setteras 3 Απριλίου 2009 #1 Share 3 Απριλίου 2009 (edited) Γεια σας εχω ενα προβλημα με ενα κοραλι που πηρα πριν 2 μερες .Τη πρωτη μερα που το πηρα ηταν μια χαρα και τη δευτερη που του αλαξα θεση.Τη τριτη μερα ηταν ολη μερα η γαριδα cleaner πανω του δε ξερω το λογο και απο τοτε δεν εχει ανοιξει καθολου!!! Τι να κανω?????? Να και 3 φωτο που τραβηξα!!! Και πανω του εχει βγαλει κατι σημαδακια μου φαινεται... Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2009 - setteras Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Απριλίου 2009 #2 Share 3 Απριλίου 2009 Η γαρίδα το καθαρίζει, μη σε ανησυχεί. Μπορείς να εστιάσεις στα κόκκινα στίγματα του κορμού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2009 #3 Share 3 Απριλίου 2009 Εχει πιασει και βλενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
setteras 4 Απριλίου 2009 Author #4 Share 4 Απριλίου 2009 Εχει πιασει και βλενα; Οχι απλα εχει αυτα τα στιγματακια και απο πανω σαν να εχει πιασει μυκητες α και κατι ακομα εχει ζαρωσει μου φαινεται λιγο μολις μπορεσω θα το βγαλω φωτο να το δειτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος