snakepanos 10 Απριλίου 2009 #1 Share 10 Απριλίου 2009 Καλησπερα.με λενε παναγιωτη,μενω θεσσαλονικη εχω 3 ενυδρεια 90 40 λιτρα και ενα 25 για νοσοκομειο ,το μεγαλο ειναι κοινοβιο ενυδρειο ,στο αλλο εχω 2 κιχλιδες .εχω καποιες γνωσης, εχω διαβαση καποια βιβλια και πυστευω να μαθω ακομα περεισοτερα απο τους φιλους .Και αν μπορω να βοηθεισο εγω τους φιλους του site...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2009 #2 Share 10 Απριλίου 2009 Καλως ορισες.Κανε μια παρουσιαση των ενυδρειων σου στην αναλογη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Απριλίου 2009 #3 Share 10 Απριλίου 2009 Παναγιώτη καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 10 Απριλίου 2009 Author #4 Share 10 Απριλίου 2009 Καλησπερα φιλοι ακουαριστες.Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να γραψω σε κατηγορια μου βγαζει σφαλμα.Εχω ενα πυκνοφυτο ενυδρειο με αμουμπιες ,valisneria και διαφορα αλλα φυτα. Ψαρια ,10 νεον, 5 ζεβρακια ,5 αρλεκινους 5 ,μολυ ,2 γκαμπι .Εχω ακομα στο αλλο μου ενυδρειο 2 jouel τα οποια μου εκαναν αυγα,και ψαχνω να μαθω περισσοτερα γιαυτα,με εχουν μπερδεψει με αυτα που με λενε για την εκολαψη των αυγων,....Ο αρρεν τα εβαλε στο στομα, τωρα τα χωνεψε η τα εκολαπτει , θα δειξει ,αν δεν παθεις ,δεν θα μαθεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Απριλίου 2009 #5 Share 10 Απριλίου 2009 καλως ηρθες κ καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος