Giwrgos 29 Μαρτίου 2009 #1 Share 29 Μαρτίου 2009 Εχει ξαναδει κανεις κατι τετοιο???? Αυτο το χρωμα ειναι στην επιφανεια και επιπλεον υπαρχουν μερικες φουσκαλες. Αμμωνια και νιτριτης ειναι μηδενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Μαρτίου 2009 #2 Share 29 Μαρτίου 2009 Μοιαζει με την περιπτωση του φιλου μας εδω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 29 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2009 Οχι καμοια σχεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2009 #4 Share 29 Μαρτίου 2009 Μηπως ειναι κλεισμενο με τζαμι απο πανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαρτίου 2009 #5 Share 29 Μαρτίου 2009 Αναταραξη εχει καθολου η επιφανεια? Ριχνεις καθολου υγρα και τι? Χρησιμοποιεις τυρφη? Διοξειδιο και φυτα φυσικα δεν εχεις μεσα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Μαρτίου 2009 #6 Share 30 Μαρτίου 2009 Μεταφέρθηκε απο το ασθένειες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 30 Μαρτίου 2009 #7 Share 30 Μαρτίου 2009 (edited) Mηπως λεω μηπως επλυνες καποιο εξαρτημα με palmolive???? Δωσε καποια στοιχεια. Ειναι σαν πετρελαιοκυλιδα???? Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 5 Απριλίου 2009 Author #8 Share 5 Απριλίου 2009 (edited) Σας ευχαριστω παιδια αλλα το θεμα ειναι οκ. Η "κυλιδα" ειναι σε ολη την επιφανεια(μονο στην επιφανεια ομως) και προηλθε απο τον υπερβολικο μου ζηλο για τα λιπασματα. Πλεον εχω βαλει την εξοδο του φιλτρου να χτυπαει στην επιφανεια και εχει σχεον χαθει. Έγινε επεξεργασία 5 Απριλίου 2009 - Tiburon Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Απριλίου 2009 #9 Share 5 Απριλίου 2009 σου βγηκε εξω απο το χαλικι ταμπλετα ή εριξες πολυ σιδηρο? δες και εδω καποια ειδη φιλμ, καπου εχει κει φιλμ απο σιδηρο. http://aquariumalgae.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 5 Απριλίου 2009 Author #10 Share 5 Απριλίου 2009 Δεν εχω χαλικι. Απλα πηρα 2 φυτα απο nidal που δενονται πανω σε ξυλα και μου εδωσε κατι λιπασματα σε υγρη μορφη της kent. Απλα εγω το παρακανα..... Ορισες και φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος