sarevock 29 Μαρτίου 2009 #1 Share 29 Μαρτίου 2009 (edited) Καλημερα παιδια , σημερα με την αλλαγη ωρας αλλαζετε και την φωτοπεριοδο στα ενυδρεια σας ή αφηνετε τον κυκλο ως εχει? Λεω να μην την πειραξω... Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2009 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 29 Μαρτίου 2009 #2 Share 29 Μαρτίου 2009 εγω την αφηνω ως εχει,για μια ωρα να κανω αλλαγες και στην επομενη αλλαγη της ωρας παλι τα ιδια δεν εχει νοημα για μενα.ετσι και αλλιως η φωτοπεριοδος ειναι για τα φυτα οχι για μενα και δεν βρισκω νοημα να τα υποβαλλω σε αλλαγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 29 Μαρτίου 2009 #3 Share 29 Μαρτίου 2009 Και εγω δεν την πειραζω... Εννοω οτι ουτε και τους χρονοδιακοπτες ρυθμιζω στην καινουρια ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2009 #4 Share 29 Μαρτίου 2009 Οι χρονοδιακοπτες μου ειναι παντα στην ιδια ωρα (καλοκαιρινη).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαρτίου 2009 #5 Share 29 Μαρτίου 2009 (edited) Τα ψαρια εχουν ρολοι που το ρυθμισαν πισω ή θα μπερδευτουν να πανε στη δουλεια πιο αργα? Εγω θα το αλλαξω καλα που το ειπες. Μια ωρα περισσοτερο/λιγοτερο φως για μια μερα δεν θα χαλασει τπτ αντε να το κανω σταδιακα σε 3-4 μερες. Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Μαρτίου 2009 #6 Share 29 Μαρτίου 2009 αντε να το κανω σταδιακα σε 3-4 μερες. Ούτε καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαρτίου 2009 #7 Share 29 Μαρτίου 2009 (edited) Ούτε καν... Λεμε τωρα (γιατι ειναι και αυστηρος και ψειρας ο τριανταφυλλος ) Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος