dinamar 3 Απριλίου 2009 #1 Share 3 Απριλίου 2009 Το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν ότι οι ασιάτες τα τρώνε τα pangasius. Προχθές όμως ήρθε ένα χαρτί από delivery στο γραφείο που προτείνει pangasius ποσέ για γεύμα διαίτης! ΉΗΗΗΗΗΗΗΗμαρτον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Απριλίου 2009 #2 Share 3 Απριλίου 2009 Το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν ότι οι ασιάτες τα τρώνε τα pangasius. Προχθές όμως ήρθε ένα χαρτί από delivery στο γραφείο που προτείνει pangasius ποσέ για γεύμα διαίτης! ΉΗΗΗΗΗΗΗΗμαρτον! E-Λ-Ε-Ο-Σ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 3 Απριλίου 2009 #3 Share 3 Απριλίου 2009 Προσωπικα και πριν εναμιση χρονο που ημουν φανταρος μας εφεραν στα μαγειρια ενα τεραστιο κομματι κατεψυγμενο ψαρι και εγραφε απ εξω παγκασιους αρα μην παρεξενευεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 3 Απριλίου 2009 #4 Share 3 Απριλίου 2009 Ντροπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΣΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 3 Απριλίου 2009 #5 Share 3 Απριλίου 2009 Ντροπη Γιατι Ντροπή βρε παιδια ,επειδή εμεις κακώς τα βάζουμε στο ενυδρείο ενω δεν θα έπρεπε λόγω μεγέθους σημαίνει οτι δεν τρώγονται κιόλας ,τα έχω δει σε πάρα πολλά σούπερ μάρκετ στα κατεψυγμένα ,τα έχω δει στη Γερμανια να πουλιούνται πάρα πολύ σε μάρκετ και εστιατόρια .Ας πούμε τότε και στον Ιθαγενή στον Αμαζόνιο οτι το να τρώει Δίσκους είναι ντροπή ,μάλλον θα μας βρίσει σε γλώσσα που δεν θα καταλάβουμε.Το ιδιο μπορεί να μας πει και εκείνος για τις τσιπούρες που τώμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Απριλίου 2009 #6 Share 3 Απριλίου 2009 Γιατι Ντροπή βρε παιδια ,επειδή εμεις κακώς τα βάζουμε στο ενυδρείο ενω δεν θα έπρεπε λόγω μεγέθους σημαίνει οτι δεν τρώγονται κιόλας ,τα έχω δει σε πάρα πολλά σούπερ μάρκετ στα κατεψυγμένα ,τα έχω δει στη Γερμανια να πουλιούνται πάρα πολύ σε μάρκετ και εστιατόρια .Ας πούμε τότε και στον Ιθαγενή στον Αμαζόνιο οτι το να τρώει Δίσκους είναι ντροπή ,μάλλον θα μας βρίσει σε γλώσσα που δεν θα καταλάβουμε.Το ιδιο μπορεί να μας πει και εκείνος για τις τσιπούρες που τώμε. Σαν να εχει δικιο Και για οποιον δεν το ηξερε : http://www.kallimanis.gr/web/pages.fds?page=125&langid=1 http://www.kallimanis.gr/web/pages.fds?page=65&langid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 4 Απριλίου 2009 #7 Share 4 Απριλίου 2009 Γιατι Ντροπή βρε παιδια ,επειδή εμεις κακώς τα βάζουμε στο ενυδρείο ενω δεν θα έπρεπε λόγω μεγέθους σημαίνει οτι δεν τρώγονται κιόλας ,τα έχω δει σε πάρα πολλά σούπερ μάρκετ στα κατεψυγμένα ,τα έχω δει στη Γερμανια να πουλιούνται πάρα πολύ σε μάρκετ και εστιατόρια .Ας πούμε τότε και στον Ιθαγενή στον Αμαζόνιο οτι το να τρώει Δίσκους είναι ντροπή ,μάλλον θα μας βρίσει σε γλώσσα που δεν θα καταλάβουμε.Το ιδιο μπορεί να μας πει και εκείνος για τις τσιπούρες που τώμε. Τι διαφορα εχει απο το γαλεο που εχουμε φαει ολοι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Απριλίου 2009 #8 Share 4 Απριλίου 2009 Τι διαφορα εχει απο το γαλεο που εχουμε φαει ολοι??? Καμία σχεση ! Ο Παγκασιους ειναι εξαιρετικός και πολυ νόστιμο ψάρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 4 Απριλίου 2009 #9 Share 4 Απριλίου 2009 Καμία σχεση ! Ο Παγκασιους ειναι εξαιρετικός και πολυ νόστιμο ψάρι ! Μου βαζεις ιδεες αλλα δεν εχει τηλ. παραγγελιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Απριλίου 2009 #10 Share 4 Απριλίου 2009 Γι' αυτό επιμένουν τόσο πολύ κάποιοι να κρατάνε γκάλαχερ σε μικρά ενυδρεία, ταχύτερη αύξηση βάρους, νοστιμο και μεγάλο το ψάρι... έρχονται δύσκολοι καιροί... Πάντως πέρα από την πλάκα, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω άγρια ψάρια από τα είδη που φιλοξενούμε (αχ! Αμαζόνιε... ), θα ήταν ένας τρόπος για να εκτιμήσω στην ομορφιά τους με ακόμα δύο αισθήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 4 Απριλίου 2009 #11 Share 4 Απριλίου 2009 Γι' αυτό επιμένουν τόσο πολύ κάποιοι να κρατάνε γκάλαχερ σε μικρά ενυδρεία, ταχύτερη αύξηση βάρους, νοστιμο και μεγάλο το ψάρι... έρχονται δύσκολοι καιροί... Πάντως πέρα από την πλάκα, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω άγρια ψάρια από τα είδη που φιλοξενούμε (αχ! Αμαζόνιε... ), θα ήταν ένας τρόπος για να εκτιμήσω στην ομορφιά τους με ακόμα δύο αισθήσεις. Μη το κανεις καλυτερα , γιατι μπορει να σου αρεσουν περισσοτερο οι δυο αισθησεις και να μη αφησεις λεπι στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Απριλίου 2009 #12 Share 4 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 4 Απριλίου 2009 #13 Share 4 Απριλίου 2009 Τι ντροπη ρε? Εμενα τη μανα μου που τη ρωτησα τι φαϊ εχουμε τις προαλλες μου κανει: "Α πηγα στα κατεψηγμενα και μου εδωσε ο κ.Γιωργος φιλετα απο ενα ψαρι.. παγκασιους το ειπε." Α λεω καλη φαση! Λοιπον στο φουρνο ειναι πολυ νοστιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Απριλίου 2009 #14 Share 4 Απριλίου 2009 Δηλαδή από δω και πέρα σε όσους έχουν Πανγκάσιους σε κατοστάλιτρα ενυδρεία θα τους λέμε "Πήγαινέτα στον ψαρά της γειτονιάς σου" αντί επέστρεψέ τα πίσω??? Καλή φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Απριλίου 2009 #15 Share 4 Απριλίου 2009 H κυρια διατροφη των ιθαγενων ειναι πυρανχα,πλεκο,πακου κ.α Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Απριλίου 2009 #16 Share 4 Απριλίου 2009 H κυρια διατροφη των ιθαγενων ειναι πυρανχα,πλεκο,πακου κ.α Ok... Οπότε αν κάποιος έχει ένα κοπάδι red belly ή πακού σε 60L θα του λέμε πήγαινέ τα σε ένα ιθαγενή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Απριλίου 2009 #17 Share 4 Απριλίου 2009 Προσωπικα και πριν εναμιση χρονο που ημουν φανταρος μας εφεραν στα μαγειρια ενα τεραστιο κομματι κατεψυγμενο ψαρι και εγραφε απ εξω παγκασιους αρα μην παρεξενευεστε. αυτες ειναι θητειες.στο 'ρουφ΄' εισουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Απριλίου 2009 #18 Share 4 Απριλίου 2009 Περα απο την πλακα, εχω φαει Πιρανια,Αραπαιμα και πακου!!! Απιστευτες σουπιτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 4 Απριλίου 2009 #19 Share 4 Απριλίου 2009 αυτες ειναι θητειες.στο 'ρουφ΄' εισουν? Μονο απο εκει δεν περασα απο ολη την αλλη ελλαδα περασα.Για πολυ tour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Απριλίου 2009 #20 Share 4 Απριλίου 2009 Περα απο την πλακα, εχω φαει Πιρανια,Αραπαιμα και πακου!!! Απιστευτες σουπιτσες Φαινεται [Θα τα πουμε και απο κοντα, θα περασω απο το μαγαζι απο βδομαδα ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas 6 Απριλίου 2009 #21 Share 6 Απριλίου 2009 Σε γνωστό σουπερ μαρκετ ειδα χθες στα κατεψυγμένα γνωστης εταιρειας φιλετα πανγκάσιους αλλα προτιμησα γαλέο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος