katrisk 13 Απριλίου 2009 #1 Share 13 Απριλίου 2009 Καλημέρα και συγχαρητήρια ! ψάχνω μαγαζί (Αθήνα ,Πειραιά ) – site με διακοσμητικά για το ενυδρείου μου 120L αλλά να έχει μεγάλη ποικιλία , έχω επισκεφτεί αρκετά μαγαζιά αλλά όλα έχουν τα ίδια διακοσμητικά . Έχω για background στο ενιδρύω αφίσα με αρχαίες κολώνες και ήθελα να δημιουργήσω κάτι ανάλογο και στο ενυδρείο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 13 Απριλίου 2009 #2 Share 13 Απριλίου 2009 Ρωτα καλυτερα στο section με τα καταστηματα... Προσωπικα (οπως και το 90% στο φορουμ) πιστευω οτι καλυτερη διακοσμηση περα απο το φυσικο (πετρες,ξυλα,φυτα) δεν υπαρχει! Σκεψου το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoblaze 13 Απριλίου 2009 #3 Share 13 Απριλίου 2009 http://www.cheapet.gr/catalog/index.php/cPath/112_115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 13 Απριλίου 2009 #4 Share 13 Απριλίου 2009 Προσωπικα (οπως και το 90% στο φορουμ) πιστευω οτι καλυτερη διακοσμηση περα απο το φυσικο (πετρες,ξυλα,φυτα) δεν υπαρχει! Το ίδιο πιστεύουν και το 99,999% των ψαριών Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 13 Απριλίου 2009 #5 Share 13 Απριλίου 2009 Προσωπικα (οπως και το 90% στο φορουμ) πιστευω οτι καλυτερη διακοσμηση περα απο το φυσικο (πετρες,ξυλα,φυτα) δεν υπαρχει! Το ίδιο πιστεύουν και το 99,999% των ψαριών Tο 100% των ψαριων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Απριλίου 2009 #6 Share 13 Απριλίου 2009 Το ίδιο πιστεύουν και το 99,999% των ψαριών Το ψαρι που περισσευει ποιο ειναι? Ο Περικλης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Απριλίου 2009 #7 Share 13 Απριλίου 2009 Το ψαρι που περισσευει ποιο ειναι? Ο Περικλης? Ο αγνωστος ψαρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος