ΚΑΡΧΑΡΙΟΜΑΧΟΣ 29 Μαρτίου 2009 #1 Share 29 Μαρτίου 2009 Καλημερα παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθεισει να μου πει τι ειναι αυτο πανω στα ξυλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Μαρτίου 2009 #2 Share 29 Μαρτίου 2009 Καλημερα παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθεισει να μου πει τι ειναι αυτο πανω στα ξυλα? Είναι σταθερά ή ζωντανά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΡΧΑΡΙΟΜΑΧΟΣ 29 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2009 σταθερα! και ενα ξυλο που εβγαλα εξω απο το νερο εδω και 1 εβδομαδα δεν εξαφανιστικαν μονο με ξυσημο βγαινουν.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Μαρτίου 2009 #4 Share 29 Μαρτίου 2009 Μάλλον αυγά από σαλιγκάρια neritina (zebra). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΡΧΑΡΙΟΜΑΧΟΣ 29 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 29 Μαρτίου 2009 εχω κατι τεσσερα σαλιγκαρια zebra μου τα προτειναν γιατι τρωνε αλγη ευχαρηστω γιωργο δεν νομη ζω να εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος