 28 Απριλίου 2009 Μερικά ονόματα απο Θεσ/κη που θα ήθελα πολυ να τους γνωρίσω και απο κοντά . stav , Andreas301 ,miltosbitoulis2 ,,ΑΚΗΣ ,,Andreas kika,skippergr , nikos193 , mpikis , lasal , HAWAI ,,nkary,PAST , Alex_SKG, Sta8hs000 , TaitO , ΤΟΥΛΚΙΑΣ ,Ζ.Χ , space ,sterba2 ,J.J ,gregory32 ,thess , piranhas2 , Vega ,kosmidis , gantalf ,j0rdan , aquarium.gr , babinio , varvanitidis , theodor72, dinamar ,x-trinit , pd1975 , confucius , dafy ,θοδωρης , nature83 , lion_ ,nikos fasoulas , Argiris93 , tropicana , Nh04 , kostasthess_ , Settler,jeronimo_greece_ , nemo 2b Ελπίζω να σας γνωρίσω όλους . Σταματη εμεις γνωριστηκαμε, αν δεν κανω λαθος, οταν ηρθατε το 2006 απο Θεσσαλονικη μερια.Σε μπερδευω με καποιον αλλο μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2009 #165 Share 29 Απριλίου 2009 Σταματη εμεις γνωριστηκαμε, αν δεν κανω λαθος, οταν ηρθατε το 2006 απο Θεσσαλονικη μερια.Σε μπερδευω με καποιον αλλο μηπως? Μήν τον παρεξηγείς...Είναι η γεροντική άνοια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Απριλίου 2009 #166 Share 29 Απριλίου 2009 Μερικά ονόματα απο Θεσ/κη που θα ήθελα πολυ να τους γνωρίσω και απο κοντά . stav , Andreas301 ,miltosbitoulis2 ,,ΑΚΗΣ ,,Andreas kika,skippergr , nikos193 , mpikis , lasal , HAWAI ,,nkary,PAST , Alex_SKG, Sta8hs000 , TaitO , ΤΟΥΛΚΙΑΣ ,Ζ.Χ , space ,sterba2 ,J.J ,gregory32 ,thess , piranhas2 , Vega ,kosmidis , gantalf ,j0rdan , aquarium.gr , babinio , varvanitidis , theodor72, dinamar ,x-trinit , pd1975 , confucius , dafy ,θοδωρης , nature83 , lion_ ,nikos fasoulas , Argiris93 , tropicana , Nh04 , kostasthess_ , Settler,jeronimo_greece_ , nemo 2b Ελπίζω να σας γνωρίσω όλους . Ελπίζω να τα καταφέρω αυτήν την φορά. Θα χαρώ πολύ να τα πουμε λίγο με όλους τους φίλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 29 Απριλίου 2009 #167 Share 29 Απριλίου 2009 θα τα καταφερεις! περιμενω κ απο αλλους φιλους να ερθουν κ ας μην το εχουν δηλωσει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2009 #168 Share 29 Απριλίου 2009 Ελπίζω να τα καταφέρω αυτήν την φορά. Θα χαρώ πολύ να τα πουμε λίγο με όλους τους φίλους... Εδώ θα τα καταφέρουμε αμείς από Αθήνα κι εσύ που είσαι μέσα στην Σαλόνικα δεν θα τα κταφέρεις??? Μη ακούω τέτοια και σας στείλω σαλιγκάρια ninja να σας καθαρίσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Απριλίου 2009 #169 Share 29 Απριλίου 2009 σσσσσσσσσσσσ............μεταξύ μας ..........θα έρθουν κι άλλοι απο Αθήνα .............ψήνονται...... ΑΚΗΣ θα σου πω επάνω . theodor72 δεν υπάρχει περίπτωση εισαι μεσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 29 Απριλίου 2009 #170 Share 29 Απριλίου 2009 Μεσα και γω!!!Αλλα αλλη ημερομηνια!!Πηγαιντετω μια βδομαδα μετα αν γινετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Απριλίου 2009 Author #171 Share 29 Απριλίου 2009 Μεσα και γω!!!Αλλα αλλη ημερομηνια!!Πηγαιντετω μια βδομαδα μετα αν γινετε!! Λυπάμαι που δεν σε βολεύει η ημερομηνία αλλά να αλλάξει αυτό είναι δύσκολο. Αν αλλάξουμε την ημερομηνία τότε θα μπορείς εσύ και δεν θα μπορεί κάποιος άλλος είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2009 #172 Share 29 Απριλίου 2009 (edited) Μεσα και γω!!!Αλλα αλλη ημερομηνια!!Πηγαιντετω μια βδομαδα μετα αν γινετε!! Μία εβδομάδα μετά έχει προετοιμασία για.... Ήδη χάνουμε ΣΠΟΥΔΑΙΟ event εδώ στην Αθήνα για να έρθουμε πάνω την συγκεκριμένη ημερομηνία... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Απριλίου 2009 #173 Share 29 Απριλίου 2009 (edited) δεν ξερω τι θα κανετε,αλλα θελω τον νινταλ διπλα μου. βρειτε τον τροπο...!!! (αλλωστε νομιζω πως πρεπει λιγουλακι να τον παχυνω.... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2009 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 30 Απριλίου 2009 #174 Share 30 Απριλίου 2009 Μακάρι να μπορέσω να έρθω και εγώ ( Όχι για να σας δω ρε .... για τα κλαδέματα θα έρθω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 30 Απριλίου 2009 #175 Share 30 Απριλίου 2009 κλαδεματα θα εχω κ εγω μαζι με μερικα ακομα πραγματακια........ οποτε ελα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος