Guest 30 Μαρτίου 2009 #1 Share 30 Μαρτίου 2009 (edited) Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καταστημα στην Αθηνα που να πουλαει τροφες NLS ? Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2009 - beteranos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 31 Μαρτίου 2009 #2 Share 31 Μαρτίου 2009 δεν ειμαι απο αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 31 Μαρτίου 2009 #3 Share 31 Μαρτίου 2009 New Life Spectrum... χμμμ... ....τις ειχα ψαξει και εγω αλλα δεν βρηκα κατι (εστω για on-line παραγγελεια απο ελλαδα)... Ισως αν εκανες μια ερωτηση στο section με τα καταστηματα ? Βασικα με δυσκολια βρηκα ενα μαγαζι στο εξωτερικο εδω που τα λεμε... Απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι εξαιρετικες! ΥΓ.xatzideca ζωγραφιζεις λεμεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 31 Μαρτίου 2009 #4 Share 31 Μαρτίου 2009 μηπως με ειρωνευεσαι λιγακι τις τελευταιες 2-3 μερες???πιστευω να ειναι η ιδεα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 31 Μαρτίου 2009 #5 Share 31 Μαρτίου 2009 Φιλε xatzideca με αυτα που γραφεις, μην περιμενεις σοβαρη αντιμετωπιση. Και για να ειμαι ξεκαθαρος. Οταν εγραφες "δεν ειμαι απο αθηνα" πως ακριβως βοηθησες τον φιλο σε αυτο που ρωταει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 1 Απριλίου 2009 #6 Share 1 Απριλίου 2009 http://www.feedmyfish.co.uk/ Είναι τσεκαρισμένος φέραμε την άλλη φορά 35 κουτιά . Ζήτα τον KEVIN .Καλό παιδί και με καλά Αγγλικά ( κατανοητά ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 1 Απριλίου 2009 #7 Share 1 Απριλίου 2009 Φιλε xatzideca με αυτα που γραφεις, μην περιμενεις σοβαρη αντιμετωπιση. Και για να ειμαι ξεκαθαρος. Οταν εγραφες "δεν ειμαι απο αθηνα" πως ακριβως βοηθησες τον φιλο σε αυτο που ρωταει??? μια πλακιτσα εκανα μωρε ελεος.οκ οκ οκ sry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Απριλίου 2009 #8 Share 1 Απριλίου 2009 μια πλακιτσα εκανα μωρε ελεος.οκ οκ οκ sry. Εκφράσου ελεύθερα και μη μασάς! Αφού δεν προσβάλλεις κανέναν, άστους να λένε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1 Απριλίου 2009 #9 Share 1 Απριλίου 2009 http://www.feedmyfish.co.uk/ Είναι τσεκαρισμένος φέραμε την άλλη φορά 35 κουτιά . Ζήτα τον KEVIN .Καλό παιδί και με καλά Αγγλικά ( κατανοητά ) . Eισαι πρωτος ! ! ! Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 2 Απριλίου 2009 #10 Share 2 Απριλίου 2009 Εκφράσου ελεύθερα και μη μασάς! Αφού δεν προσβάλλεις κανέναν, άστους να λένε! thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Απριλίου 2009 #11 Share 2 Απριλίου 2009 Εκφράσου ελεύθερα και μη μασάς! Αφού δεν προσβάλλεις κανέναν, άστους να λένε! Εσυ μαζεψου, μην κανονισω και σε κρατησουν μονιμα εκει που θα πας, για να εχεις δροσια χειμωνα-καλοκαιρι!!!! Αντε που πηρες θαρρος και δινεις και αδειες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Απριλίου 2009 #12 Share 2 Απριλίου 2009 Εσυ μαζεψου, μην κανονισω και σε κρατησουν μονιμα εκει που θα πας, για να εχεις δροσια χειμωνα-καλοκαιρι!!!! Αντε που πηρες θαρρος και δινεις και αδειες.- Ο εθνικος μας σταρ εχει δικαιωμα για τα παντα ολα εδω,αφου τα παμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Απριλίου 2009 #13 Share 2 Απριλίου 2009 Εσυ μαζεψου, μην κανονισω και σε κρατησουν μονιμα εκει που θα πας, για να εχεις δροσια χειμωνα-καλοκαιρι!!!! Αντε που πηρες θαρρος και δινεις και αδειες.- Δροσιά??? Μα εγώ πάω για λίγη "ζεστασιά" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 2 Απριλίου 2009 #14 Share 2 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος