ababapanos 13 Απριλίου 2009 #1 Share 13 Απριλίου 2009 ειδα ενα ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ JUWEL HIGHLITE 120CM 54W στο waterin με 103 ευρω... το ξερετε? με Τ5 λαμπες ειναι? μηπως γνωριζετε πως εφαρμοζει? ειναι μονο για JUWEL ριο ενυδρεια 1.20 η και για αλλα οπως το δικο μου? το ριο ειναι 121cm , το δικο μου ειναι 120cm. θα κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Απριλίου 2009 #2 Share 14 Απριλίου 2009 Δεν γνωρίζω αν έχει Τ5 λάμπες. Μπορείς να κάνεις ερώτηση στο WI στην κατηγορία καταστημάτων, για περισσότερες πληροφορίες. Αν είναι κρεμαστό, δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisx 14 Απριλίου 2009 #3 Share 14 Απριλίου 2009 To High-Lite στο 1,20 είναι 2Χ54 με Τ5 : http://www.juwel-aquarium.de/en/high_lite_light_units469.htm Είναι το μεσαίο από τα 3 "καπάκια" στα juwel π.χ αυτό που φοράει το rio 300. Το δικό σου τι είναι; Αν είναι κάτι αντίστοιχο, μπορεί να σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος