stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 #1 Share 31 Μαρτίου 2009 (edited) Έχω πελαγώσει πλήρως! Καλό το internet, αλλά όταν δεν παίρνεις σαφείς και εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου σπάει τα νεύρα! Από χτες ψάχνω να βρω πληροφορίες για έκδοση βίζας. Αυτό που κατάλαβα είναι πως είναι διαφορετική η διαδικασία ανάλογα με τη χώρα που θες να επισκευτείς. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω εγώ Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για Ρωσία (Αγ.Πετρούπολη). Ξέρει κανείς τίποτα συγκεκριμένο ώστε αν μου δώσει σαφής οδηγίες/πληροφορίες? Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 31 Μαρτίου 2009 #2 Share 31 Μαρτίου 2009 (edited) Νομιζω οτι ενα τηλεφωνο στη πρεσβια της Ρωσιας θα σου παρεχει ακριβως τις πληροφοριες που χρειαζεσαι! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2009 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 31 Μαρτίου 2009 #3 Share 31 Μαρτίου 2009 αυτο που μπορεισ να κανεισ ειναι να παρεισ τηλ στην Ρωσικη Πρεσβια στην Αθηνα κ να ρωτισεισ πωσ θα βγαλεις την βιζα.αυτοι θα σου δωσουν τισ πιο σωστεσ πληροφοριεσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 31 Μαρτίου 2009 Νομιζω οτι ενα τηλεφωνο στη πρεσβια της Ρωσιας θα σου παρεχει ακριβως τις πληροφοριες που χρειαζεσαι! Το έκανα ήδη... Όσο ξέρω εγώ από πυρηνικές κεφαλές, άλλο τόσο ξέρουν αυτοί από βίζα. Άσε που δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά να συνεννοηθείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 31 Μαρτίου 2009 #5 Share 31 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο, το ταξιδιωτικό γραφείο στο οποίο θα απευθυνθείτε για τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο θα αναλάβει και την Visa σας ΥΓ γιατί θα πάτε Ρωσία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 31 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο, το ταξιδιωτικό γραφείο στο οποίο θα απευθυνθείτε για τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο θα αναλάβει και την Visa σας Από την προηγούμενη εβδομάδα περιμένω να με ενημερώσουν και με έχουν γράψει κανονικά. Όλοι πάντως είπανε πως είναι δύσκολη η διαδικασία αλλά δεν μου είπαν λεπτομέρειες! Έλεγα μπας και αποφύγω τα περιττά έξοδα των ταξιδιωτικών γραφείων! ΥΓ γιατί θα πάτε Ρωσία? Έμαθα πως είναι φιλόξενοι άνθρωποι και θα πάω να τους γνωρίσω από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 31 Μαρτίου 2009 #7 Share 31 Μαρτίου 2009 Έμαθα πως είναι φιλόξενοι άνθρωποι και θα πάω να τους γνωρίσω από κοντά προσοχή στο (LAST YEAR)... Την έχουν πατήσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #8 Share 31 Μαρτίου 2009 προσοχή στο (LAST YEAR)... Την έχουν πατήσει πολύ Ζήσανε? Αν ναι, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 31 Μαρτίου 2009 #9 Share 31 Μαρτίου 2009 Μηπως θα πας για να κανεις καποια ερευνα για τις γυναικες του ανατολικου block... :rasp: ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #10 Share 31 Μαρτίου 2009 Μηπως θα πας για να κανεις καποια ερευνα για τις γυναικες του ανατολικου block... :rasp: ??? Da!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2009 #11 Share 31 Μαρτίου 2009 Μας αφηνεις? Ποτε με το καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 31 Μαρτίου 2009 Μας αφηνεις? Ποτε με το καλο? 1) Δεν δίνεται πληροφορίες οπότε δεν βοηθάτε να σας αδειάσω τη γωνιά. 2) Ακόμα και να φύγω, το πνεύμα μου θα σας περιτριγυρίζει. Σκέφτομαι να σας στέλνω καθημερινά φωτογραφίες προς "Αναγνώριση Ειδών" που δεν κυκλοφορούν στην Ελλαδά 3) Σκέφτομαι να φάω Ρώσικο οβελία! Οπότε το Σ/Κ της συνάντησης του ΑΖ + την μεγάλη εβδομάδα μέχρι το την Κυριακή του Πάσχα θα ήθελα να απουσιάζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 31 Μαρτίου 2009 #13 Share 31 Μαρτίου 2009 Το θεμα ειναι να φερεις τιποτα μαζι στην επιστροφη σου!!!Καμια ξανθια 2μετρη ψαρουκλα που να χωραει οριακα σε υπερδιπλο κρεβατι η καμια νανοξανθια που να χωραει σε ημιδιπλο κρεβατι!!!Οπως και να 'χει να κανεις μετρησης στο στρωμα νερου (PH,NO2,NO3 κλπ) και ενα πολυ καλο στρωσιμο στο στρωμα !!! Μετα απο αυτα σε βλεπω καπως ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2009 #14 Share 31 Μαρτίου 2009 1) Δεν δίνεται πληροφορίες οπότε δεν βοηθάτε να σας αδειάσω τη γωνιά. 2) Ακόμα και να φύγω, το πνεύμα μου θα σας περιτριγυρίζει. Σκέφτομαι να σας στέλνω καθημερινά φωτογραφίες προς "Αναγνώριση Ειδών" που δεν κυκλοφορούν στην Ελλαδά 3) Σκέφτομαι να φάω Ρώσικο οβελία! Οπότε το Σ/Κ της συνάντησης του ΑΖ + την μεγάλη εβδομάδα μέχρι το την Κυριακή του Πάσχα θα ήθελα να απουσιάζω! Αν δυσκολευεσαι να σου κανω τα ναυλα να πας (μονο). Κατσε οσο θελεις, κατσε μεχρι το πασχα του 2034, μονο μη μου αγχωνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Μαρτίου 2009 #15 Share 31 Μαρτίου 2009 Αν έχω πληροφορηθεί σωστά δεν χρειάζεσαι βίζα για ρωσια.Απλα να έχεις ανανεώσει το διαβατήριο σου.Αυτο στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #16 Share 31 Μαρτίου 2009 Με έχετε παρεξηγήσει! Θέλω να πάω για καθαρά τουριστικούς λόγους. Ούτως ή άλλως είμαι άνθρωπος που είναι εναντίον του οποιουδήποτε είδους προγαμιαίας σχέσης! Όσο για τις μεταγαμιαίες σχέσεις/επαφές... ίσα ίσα για την αναπαραγωγή, γιατί μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει αναγούλα! @ delta66 Δηλαδή στη συνάντηση... δεν θα σας λείψω καθόλου... ??? Με τη βίζα μου τί θα γίνει??? Κανείς δεν έχει πάει Ρωσία??? Τελικά με βλέπω να έρχομαι στη συνάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 31 Μαρτίου 2009 #17 Share 31 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο, δεν πάτε καλά.... θα αφήσετε τα ωραία κοκορέτσια και κοντοσούβλια για την ασχήμια της Ρωσίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #18 Share 31 Μαρτίου 2009 Αν έχω πληροφορηθεί σωστά δεν χρειάζεσαι βίζα για ρωσια.Απλα να έχεις ανανεώσει το διαβατήριο σου.Αυτο στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Βίζα θέλει 100%, αλλά και στην πρεσβεία και στο προξενείο, οι άνθρωποι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν καταλαβαίνουν γρι αγγλικά! Στο ίντερνετ που έψαξα βρήκα μόνο κάποιες γενικές πληροφορίες οι οποίες δεν είναι και διασταυρωμένες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #19 Share 31 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο, δεν πάτε καλά.... θα αφήσετε τα ωραία κοκορέτσια και κοντοσούβλια για την ασχήμια της Ρωσίας? Συγγνώμη.... Υπάρχει δίλημμα στο παραπάνω ποστ και δεν το καταλαβαίνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Μαρτίου 2009 #20 Share 31 Μαρτίου 2009 1) Δεν δίνεται πληροφορίες οπότε δεν βοηθάτε να σας αδειάσω τη γωνιά. 2) Ακόμα και να φύγω, το πνεύμα μου θα σας περιτριγυρίζει. Σκέφτομαι να σας στέλνω καθημερινά φωτογραφίες προς "Αναγνώριση Ειδών" που δεν κυκλοφορούν στην Ελλαδά 3) Σκέφτομαι να φάω Ρώσικο οβελία! Οπότε το Σ/Κ της συνάντησης του ΑΖ + την μεγάλη εβδομάδα μέχρι το την Κυριακή του Πάσχα θα ήθελα να απουσιάζω! Παίξε και καμιά ρώσικη ρουλέτα, που ξέρεις μπορεί να σταθείς τυχερός και να ησυχάσουμε από εσένα και εσύ από εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #21 Share 31 Μαρτίου 2009 Παίξε και καμιά ρώσικη ρουλέτα, που ξέρεις μπορεί να σταθείς τυχερός και να ησυχάσουμε από εσένα και εσύ από εσένα. Όλοι μπήξατε τα κλάμματα με το που μάθατε ότι φεύγω, ε? Ρε τί είσαστε εσείς? Θα φύγω και θα με ψάχνεται, σας προειδοποιώ!!! Στο κάτω κάτω αν σας ενοχλούσα όλον αυτό τον καιρό θα μπορούσατε απλά να μου το πείτε και να μου ζητήσετε ευγενικά να..... φύγετε! Τελικά τη βίζα θα τη βγάλει το ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο όμως θέλει να μου πιάσει για τα καλά τον τροφαντό πωπό μου! Ταυτόχρονα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να κάνω και ασφάλιση ζωής ( !?@?#?!?^&@>?! ) για όσες μέρες θα μείνω εκεί! Τελικά, πολύ φοβάμαι ότι θα φύγω δια παντώς και θα μείνετε... μόνοι σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 31 Μαρτίου 2009 #22 Share 31 Μαρτίου 2009 (edited) Ελπίζω το παρακάτω κατεβατό να βοηθάει!!! Αν και εγώ σε θέλω εδώ στην συνάντηση για να μην κατέβω μόνος μου!!!!! Τουριστική Βίζα Απαιτείται το διαβατήριό σας που πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες από την είσοδό σας στη χώρα, 2 φωτογραφίες και πρέπει να είναι υπογεγραμμένο από τον κάτοχο στο αντίστοιχο πεδίο που το ορίζει. Στην περίπτωση της τουριστικής βίζας είναι απαραίτητα επίσης η προσκόμιση αποδεικτικού κράτησης ξενοδοχείου, το λεγόμενο voucher(ώστε δηλαδή να αποδεικνύεται ότι έχει διασφαλιστεί και η διαμονή σας στη Ρωσία). Αυτό είτε το εκδίδει το ταξιδιωτικό πρακτορείο που θα κάνει και την κράτηση του ξενοδοχείου σας, είτε εκτυπώνεται την επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο της κράτησης που θα κάνετε μέσω internet κατόπιν φυσικά της πληρωμής με πιστωτική κάρτα που θα σας ζητηθεί μέσω του διαδικτύου πάντοτε. Αν βέβαια πρόκειται πχ να φιλοξενηθείτε και δεν χρειάζεστε να προχωρήσετε σε κράτηση ξενοδοχείου, θα εκδοθεί ένα εικονικό voucher για λογαριασμό σας, ώστε να υποστηρίξει απλά τη διαδικασία έκδοσης της βίζας. Θα συμπληρωθεί η αίτηση για την έκδοση βίζας για τη Ρωσία την οποία θα σας ζητήσουν να υπογράψετε. Όλα τα παραπάνω θα υποβληθούν από το πρακτορείο στο Προξενείο με τις νόμιμες διαδικασίες για να εκδοθεί η βίζα σας. Η βίζα αυτή ισχύει αυστηρά για 30 ημέρες. Η τουριστική βγαίνει συνήθως σε 5 εργάσιμες ημέρες αλλά μπορεί να βγει και πιο σύντομα ως επείγουσα το κόστος της όμως αυξάνεται στη περίπτωση αυτή. Tηλ. για VISA: 210 674-2949 http://www.hrcc.gr/info.php τσέκαρε και αυτό greece.mouzenidis.gr/docs/Visa_site.doc το κάνεις copy paste στον explorer και κατεβάζεις το word επίσης πρέπει να γνωρίζεις τα παρακάτω : Τη βίζα δεν την εκδίδει η πρεσβεία αλλά το προξενείο Στις προϋποθέσεις για την έκδοση βίζας αναφέρεται πως πρέπει να προσκομίσεις το voucher από την κράτηση που έχεις κάνει στο ξενοδοχείο. Προξενείο υπάρχει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη Χρειάζεσαι επίσης "ιατρική ασφάλεια για όλες τις ημέρες τις διαμονής σου εκεί". "The following companies are authorized to issue medical insurances: INGOSSTRAKH, ROSNO, SPASSKIE VOROTA, CORIS, EUROPE ASSISTANCE S.A., CRETAN MEDI-HELP". με πρόλαβες μόνος σου!!!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2009 - christos79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #23 Share 31 Μαρτίου 2009 (edited) Να ρε παιδί! Να ρε άνθρωπος!!! Όχι σαν κι εσάς τα !&*^&*@!!! Φχαριστώ πολύ ρε Χρηστάρα! Πραγματικά βοήθησες! Τουλάχιστον ξέρω από που να ξεκινήσω! Ως αντάλλαγμα θα σε γεμίσω........ σαλιγκάρια!!! Αν και εγώ σε θέλω εδώ στην συνάντηση για να μην κατέβω μόνος μου!!!!! Θα λείψω και σε έναν τελικά...!!!! ... ... ... ... ... ... ... να το κοιτάξεις αυτό! *edit* @ christos79: περιμένω με ΠΜ με τις "διαστάσεις" ( )που προτιμάς να σου φέρω από τον Βορρά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σκάσουν μερικοί μερικοί! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 31 Μαρτίου 2009 #24 Share 31 Μαρτίου 2009 @ christos79: περιμένω με ΠΜ με τις "διαστάσεις" ( )που προτιμάς να σου φέρω από τον Βορρά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σκάσουν μερικοί μερικοί! φίλε αφού από ότι φαίνεται θα κάνεις διατριβή εκεί πάνω στα ξανθά θα σου αναθέσω την οργάνωση και εκτέλεση του bachelor party!!!! Kάνε τα σχετικά κονέ θα χρειαστούν σύντομα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2009 Author #25 Share 31 Μαρτίου 2009 φίλε αφού από ότι φαίνεται θα κάνεις διατριβή εκεί πάνω στα ξανθά θα σου αναθέσω την οργάνωση και εκτέλεση του bachelor party!!!! Kάνε τα σχετικά κονέ θα χρειαστούν σύντομα!!!!! Γιατί χαίρεσαι... ακόμα δεν έχω καταλάβει.... Άκου... στην οργάνωση bachelor party είμαι άψογος... Ετοιμάσου όμως να μην θέλεις να παντρευτείς μετά! Μόνο αυτό σου λέω και ξανασκέψου το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος