Jump to content

Aναπαραγωγη Echinodorous Osiris

Recommended Posts

Eδω και μια βδομαδα εχει πεταξει ενα κοτσανι που σιγα σιγα εφτασε στην επιφανεια.

Πρεπει να κανω κατι εγω γιατι φοβαμε μηπως καει απο τις λαμπες;

Μια φωτο πριν βγει στην επιφανεια.post-1766-1239615742_thumb.jpg

Γεια σου φιλε!! Το κοτσανι Σιγουρα θα φτασει επιφανεια και το φως αν σεν ειναι [/b]Μεσα στιο νερο θα καψει τα φυντανακια!!! Στον δικο μου τον αμαζονικους το κλωναρι ηταν εναμιση μετρο με 4 φυτα τη φορα.Τωρα που ξεκινησε θα σου βγαζει συνεχεια μωρα. Στην ακρη ακρη του κοτσανιου προσεχτικα με μια κλωστη δεσε ενα μικρο βαριδακι ετσι ωστε να κανει Κουρμπα το κοτσανι. Ετσι αυτο θα μεγαλωνει και στο τελος θα παρεις ομορφα φυτα. Μονο αφησε τα να μεγαλωσουν αρκετα και νεα γεμισουν Ριζες και να ειναι ετοιμα για φυτεμα.Αν επιχειρησεις να τα κοψεις μικρα η επιτυχια δεν ειναι εγγυημενη!!!

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση.

Αυτο που εκανα ηταν να βαλω την κορυφη κατω απο μια κοντρα που ειναι μεσα στο νερο.Ετσι δεν μπορει να βγει εξω.

Το βαριδι που λες δεν ειναι απο μολυβδο;Κατα ποσο ειναι ασφαλες για τα ψαρια;

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση.

Αυτο που εκανα ηταν να βαλω την κορυφη κατω απο μια κοντρα που ειναι μεσα στο νερο.Ετσι δεν μπορει να βγει εξω.

Το βαριδι που λες δεν ειναι απο μολυβδο;Κατα ποσο ειναι ασφαλες για τα ψαρια;

Για λογους Ασφαλειας το βαρυδακι μπορει να ειναι οτιδηποτε ασφαλες για το νερο του τανκ.Εγω ειχα βαλει γυαλινη μπιλλιτσα. :unsure:

• 1 year later...

επειδη και οι δικοι μου εχινοδοροι εχουν βγαλει δρομεις ηθελα να ξερω ποσο αφηνουμε την διαδικασια να εξελιχθει?

Εδω και 20 ημερες βγαζει νεα παρακλαδια και καινουρια φυντανια. Στο ενα φυτο η διαδικασια εχει σταματησει και τα φυντανια μαραινονται (ισως λογω της μεταφυτευσης-μεταφορας σε νεο ενυδρειο). Στο αλλο ομως συνεχιζει ακαθεκτα. Ομως καποια φυλαρακια απο τα φυντανια εχουν αρχισει να μαυριζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...