parisMJT 1 Απριλίου 2009 #1 Share 1 Απριλίου 2009 Καλήσπερίζω ολόκληρη την κοινότητα... Λέγομαι Πάρης και είμαι πολύ νέος στον χώρο. Η λέξη αρχάριος δεν περιγράφει την κατάστασή μου, πιστεύω όμως με διαβασμα και τη συμπαράσταση έμπειρων μελών του χώρου να μπορέσω να κάνω μια καλή αρχή σ'αυτό το όμορφο και ξεχωριστό ''hobby''. Ενυδρέιο δεν έχω ακόμη, για να σας παρουσιάσω, ελπίζω με τη βοήθεια σας να στήσω το πρώτο μου όπως το φαντάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Απριλίου 2009 #2 Share 1 Απριλίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 1 Απριλίου 2009 #3 Share 1 Απριλίου 2009 Καλως όρισες στην ενυδρείακή παρέα του ΑΖ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Απριλίου 2009 #4 Share 1 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2009 #5 Share 1 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 1 Απριλίου 2009 #6 Share 1 Απριλίου 2009 Καλως ηρθες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Απριλίου 2009 #7 Share 2 Απριλίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 2 Απριλίου 2009 #8 Share 2 Απριλίου 2009 ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #9 Share 2 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Απριλίου 2009 #10 Share 2 Απριλίου 2009 Καλως ηρθες στην παρεα μας. Εκανες την πρωτη σωστη κινηση που ελαχιστοι απο μας σκεφτηκαν να κανουν στην αρχη. Να ενημερωθουν πρωτα, δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Απριλίου 2009 #11 Share 2 Απριλίου 2009 (edited) Καλως ηρθες κολλητε !!! Θα το κανουμε κουκλι το ενυδρειο σου οταν το παρεις!!!Αρκει να αποφασισεις... !!!Ξερεις εσυ !!! Καλη αρχη και παλι!!! Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2009 - Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 2 Απριλίου 2009 Author #12 Share 2 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 2 Απριλίου 2009 #13 Share 2 Απριλίου 2009 Καλήσπερίζω ολόκληρη την κοινότητα... Λέγομαι Πάρης και είμαι πολύ νέος στον χώρο. Η λέξη αρχάριος δεν περιγράφει την κατάστασή μου, πιστεύω όμως με διαβασμα και τη συμπαράσταση έμπειρων μελών του χώρου να μπορέσω να κάνω μια καλή αρχή σ'αυτό το όμορφο και ξεχωριστό ''hobby''. Ενυδρέιο δεν έχω ακόμη, για να σας παρουσιάσω, ελπίζω με τη βοήθεια σας να στήσω το πρώτο μου όπως το φαντάζομαι. ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 2 Απριλίου 2009 #14 Share 2 Απριλίου 2009 ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΥΔΡΥΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΡLEASE!!................................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #15 Share 2 Απριλίου 2009 καλησπερα Joanna,μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην καταλληλη κατηγορια ωστε να παρεις τις πληροφοριες που θελεις,καλως ορισες.... υ.γ αν μπορεις γραφε με μικρα γραμματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 2 Απριλίου 2009 #16 Share 2 Απριλίου 2009 Καλως ηρθες κολλητε !!! Θα το κανουμε κουκλι το ενυδρειο σου οταν το παρεις!!!Αρκει να αποφασισεις... !!!Ξερεις εσυ !!! Καλη αρχη και παλι!!! ΓΕΙΑ!!!!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΥΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?--ΕΧΩ 6 RED EAR SLIDER ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ??.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #17 Share 2 Απριλίου 2009 δεν θα παρεις απαντησεις εδω!σου ειπα τι μπορεις να κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 2 Απριλίου 2009 #18 Share 2 Απριλίου 2009 καλησπερα Joanna,μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην καταλληλη κατηγορια ωστε να παρεις τις πληροφοριες που θελεις,καλως ορισες.... υ.γ αν μπορεις γραφε με μικρα γραμματα.... ευχαριστω για το καλοσορισμα.....δεν ηξερα οτι δεν μπορω να γραφω με μεγαλα γραμματα.... τωρα θα γραφω μονο με μικρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος