koukos5 11 Απριλίου 2009 #1 Share 11 Απριλίου 2009 ριχνω purple up περιπου 2 εβδομαδες συνεχομενα και εχω δει διαφορα!!!αλλα μου εχει ανεβει πολυ το ασβεστιο και το μαγνησιο....να το συνεχισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 11 Απριλίου 2009 #2 Share 11 Απριλίου 2009 Πόσο έχει ανέβει δηλαδή; Το σκεύασμα αυτό είναι σε υγρή μορφή ή σε σκόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Απριλίου 2009 #3 Share 11 Απριλίου 2009 ειναι σε υγρη μορφη και επηρεαζει τη συσταση του νερου ανεβαζοντας λιγο το ασβεστιο. ειναι βεβαια πατεντα εξ αμερικης,η οποια κατα την αποψη μου βοηθαει ,αλλα για να πετυχει πρεπει να υπαρχουν σωστοι παραμετοι νερου καθως και σωστη κυκλοφορια.επισης πρεπει να στοχευεται ο βραχος κατα τη χρηση του συγκεκριμενου ζουμιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukos5 12 Απριλίου 2009 Author #4 Share 12 Απριλίου 2009 το ασβεστιο μου εχει φτασει στα 800.κατα την χρηση του πρεπει να κλεινουμε καποια λεπτα το skimer τους κυκλοφορητες κτλ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 12 Απριλίου 2009 #5 Share 12 Απριλίου 2009 Δεν νομιζω να περνεις σωστή μετρηση! το 800 ειναι υπερβολικα πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Απριλίου 2009 #6 Share 12 Απριλίου 2009 Σε καμία περίπτωση δεν έχεις 800 πρέπει να επαναλάβεις την μετρηση.Αν μια τέτοια τιμή υφίσταται η και αρκετά πιο κάτω θα είχες κατακρήμνιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Απριλίου 2009 #7 Share 12 Απριλίου 2009 Υπερβολικό νούμερο...δεν στέκει με τίποτα. Πρόδεξε την διαδικασία μέτρησης, γιατί εκεί ακριβώς γίνονται πολλά λάθη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος