Memas 13 3 Απριλίου 2009 #1 Share 3 Απριλίου 2009 Επί τη ευκαιρία μιας κ σήμερα κατάφερα να δανειστώ μια ψηφιακή, σας παρουσιάζω έναν από τους 2 L66 μου. Νομίζω είναι αρσενικός. όταν πετύχω και τα άλλα (l66 και l129) σε καλές πόζες θα σας τα παρουσιάσω και αυτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Απριλίου 2009 #2 Share 3 Απριλίου 2009 Ο συγκεκριμένος είναι αρσενικός Σ΄σκωσε φωτογραφία και από το άλλο να δούμε αν έχεις ζευγάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Απριλίου 2009 #3 Share 3 Απριλίου 2009 Ο συγκεκριμένος είναι αρσενικός Σ΄σκωσε φωτογραφία και από το άλλο να δούμε αν έχεις ζευγάρι! Όμορφο ψάρι! Δέν είναι σίγουρο ότι είναι αρσενικό.Μιά πιό καλή φωτό θα βοηθούσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 3 Απριλίου 2009 Author #4 Share 3 Απριλίου 2009 περιμένω να ξεμυτίσει από την σπηλιά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Απριλίου 2009 #5 Share 3 Απριλίου 2009 Όμορφο ψάρι! Δέν είναι σίγουρο ότι είναι αρσενικό.Μιά πιό καλή φωτό θα βοηθούσε! μα... μα... μα... τα βραγχιαία αγκαθάκια που είναι ΤΕΡΑΤΑ...??? Αλλά για να το λέει ο Huskyςςςςς σίγουρα κάτι περισσότερο θα ξέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 5 Απριλίου 2009 Author #6 Share 5 Απριλίου 2009 Τον τσάκωσα, ιδού ο 2ος L66. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Απριλίου 2009 Author #7 Share 8 Απριλίου 2009 Τον τσάκωσα, ιδού ο 2ος L66. Αρσενικό ή θηλυκό παίδες, βγάλτε με από την αγωνία, οι ειδικοί δώστε την ετυμηγορία σας. Η δικιά μου είναι ότι είναι θηλυκιά.....για να δω φτιάχτε με.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Απριλίου 2009 #8 Share 8 Απριλίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις αν τα βγάλεις και τα 2 έξω από το ενυδρείο, να τα βάλεις σε ένα λεκανάκι και να τα φωτογραφίσεις από πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Απριλίου 2009 Author #9 Share 8 Απριλίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις αν τα βγάλεις και τα 2 έξω από το ενυδρείο, να τα βάλεις σε ένα λεκανάκι και να τα φωτογραφίσεις από πάνω? Το σκέφτηκα κι εγώ, το Σάββατο που θα κάνω αλλαγή νερού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Απριλίου 2009 #10 Share 8 Απριλίου 2009 Το δεύτερο ψάρι ΔΕΝ είναι L66....Πρέπει να είναι L318/L333 και χρειάζεται καλύτερη φωτό για να πούμε με σιγουριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Απριλίου 2009 Author #11 Share 8 Απριλίου 2009 Το δεύτερο ψάρι ΔΕΝ είναι L66....Πρέπει να είναι L318/L333 και χρειάζεται καλύτερη φωτό για να πούμε με σιγουριά! Μη μου λες τέτοια... L66 υποτίθεται παράγγειλα Το Σάββατο παιδιά θα βάλω φώτος από την λεκάνη, και με τα l129. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Απριλίου 2009 #12 Share 8 Απριλίου 2009 Μη μου λες τέτοια... L66 υποτίθεται παράγγειλα Το Σάββατο παιδιά θα βάλω φώτος από την λεκάνη, και με τα l129. L66 δέν είναι σίγουρα....Δές εδώ....L318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Απριλίου 2009 Author #13 Share 8 Απριλίου 2009 Κρίμα.... ας ελπίσουμε ότι θα είμαι πιο τυχερός με τα l129... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος