NIKOVAS 5 Απριλίου 2009 #1 Share 5 Απριλίου 2009 Φίλοι συνχομπίστες γειά σας.Εχθές αγόρασα αυτές τις γαρίδες απο το κοντινό μου Pet shop αλλά ούτε ο πωλητής δεν πρέπει να ήξερε καλά καλά τι είναι βέβαια είχα ζητήση red-fire ή red cherry λάθος μου που τις πήρα.Ήθελα απο καιρό να κάνω την μικρή καραντίνα που είχα γαριδάδικο . θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πεί καμμία πληροφορία η κανα link αν είναι έυκολη η αναπαραγωγή της κ.λ.π Ευχαριστώ Νικόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Απριλίου 2009 #2 Share 5 Απριλίου 2009 Έχω την εντύπωση πως είναι ΑΥΤΗ. Ψάξε και λίγο στο link που σου έδωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 5 Απριλίου 2009 #3 Share 5 Απριλίου 2009 Πρέπει να είναι η glass shrimp δες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOVAS 6 Απριλίου 2009 Author #4 Share 6 Απριλίου 2009 Stormtrooper, Aqua ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και την άμεση ανταπόκριση. Για red nose δεν μου μοιάζουν περισσότερο για Ghost δείχνουν.Any-way οι γαριδούλες είναι μια χαρά και απο όρεξη δεν το σηζητάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 6 Απριλίου 2009 #5 Share 6 Απριλίου 2009 Stormtrooper, Aqua ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και την άμεση ανταπόκριση. Για red nose δεν μου μοιάζουν περισσότερο για Ghost δείχνουν.Any-way οι γαριδούλες είναι μια χαρά και απο όρεξη δεν το σηζητάω. Αν εγώ είμαι ο aqua τότε ο storm είναι ο ΓΗΡΑΙΟ ΜΕΛΟΣ...ΧΑΧΑ αστειεύομαι φυσικά έτσι? Αλλά λύθηκα στα γέλια. νασαι καλά NIKOVAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Απριλίου 2009 #6 Share 6 Απριλίου 2009 Αν εγώ είμαι ο aqua τότε ο storm είναι ο ΓΗΡΑΙΟ ΜΕΛΟΣ...ΧΑΧΑ αστειεύομαι φυσικά έτσι? Αλλά λύθηκα στα γέλια. νασαι καλά NIKOVAS. Τώρα το'πιασα Άνευ παρεξήγησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOVAS 8 Απριλίου 2009 Author #7 Share 8 Απριλίου 2009 καλά καλά ενα λαθος έκανα Κ.Μέμα13!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Απριλίου 2009 #8 Share 8 Απριλίου 2009 καλά καλά ενα λαθος έκανα Κ.Μέμα13!!! Μ'έκανες και γέλασα εκείνη την στιγμή νασαι καλά..όμως έπρεπε να πεις και τον storm Γηραιό μέλος... Βρήκες άκρη με τις γαρίδες σου? Α ναι... Μεμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος