Koing Koing 1 Απριλίου 2009 #1 Share 1 Απριλίου 2009 Γεια σας ειμαι νεος στο forum....Λοιπον ασχολουμε με το ενυδριο περιπου 4 χρονια...Καταρχας παρεληψα με λενε Κωστη και ειμαι απο την Χαλκιδα...Εκανα την λαθος αρχη οπως οι περισσοτεροι αλλα τωρα πιστευω πως ειμαι σε πιο καλο δρομο...Εχω εδω και 3 και μισο χρονια 2 υγιεστατα Red Oscar και εναν Pleco.....Δεν πολυ ασχολιωμουν με το ενυδριο αλλα τωρα το προσεχω πολυ περισσοτερο οτι κανω το κανω εμπειρικα και με την λογικη μου...Επεισης σας το λεω απο τωρα πως ο χωρος που βρισκονται τα 2 Oscar δεν ειναι ο καταληλοτερος αλλα αφου εξακολουθουν να ζουν προτειμω να τα βλεπω μεσα στο ενυδριο μου παρα να τα βλεπω με αλλα 20 μεσα σε εναν ενυδριο το οποιο ειναι το μισο απο το δικο μου σε ενα πετ σοπ...Για αυτο και τα αγωρασα.....Τεσπα σας κουρασα καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2009 #2 Share 1 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Απριλίου 2009 #3 Share 1 Απριλίου 2009 Κώστα καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Απριλίου 2009 #4 Share 1 Απριλίου 2009 καλως μας ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 1 Απριλίου 2009 #5 Share 1 Απριλίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Απριλίου 2009 #6 Share 2 Απριλίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #7 Share 2 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Απριλίου 2009 #8 Share 2 Απριλίου 2009 Καλως ηρθες στην παρεα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος