Jump to content

Γεια σου φιλε Polidi

snakepanos

Recommended Posts

Απο οτι ξερω ταιριαζουν τα περεισοτερα εκτος απο τα μολυ που θελουν ποιο σκληρο νερο.Το ενυδρειο μου ειναι 96 λ.Εχω και 3 σαλιγκαρια κιτρινα και 2 carydoras .Γλυφτες καθολου [πλακοστομους] χαλανε τα φυτα μου και τους εδωσα δρομο.Για τα juel [κιχλιδες] ξερης τιποτα ;

Απο οτι ξερω ταιριαζουν τα περεισοτερα εκτος απο τα μολυ που θελουν ποιο σκληρο νερο.Το ενυδρειο μου ειναι 96 λ.Εχω και 3 σαλιγκαρια κιτρινα και 2 carydoras .Γλυφτες καθολου [πλακοστομους] χαλανε τα φυτα μου και τους εδωσα δρομο.Για τα juel [κιχλιδες] ξερης τιποτα ;

Μηπως ποσταρισες σε λαθος κατηγορια;

Μηπως ποσταρισες σε λαθος κατηγορια;

Μαλλον πατησε "νεο θεμα" αντι για "απαντηση" σε θεμα του polidi :unsure:

Έγινε επεξεργασία - delta66

Μαλλον πατησε "νεο θεμα" αντι για "απαντηση" σε θεμα του polidi :unsure:

Πατησα απαντηση στον polidi τωρα θα μου πειτε που να γραφω και να απανταω μεχρι να μαθω .Γραψτε ενα μυνημα εσεις στην κατηγορια που πρεπει .Πειτε πρωτα σε ποια γραψατε να ψαξω. το να μαθενεις στα 40 υπολογιστη δεν και ευκολο. ποσο ετων εισαι εσυ.;

Με τα καλοκαιρια? :unsure::unsure::wacko:

τωρα κανουμε και πλακα για να ξερω; νομιζω οτι αυτα που διαβασα οταν εκανα εγγραφη εδειχναν οτι το site ειναι σοβαρο,ρωτησα κατι αν δεν μπορειτε να με πειπε υπαρχη και αλλος τροπος να μαθω...........

τωρα κανουμε και πλακα για να ξερω; νομιζω οτι αυτα που διαβασα οταν εκανα εγγραφη εδειχναν οτι το site ειναι σοβαρο,ρωτησα κατι αν δεν μπορειτε να με πειπε υπαρχη και αλλος τροπος να μαθω...........

Συγνωμη αν σε πειραξε το χιομουρ μου.

Μια τετοια ερωτηση (για την ηλικια μου) ποσο σοβαρη απαντηση μπορουσε να παρει?

Ποιος αλλος τροπος υπαρχει να μαθεις την ηλικια μου αν οχι απο εμενα εδω? :unsure:

Καλη συνεχεια.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Πατησα απαντηση στον polidi τωρα θα μου πειτε που να γραφω και να απανταω μεχρι να μαθω .Γραψτε ενα μυνημα εσεις στην κατηγορια που πρεπει .Πειτε πρωτα σε ποια γραψατε να ψαξω. το να μαθενεις στα 40 υπολογιστη δεν και ευκολο. ποσο ετων εισαι εσυ.;

Η συγκεκριμένη πιο πάνω διαδικασία απάντησης είναι σωστή. Τα κατάφερες πολύ καλά. Άρα από εδώ και μπρος, θα εφαρμόζεις την ίδια διαδικασία. Δεν χρειάζεται να δίνεις τίτλο στην απάντησή σου, παρά μόνο όταν ανοίγεις καινούργιο θέμα.

Αναζητάς το κουμπί "απάντηση"

Καλή συνέχεια

Συγνωμη αν σε πειραξε το χιομουρ μου.

Μια τετοια ερωτηση (για την ηλικια μου) ποσο σοβαρη απαντηση μπορουσε να παρει?

Ποιος αλλος τροπος υπαρχει να μαθεις την ηλικια μου αν οχι απο εμενα εδω? :unsure:

Καλη συνεχεια.

Kαλημερα. Λαθος καταλαβες εννοουσα οτι θα μαθω απο αλλου να γραφω στο site αν δεν μου πειτε εσεις .Συγνωμη μπορει να σε παρεξηγησα.....

Kαλημερα. Λαθος καταλαβες εννοουσα οτι θα μαθω απο αλλου να γραφω στο site αν δεν μου πειτε εσεις .Συγνωμη μπορει να σε παρεξηγησα.....

Καλημερα.

Το καταλαβα, αλλα συνεχισα αμετανοητος το χιουμορ :unsure:

Ο γραπτος λογος, οπως αναφερεται πολλακις στο ιντερνετ παρεξηγειται ευκολα, αλλα το παλευουμε μερικοι να εμπεριεχουμε λιγο χιουμορ στις απαντησεις μας για να εχει και "ενδιαφερον" εκτος απο πληροφορια :unsure:

Οπως θα καταλαβες, να σε βοηθησουμε να εγκλιματιστεις στο φορουμ και στην παρεα, θα προσπαθησουμε ολοι :wacko:

Μηπως ειναι αυτο το θεμα σου?

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=11&t=26023.

Κοιτα επιμένω οτι η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος.

Πρώτον.Εχεις ωοτόκα με ζωοτοκα μαζι.

δευτερον.εχεις κοπαδοψαρα οπως οι αρλεκινοι που πρεπει να ειναι πανω απο 8 ατομα.

Τρίτον.Γκαπυ εχεις 2 τι ειναι ζευγαρι?Αν ειναι τοτε εισαι λαθος και πρεπει να παρεις τουλάχιστο αλλα 2 θηλυκά.

Και τελος.

Τα μισά θελουν μαλακο νερο και τα αλλα μισα σκληρο.

Μηπως ειναι αυτο το θεμα σου?

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=11&t=26023.

Κοιτα επιμένω οτι η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος.

Πρώτον.Εχεις ωοτόκα με ζωοτοκα μαζι.

δευτερον.εχεις κοπαδοψαρα οπως οι αρλεκινοι που πρεπει να ειναι πανω απο 8 ατομα.

Τρίτον.Γκαπυ εχεις 2 τι ειναι ζευγαρι?Αν ειναι τοτε εισαι λαθος και πρεπει να παρεις τουλάχιστο αλλα 2 θηλυκά.

Και τελος.

Τα μισά θελουν μαλακο νερο και τα αλλα μισα σκληρο.

Γειασου , το ξερω οτι λιγους αρλεκινους ,αλλα ακομα και 5 καλα ειναι. Τα μολυ τα ειχα απο αλλο ενυδειο και τα εβαλα σε αυτο και ειναι μια χαρα καθαριζουν και τον βυθο,γκαμπυ δεν θελω γιατι γεννανε συνεχεια ,αν μπορουσα να ειχα μονο αρσενικα .Εχω ακομα και εναν ξιφοφορο [ αρεν] και ενα [ ραμιρεζι] μου εμειναν απο το παλιο ενυδρειο . η παρεα τους απεβιωσε μετα απο προσπαθεια θεραπειας, και τα λυπαμαι τωρα.Το ενυδρειο αυτο εχει εναν μηνα που το εστρωσα γιαυτο προκυψαν αυτα .Τωρα βγαζω σιγα σιγα τα φυτα ταχειας αναπτυξης και τα αλλαζω με αλλα .Αναμονη θα δειξει στο μελλον ,Παντως ασχετα με το νερο ολα ειναι οκ στο ενυδρειο μου .

Καλημερα.

Το καταλαβα, αλλα συνεχισα αμετανοητος το χιουμορ :unsure:

Ο γραπτος λογος, οπως αναφερεται πολλακις στο ιντερνετ παρεξηγειται ευκολα, αλλα το παλευουμε μερικοι να εμπεριεχουμε λιγο χιουμορ στις απαντησεις μας για να εχει και "ενδιαφερον" εκτος απο πληροφορια :unsure:

Οπως θα καταλαβες, να σε βοηθησουμε να εγκλιματιστεις στο φορουμ και στην παρεα, θα προσπαθησουμε ολοι :wacko:

Ευχαριστω πολυ ,ειναι μεχρι να σας γνωρισω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...