Jump to content

Recommended Posts

kalispera onomazomai petros kai tha ithela na sas rwtiso...

exw ena inidreio 1 metro!!me 2 clown i angelfish kao royalpac

kai tha ithela na dokimaso na valo manitaria(vraxo pou exei pano manitaria)

alla den gnorizo tis sinthikes pou xriazonte na zisoun!!?? to enidreio mou ews tora einai fish only ti na kanw?? euxaristw!!!!!!!!!!!!! :D

Κατ' αρχήν σε καλωσορίζω στο forum μας.

Σε παρακαλώ γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες για να συνεχιστεί ο διάλογος.

Τα μανιτάια χαρακτηρίζονται σαν εύκολα είδη. Έχουν μικρές απαιτήσεις. Μέτριος φωτισμός, μέτρια κυκλοφορία, αντοχή στα οργανικά.

Θα πρέπει όμως να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ φάρμακα για θεραπεία των ψαριών σου.

κ νικο καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση οι μετρηση σε ασβεστιο ιωδιο μαγνισιο κ.τ.λ.που πρεπει να ειναι?? καπιοι σε καταστιματα μου ειπαν οτι απλα σωστη θερμοκρασια πυκνωτητα αληθευη?παντως σε θεματα θεραπειας δεν εχω προβλημα ειναι πεντακαθαρω το νερο μου!! :D κ μια αλλη ερωτηση εχεται δει πουθενα σε καπιο καταστημα blue tank μικρα εχω φαει το κοσμο 2 μηνες και δεν μπορω να βρω!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!!!! :rasp::rasp::rasp:

Η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να μπλέξεις με εξειδικευμένα τεστ. Οι συστηματικές αλλαγές νερού είναι αρκετές για να σου διατηρήσουν τα επίπεδα των ιχνοστοιχείων στα επιθυμητά επίπεδα.

Μικρά ψαράκια έρχονται κατά καιρούς στα καταστήματα. Θα πρέπει να ψάχνεις διαρκώς μέχρι να βρεις αυτό που αναζητάς.

κ νικο καλησπερα σας.οποτε δεν χρειαζετε να κανω κατι ιδιαιτερω. θα πανε καλα τα μανιταρακια.παντως εως τωρα βαζω red sea αλατι κ λιγο ιωδιο που μου προτιναν καπια καταστηματα.αλλα τα ψαρακια μου ειναι κινητικα τρωνε κανονικα κηνουνται σωστα κ ολα πανε μια χαρα :D:rasp::rasp::rasp: ......ευχαριστω παρα πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...