afrovanis 7 Απριλίου 2009 #1 Share 7 Απριλίου 2009 psifiste me na paw sto berlin kai na sikwsw tin pempti koupa me tin panatha!!! einai contest tis NIKE : http://nikeid.nike.com/nikeidv2/current_re...llery/159137771 p.s. ta psarakia mou tha meinoun 2 meres mona den tha uparksei provlima!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Απριλίου 2009 #2 Share 7 Απριλίου 2009 (edited) psifiste me na paw sto berlin kai na sikwsw tin pempti koupa me tin panatha!!! einai contest tis NIKE : http://nikeid.nike.com/nikeidv2/current_re...llery/159137771 p.s. ta psarakia mou tha meinoun 2 meres mona den tha uparksei provlima!!! Θα σε ψηφιζα αλλα θελω να περασεις εδω καλη πρωτομαγια και οχι οπως παλια. http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...cos/235423.html Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2009 #3 Share 7 Απριλίου 2009 Φιλε μου δυστυχως αλλα ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Απριλίου 2009 #4 Share 7 Απριλίου 2009 Εγω σε ψηφισα για να χαρεις και το 5ο!!! κι ασε τους αλλους να αναπολουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2009 #5 Share 7 Απριλίου 2009 Εγω σε ψηφισα για να χαρεις και το 5ο!!! κι ασε τους αλλους να αναπολουν..... Τρεμεταιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Απριλίου 2009 #6 Share 7 Απριλίου 2009 Τρεμεταιιιιιιιι μπρρρρρρρ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 7 Απριλίου 2009 #7 Share 7 Απριλίου 2009 Μεταφερθηκε στην καταλληλη κατηγορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 7 Απριλίου 2009 #8 Share 7 Απριλίου 2009 Μεταφερθηκε στην καταλληλη κατηγορια... Γιωργο μαλλον πρεπει να φτιαξετε και μια ...ακαταλληλη κατηγορια γιατι εκει θα καταληξει στο τελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Απριλίου 2009 #9 Share 7 Απριλίου 2009 Γιωργο μαλλον πρεπει να φτιαξετε και μια ...ακαταλληλη κατηγορια γιατι εκει θα καταληξει στο τελος! Κάντε με MOD σε αυτή τη κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 7 Απριλίου 2009 #10 Share 7 Απριλίου 2009 Φίλε afrovanis σε ψήφισα, τώρα που ψηφίζω να πάει ο stormtrooper στην Ρωσία για πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 7 Απριλίου 2009 #11 Share 7 Απριλίου 2009 Κανόνισε να είσαι γούρικος, πήρες την ψήφο μου Έλα τριφυλλάρα για το 5ο = ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ =ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 7 Απριλίου 2009 #12 Share 7 Απριλίου 2009 εφυγες... καλα γλεντια και δυνατους ωμους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afrovanis 7 Απριλίου 2009 Author #13 Share 7 Απριλίου 2009 εφυγες... καλα γλεντια και δυνατους ωμους!!!! SOS SOS το σωστό link είναι αυτό: http://nikeid.nike.com/nikeidv2/current_re...llery/159137771 το προηγούμενο δεν καταχωρούσε τις ψήφους!!! πατάμε στο link και μετά το κουμπι Vote και φύγαμε για το 5ο!!!!!!! Υ.Γ. Αν πάω... υπόσχομαι πλούσιο φωτογραφικό υλικό να σας στείλω!!!! Μη ξεχνάμε και τις φίλες της CSSKA!!! Περιμένω να με απογηώσετε!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2009 #14 Share 7 Απριλίου 2009 Φίλε afrovanis σε ψήφισα, τώρα που ψηφίζω να πάει ο stormtrooper στην Ρωσία για πάντα? O stormtrooper ανηκει εδω,και κανεις δεν θα μας τον παρει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Απριλίου 2009 #15 Share 7 Απριλίου 2009 Υ.Γ. Αν πάω... υπόσχομαι πλούσιο φωτογραφικό υλικό να σας στείλω!!!! Μη ξεχνάμε και τις φίλες της CSSKA!!! Απ'αυτά θα σας φέρω κι εγώ! Δεν πιστεύω να παίζει σημαντικό ρόλο που θα είναι οπαδοί τις Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης! O stormtrooper ανηκει εδω,και κανεις δεν θα μας τον παρει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 7 Απριλίου 2009 #16 Share 7 Απριλίου 2009 O stormtrooper ανηκει εδω,και κανεις δεν θα μας τον παρει........ Φίλε DIAS αν τον θέλεις τόσο πολύ να τον πάρεις σπίτι σου και να τον κλειδώσεις μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος