andrikos 30 Μαρτίου 2009 #1 Share 30 Μαρτίου 2009 www.cretaquarium.gr Σαν καλός κολλημένος που είμαι, μια και βρέθηκα στην Κρήτη δεν μπόρεσα ν αντισταθώ... Τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο των προσδοκιών μου! Πραγματικά πολύ καλή δουλεία..ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Μαρτίου 2009 #2 Share 30 Μαρτίου 2009 Τι ειναι αυτα? Μαυρα νερα με ξυλα δεν ειχε? Ασε μας ρε αντρικο που θα τρεχω στη Κρητη για να δω τσιπουρες. Εχει και στο σκλαβενιτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 30 Μαρτίου 2009 #3 Share 30 Μαρτίου 2009 Εχω παει και ειναι απιστευτα αξιζει.Αλλα εγω δεν εχω σε καμια περιπτωση τετοιες φωτο μπραβο ρε αντρικο με τις φωτο σου που μας ταξιδευεις ξανα εστω και για λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 30 Μαρτίου 2009 #4 Share 30 Μαρτίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=16823&hl= εχω ανεβασει κι αλλες φωτος αν θελεις να δεις,λιγο πιο παλιες αλλα καλες! οποιος δεν εχει παει χανει!φοβερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Μαρτίου 2009 #5 Share 31 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis_p 31 Μαρτίου 2009 #6 Share 31 Μαρτίου 2009 Μπράβο, καλά πότε άνοιξε; Εγώ το περιμένω από τον Νοέμβριο που έκλεισε για συντήρηση και μέχρι την περασμένη εμδομάδα ήταν κλειστό! Και έχω ανεβοκατέβει στο Ρέθυμνο 9 φορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 31 Μαρτίου 2009 #7 Share 31 Μαρτίου 2009 Τι ειναι αυτα? Μαυρα νερα με ξυλα δεν ειχε? Ασε μας ρε αντρικο που θα τρεχω στη Κρητη για να δω τσιπουρες. Εχει και στο σκλαβενιτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Μαρτίου 2009 #8 Share 31 Μαρτίου 2009 Πολύ όμορφες φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 2 Μαίου 2009 #9 Share 2 Μαίου 2009 Πανεμορφο!!!!!!Το καλοκαιρι που θα παω στην κρητη για διακοπες θα παω αμεσως να το δω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 2 Μαίου 2009 #10 Share 2 Μαίου 2009 Και επειδεί και εγώ μάλλον Κρήτη θα πάω θα σας φέρω φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος