Vogias 13 Απριλίου 2009 #26 Share 13 Απριλίου 2009 Ektozon και τα μυαλα στα καγκελα!!!Καθε 10 μερες με την αλλαγη!!!Να ρωτησω κατι μπορουμε κατα την εισαγωγη νεων ψαριων και για τρεις μερες να χρησιμοποιουμε MELAFIX και PIMAFIX προληπτικα???Μπορουμε γενικα να χρησιμοποιουμε και MELAFIX και PIMAFIX και εκτοζον??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Απριλίου 2009 Author #27 Share 13 Απριλίου 2009 Ektozon και τα μυαλα στα καγκελα!!!Καθε 10 μερες με την αλλαγη!!!Να ρωτησω κατι μπορουμε κατα την εισαγωγη νεων ψαριων και για τρεις μερες να χρησιμοποιουμε MELAFIX και PIMAFIX προληπτικα???Μπορουμε γενικα να χρησιμοποιουμε και MELAFIX και PIMAFIX και εκτοζον??? Πιστευω οτι θα ηταν υπερβολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 13 Απριλίου 2009 #28 Share 13 Απριλίου 2009 φιλε μου δεν εχω χρησιμοποιησει το melafix.λογικα δεν την επηρεαζει αφου αποτι ξερω ειναι πολυ ελαφρυ φαρμακο.για το hexamita το εχω χρησιμοποιησει δεν ειδα να επηρεααζει σε κατι αν και δεν το βαζω ως προληψη.το εχω χρησιμοποιησει για θεραπεια.παντως οσο ποιο δυνατο ειναι ενα φαρμακο τοσο χαλαει την βιολογια του νερου.ενα αλλο φαρμακο που χρησιμοποιησα για προληπτικους λογους ειναι το diskus sept της tropical.σιγουρα οι εμπειροτεροι nidal,σταματης μπορουν να σε κατατοπισουν περισσοτερο απο εμενα.παντως εγω εχω μια καραντινα παντα ετοιμη 100 λιτρων αν τυχον ξεσπασει (χτυπα ξυλο) ασθενεια. Σ ευχαριστω φιλε μου για την κατατοπιση!!! Τωρα ας περιμενουμε και τις αποψεις των πιο Ειδικων αν δουνε το ποστ και μας βοηθησουν περισσοτερο!!! Ειδικοιιιιιιιιιι................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Αυγούστου 2009 #29 Share 23 Αυγούστου 2009 Πιστευω οτι θα ηταν υπερβολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis 1 Φεβρουαρίου 2010 #30 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 εγω χρησιμοποιω εκτοζον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 4 Φεβρουαρίου 2010 #31 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ κάθε 2 μήνες οι δίσκοι τρώνε μόνο σπιρουλίνα για καμιά εβδομάδα . Και κάθε 5-6 μήνες ένα ανέβασμα τις θερμοκρασίας στους 34 για μια εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Φεβρουαρίου 2010 #32 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ κάθε 2 μήνες οι δίσκοι τρώνε μόνο σπιρουλίνα για καμιά εβδομάδα . Και κάθε 5-6 μήνες ένα ανέβασμα τις θερμοκρασίας στους 34 για μια εβδομάδα Γιατί μόνο σπιρουλίνα? Κακώς κάνεις... Όλοι οι οργανισμοί θέλουν ποικιλία τροφών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 4 Φεβρουαρίου 2010 #33 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί μόνο σπιρουλίνα? Κακώς κάνεις... Όλοι οι οργανισμοί θέλουν ποικιλία τροφών!!! Δουλεύει σαν φάρμακο στους δίσκους στα εντερικά και είπαμε για μια εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 4 Φεβρουαρίου 2010 #34 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Δουλεύει σαν φάρμακο στους δίσκους στα εντερικά και είπαμε για μια εβδομάδα Kαθαρίζει το ψάρι σε ότι υπολείματα τροφής μπορεί να έχουν μείνει σε κοιλότητες του εντέρου που οδήγουν σε πολλές άλλες επιπλοκές μετα.....Μπορείς να το κάνεις και 2 βδομάδες χωρίς κάποιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Φεβρουαρίου 2010 #35 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Δουλεύει σαν φάρμακο στους δίσκους στα εντερικά και είπαμε για μια εβδομάδα Προτάθηκε και απο τον Untergasser στο σεμηνάριο της Sera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 4 Φεβρουαρίου 2010 #36 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Προτάθηκε και απο τον Untergasser στο σεμηνάριο της Sera. και αν δεν την τρωνε τι γινεται τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 4 Φεβρουαρίου 2010 #37 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Kαθαρίζει το ψάρι σε ότι υπολείματα τροφής μπορεί να έχουν μείνει σε κοιλότητες του εντέρου που οδήγουν σε πολλές άλλες επιπλοκές μετα.....Μπορείς να το κάνεις και 2 βδομάδες χωρίς κάποιο πρόβλημα Θα το δοκιμάσω για 2 εβδομάδες . Πάντως όσα παιδιά το έχουν κάνει έχουν δει άλλους δίσκους μαζί τους και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 1 Απριλίου 2010 #38 Share 1 Απριλίου 2010 (edited) Δεν χρησιμοποιω φαρμακα παρα μονο αν χρειαστει. Προληπτικα μονο στα ζευγαρια δισκων μονο 1 φορα το μηνα με pp. Προληψη θεωρω την καλη ποιοτητα του νερου. Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2010 - redbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Σεπτεμβρίου 2010 #39 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 ektozon μια φορα το μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 17 Οκτωβρίου 2010 #40 Share 17 Οκτωβρίου 2010 melafix μια φορά το μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 17 Οκτωβρίου 2010 #41 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Ποτε και κανενα φαρμακο...ουτε για προληψη ,ουτε για κανεναν λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Οκτωβρίου 2010 #42 Share 17 Οκτωβρίου 2010 ποτε δεν εχω αγορασει φαρμακο. και ποτε δεν εχω ριξει σε κανενα μου ενυδρειο.μονο μια φορα οταν ειχα τα severum ειχε κατεβει η σταθμη του νερο, οποτε το νερο που εβγαινε αποτο φιλτρο δημιουργουσε φουσκαλες με οξυγονο μεσα στο νερο.καιπολλες κολαγανε στις ουρες τους.τρελαθηκα νομιζα οτι ηταν αρχικο σταδιο ich ετσι φαινοτανε.τι να κανω λεω και εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου.οταν ανεβηκε η σταθμη του νερου με το γεμισμα εξαφανιστικανε ολα. αρχαριος βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 29 Ιουνίου 2011 #43 Share 29 Ιουνίου 2011 (edited) σκορδοζουμο ! οποτε το θυμηθω στην τροφη Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2011 - kostas82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Ιουνίου 2011 #44 Share 30 Ιουνίου 2011 Σπανια εως καθολου. Προληπτικα Εκτοζον, εαν εντοπισω καμια ανωμαλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος