ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 30 Μαρτίου 2009 #1 Share 30 Μαρτίου 2009 Είμαι στη δέκατη μέρα στρωσίματος και από την τρίτη μέρα μου έχει παρουσιαστεί ενα πρόβλημα με ένα ξύλο, έχει βγάλει άσπρο χνούδι. Το συγκεκριμένο ξύλο το είχα αφήσει τρείς μέρες σε κουβά με νερό πριν το βάλω στο ενυδρείο. Τα υπόλοιπα δύο ξύλα που είναι οκ τα είχα βράσει. Υπάρχει καμιά εξήγηση ? Είναι όντως πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Μαρτίου 2009 #2 Share 30 Μαρτίου 2009 Κανενα προβλημα, αστο να κανει τον κυκλο του, μυκητας ειναι... ασε που μπορει να τον τσιμπολογανε και τα ψαρια μετα! Μη σε τρομαζει θα φυγει σε καποια φαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 30 Μαρτίου 2009 #3 Share 30 Μαρτίου 2009 Σαπροφυτικός μύκητας με κανέναν κίνδυνο για τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Μαρτίου 2009 #4 Share 30 Μαρτίου 2009 Ξεχασα να σου πω οτι τωρα ειναι ασπρος... μετα ενδεχεται να γινει καφετι μη σε τρομαξει παλι ..θα ειναι στο τελειωμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 30 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 30 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ, με είχε πιάσει μια ανησυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sriros 11 Μαρτίου 2010 #6 Share 11 Μαρτίου 2010 (edited) να ρωτησω ρε παιδια εχω και εγς το ιδιο προβλημα αλλα δεν εχει βγει μονο στα ξυλα αλλα και στα τζαμια στισ πετρεσ ποσο καιρο κραταει γιατι απο οσο βλεπω αρχιζει και βγαινουν περισοτερα...............α και δεν ειναι χνουδι αλλα σαν ασπρα σπυρακια.... Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2010 - sriros Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Μαρτίου 2010 #7 Share 11 Μαρτίου 2010 (edited) να ρωτησω ρε παιδια εχω και εγς το ιδιο προβλημα αλλα δεν εχει βγει μονο στα ξυλα αλλα και στα τζαμια στισ πετρεσ ποσο καιρο κραταει γιατι απο οσο βλεπω αρχιζει και βγαινουν περισοτερα...............α και δεν ειναι χνουδι αλλα σαν ασπρα σπυρακια.... Ρίξε φώτο, μάλλον κάτι άλλο είναι. Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 15 Μαρτίου 2010 #8 Share 15 Μαρτίου 2010 Είμαι στη δέκατη μέρα στρωσίματος και από την τρίτη μέρα μου έχει παρουσιαστεί ενα πρόβλημα με ένα ξύλο, έχει βγάλει άσπρο χνούδι. Το συγκεκριμένο ξύλο το είχα αφήσει τρείς μέρες σε κουβά με νερό πριν το βάλω στο ενυδρείο. Τα υπόλοιπα δύο ξύλα που είναι οκ τα είχα βράσει. Υπάρχει καμιά εξήγηση ? Είναι όντως πρόβλημα ? To αντιμετώπισα και εγώ... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38310 Λύθηκε μέσα σε 9 μέρες. 8 μέρες μέχρι να βάλω τα cory και μια μέρα για να το κατασπαράξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος