Odysseas1986 8 Απριλίου 2009 #1 Share 8 Απριλίου 2009 Που μπορω να αγωρασω ενα βιβλιο που να λεει για τις κυχληδες αφρικης? Καμια καλη προταση.. Τι τιμη μπορει να εχει περιπου? Thanks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Απριλίου 2009 #2 Share 8 Απριλίου 2009 Ψάχνεις κάποια λίμνη συγκεκριμένα ή γενικά? Σε πειράζει να είναι αγγλικό ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 12 Απριλίου 2009 Author #3 Share 12 Απριλίου 2009 Ψαχνω ενα βιβλιο που να ειναι μονο στα ελληνικα! Υπαρχει κατι αξιολογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoblaze 12 Απριλίου 2009 #4 Share 12 Απριλίου 2009 http://www.e-pet.gr/index.php?cPath=111_154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12 Απριλίου 2009 #5 Share 12 Απριλίου 2009 http://www.e-pet.gr/index.php?cPath=111_154 Αυτό ακριβώς αλλά αφορά μόνο κιχλίδες Λίμνης Ταγκανίκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 18 Απριλίου 2009 #6 Share 18 Απριλίου 2009 Ψαχνω ενα βιβλιο που να ειναι μονο στα ελληνικα! Υπαρχει κατι αξιολογο? Γεια σου. εγω μπορω να βοηθησω αλλιως .Ξερω ενα site sto internet που ασχολειτε μονο με κιχλιδες .Δεν αμα μπορω να στο γραψω εδω. Αν επειτρεπεται .ΥΓ μιλαμε για ολες της κιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Απριλίου 2016 #7 Share 23 Απριλίου 2016 Επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο ενυδρειακο και εχω πορωθει να το διαβαζω!Ειναι βεβαια γενικου περιεχομενου με τιτλο "η φροντιδα του ενυδρειου" του συγγραφεα Dr.Neville Carrington,ειναι πολυ καλο! Σε αναζητηση που εκανα για κανενα αφρικανικο ξεθαψα αυτο το θεμα και ειπα να το επαναφερω με μια ερωτηση,ξερετε καποιο βιβλιο για κιχλιδες αφρικης? Θα προτιμουσα στα Ελληνικα αλλα αν δεν υπαρχει συμβιβαζομαι και με αγγλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Απριλίου 2016 #8 Share 23 Απριλίου 2016 Πρεπει να εχω εγω ενα να σου δωσω για να μην αγοραζεις και οταν ασχοληθω με αφρικη θα στο ζητησω.Ειναι ομως μονο ταγκανικα και λιγο παλιο.Βεβαια δεν εχει αλλαξει η μοδα Θα ψαξω να το βρω και θα σου στειλω πμ αν θες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Απριλίου 2016 #9 Share 23 Απριλίου 2016 (edited) Σε ευχαριστω πολυ! Οτιδηποτε εχει να κανει με αφρικανικες κιχλιδες θα με ενδιεφερε να το διαβασω. Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Απριλίου 2016 #10 Share 23 Απριλίου 2016 Το βρηκα ''back to nature'' οδηγος για κιχλιδες τανγκανικα του Αd Konings. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος