watchmaker 2 Απριλίου 2009 #1 Share 2 Απριλίου 2009 (edited) Πια κατα τη γνωμη σας δεν κανουν για ενα οικιακο ενυδρειο???? Πια απο αυτα δε πρεπει να βαζουμε στο ενυδρειο μας???? Λογοι που πρεπει να τα αποφευγουμε???? Μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα ???? Αν ναι ,ισως αποτρεψουμε καποιους που τη διαβασουνε να κανουν το ΛΑΘΟΣ 1) Παπαγαλοψαρα (γενετικα μεταλλαγμενα ψαρια που δισκολευονται ακομα και στο να φανε) 2) 3) 4) .............. ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Απριλίου 2009 #2 Share 2 Απριλίου 2009 Πια κατα τη γνωμη σας δεν κανουν για ενα οικιακο ενυδρειο???? Πια απο αυτα δε πρεπει να βαζουμε στο ενυδρειο μας???? Λογοι που πρεπει να τα αποφευγουμε???? Μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα ???? Αν ναι ,ισως αποτρεψουμε καποιους που τη διαβασουνε να κανουν το ΛΑΘΟΣ 1) Παπαγαλοψαρα (γενετικα μεταλλαγμενα ψαρια που δισκολευονται ακομα και στο να φανε) 2) Ψαρια που μεγαλωνουν υπερβολικα και μεσα σε λιγο καιρο θελουν πισινα για να τα διατηρησουμε 3) 4) .............. ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #3 Share 2 Απριλίου 2009 1 παπαγαλοψαρο-γενετικα υβριδιο 2 γκαλαχερ- μεγεθος 3 πανγκασιους-μεγεθος 4 flower horn-γενετικα υβριδιο 5 αραγουανα-μεγεθος 6 πολλα ειδη γατοψαρων-μεγεθος 7τεχνητα βαμενα ψαρια οπου στην ραχοκοκκαλια τους ποτιζουν το χρωμα (δεν ξερω ονομασια ειναι διαφανα) 8 gar-μεγεθος δεν θυμαμε αλλα,σιγουρα ομως υπαρχουν κι αλλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #4 Share 2 Απριλίου 2009 πχ galaher,arowana και διαφορα αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #5 Share 2 Απριλίου 2009 1 παπαγαλοψαρο-γενετικα υβριδιο 2 γκαλαχερ- μεγεθος 3 πανγκασιους-μεγεθος 4 flower horn-γενετικα υβριδιο 5 αραγουανα-μεγεθος 6 πολλα ειδη γατοψαρων-μεγεθος 7τεχνητα βαμενα ψαρια οπου στην ραχοκοκκαλια τους ποτιζουν το χρωμα (δεν ξερω ονομασια ειναι διαφανα) 8 gar-μεγεθος δεν θυμαμε αλλα,σιγουρα ομως υπαρχουν κι αλλα..... Ωπ !!!Με προλαβες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #6 Share 2 Απριλίου 2009 πχ galaher,arowana και διαφορα αλλα! Να συμπληρωσω κι αλλο ενα που μου ηρθε στο μυαλο...ΚΟΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 2 Απριλίου 2009 #7 Share 2 Απριλίου 2009 Chanda ranga (Glass Fish) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #8 Share 2 Απριλίου 2009 επισης κανενα ψαρι δεν ειναι καταλληλο για ενυδρεια εαν δεν τους παρεχεις τα σωστα λιτρα,π.χ σε 100 λιτρα δεν ζουν φροντοζες,οσκαρ,αφρικανες,δισκοι,σκαλαρια και αλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #9 Share 2 Απριλίου 2009 Chanda ranga (Glass Fish) τουτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #10 Share 2 Απριλίου 2009 Νομιζω το μαχαιροψαρο λογω μεγεθους παντα!Φτανει γυρω στα 50 cm εχω την εντυπωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #11 Share 2 Απριλίου 2009 Νομιζω το μαχαιροψαρο λογω μεγεθους παντα!Φτανει γυρω στα 50 cm εχω την εντυπωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Απριλίου 2009 #12 Share 2 Απριλίου 2009 Pacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 2 Απριλίου 2009 Author #13 Share 2 Απριλίου 2009 Καποια corydoras που εχουν στη βαση της ουρας τους ροζ η γαλαζια καθετη γραμμη φανταζομε ειναι στη λιστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Απριλίου 2009 #14 Share 2 Απριλίου 2009 (edited) Ψάρια που βρίσκονται σε μικρούς αριθμούς στη φύση όπως το Puntius denisonii. Ψάρια σε μικρό αριθμό που κανονικά θέλουν κοπάδι άνω των 6-8 ατόμων. Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2009 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 2 Απριλίου 2009 #15 Share 2 Απριλίου 2009 Redeye tetra balloon. Απο οτι μου εχουν πει τα redeye tetra ειναι οκ. Οχι ομως τα balloons. Αν μπορει να επιβεβαιωσει καποιος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Απριλίου 2009 #16 Share 2 Απριλίου 2009 Βαμμενα υπαρχουν πλεον κι'αλλα ειδη, δυστυχως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #17 Share 2 Απριλίου 2009 Βαμμενα υπαρχουν πλεον κι'αλλα ειδη, δυστυχως!!! σε ποια αλλα βαλλανε το χερι τους? υμαρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #18 Share 2 Απριλίου 2009 σε ποια αλλα βαλλανε το χερι τους? υμαρτον Εγω εχω δει αρκετα τετρα να ειναι βαμμενα οπως επισης εχω δει σε παπαγαλοψαρα να τους εχουν βγαλει την ουρα ωστε να μοιαζει με καρδουλα !!!Απαραδεκτο ρε γαμω το ολα στον βωμο του χρηματος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #19 Share 2 Απριλίου 2009 Εγω εχω δει αρκετα τετρα να ειναι βαμμενα οπως επισης εχω δει σε παπαγαλοψαρα να τους εχουν βγαλει την ουρα ωστε να μοιαζει με καρδουλα !!!Απαραδεκτο ρε γαμω το ολα στον βωμο του χρηματος!!! Προσεξτε την τελευταια φωτο το ψαρι αριστερα δεν εχει ουρα!!! http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #20 Share 2 Απριλίου 2009 Οι διαφοροι (επαγγελματιες) μαγαζατορες ειναι και νονοι,δινουν και δικα τους ονοματα στα ψαρια αυτα οπως:το ψαρι tatoo,πεταλουδιτσα,νεραιδακι,χειλου και αλλα γελοια τετοια, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 3 Απριλίου 2009 #21 Share 3 Απριλίου 2009 Να προσθέσω και.... Emperor Cichlid απο Tanganyika Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Απριλίου 2009 #22 Share 3 Απριλίου 2009 Seven fish best left in the wild Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Απριλίου 2009 #23 Share 3 Απριλίου 2009 Ας αναφαρθεί και ο clown loach ο οποίος μεγαλώνει πάνω από 15 πόντους ακόμη και σε σχετικά μικρό ενυδρείο (στη φύση κοντά στα 30εκ) αλλά λόγω του μικρού αρχικού μεγέθους και των έντονων χρωμάτων του καταλήσει ακόμα και σε 60άρια ενυδρεία. Επίσης το ψάρι αυτό είναι κοπαδόψαρο και θέλει τουλάχιστον άλλα 4-5 παρέα αλλιώς πολλές φορές γίνεται πολύυυ νευρικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος