τραπεζιτης 11 Απριλίου 2009 #1 Share 11 Απριλίου 2009 καλημέρα παιδιά.Χτές πραγματοποίησα την πρώτη μεγάλη αλλαγή σε νερό στο reef μου 750 λιτρα και σημερα αρχισα να κάνω τις μετρήσεις μου για να δω τα νερά μου . Ολα καλά όπως θα αναφέρω και παρακάτω εκτός από το μαγνησιο το οποιο ειναι στα 1500.Ερωτηση. Να το κατεβάσω αν ναι πως. μετρησεις NO2 0 NO3 0.25 αμμωνια 0 μαγνησιο 1500 ph 8.3 θερμοκρασια 26,5 αλατοτητα 1024 φωσφορικα 0 ασβεστιο 420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 11 Απριλίου 2009 #2 Share 11 Απριλίου 2009 οι μετρήσεις σου όλες είναι πολύ καλές.... μη κάνεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 11 Απριλίου 2009 #3 Share 11 Απριλίου 2009 ποιο τεστ χρησιμοποιείς για mg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 11 Απριλίου 2009 #4 Share 11 Απριλίου 2009 (edited) Οπως σου είπε ο Navy οι μετρήσεις σου είναι πολύ καλές και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Επίσης να γνωρίζεις ότι η τιμή του ασβεστίου σου (η οποία είναι επίσης πολύ καλή) είναι σε άμεση συνάρτηση με την τιμή του μαγνησίου, οπότε σε περίπτωση μείωσης της τιμής του θα έβλεπες και κάποια μείωση είτε καλύτερα να το πω αποσταθεροποίηση της τιμής του Ca. Απλά επειδή το ενέφερες η μείωση των τιμών σε αυτά τα στοιχεία είτε γίνεται από μόνη της με τη κατανάλωση που υπάρχει από το ενυδρείο είτε σε extreme περιπτώσεις θα πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή νερού με πολύ μειωμένες τιμές σε αυτά τα στοιχεία που θέλεις να κατεβάσεις. Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2009 - andreas2000gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 11 Απριλίου 2009 #5 Share 11 Απριλίου 2009 η μείωση των τιμών σε αυτά τα στοιχεία είτε γίνεται από μόνη της με τη κατανάλωση που υπάρχει από το ενυδρείο είτε σε extreme περιπτώσεις θα πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή νερού με πολύ μειωμένες τιμές σε αυτά τα στοιχεία που θέλεις να κατεβάσεις. Πρόσεξε να μην ανεβει αλλο το Mg!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος