iki28 31 Μαρτίου 2009 #1 Share 31 Μαρτίου 2009 Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση φιλοι μου ,σε ενα 80 λτ φυτεμενο με γκαπυ ειχα παρει απο το aquaristic αυτο ξαφνικα σταματησε να δουλευει και δεν ξερω τι επαθε ειναι λες και βουλωσε .Μπορει να συμβαινει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 31 Μαρτίου 2009 Author #2 Share 31 Μαρτίου 2009 Δυσκολα μαλλον σας εβαλα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 31 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 31 Μαρτίου 2009 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 #4 Share 31 Μαρτίου 2009 Κάτσε ρε φίλος... Περιμένεις απάντηση πριν να περάσει 24ωρο??? Τί είσαι εσύ?? Λοιπόν... Αν και ποτέ δεν είχα το ίδιο (είχα της Dennerle), στην δική μου περίπτωση, με ένα ξέβγαλμα καλό στο σφουγγαράκι ξεμπλοκάριζε! Βέβαια γενικώς το σύστημα μειωνεκτεί. Εγώ έφτασα στο σημείο να το ψιλοτρυπάω με καρφίτσα για να αρχίζει να βάζει φουσκαλίτσες μέχρι που το βαρέθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος