setteras 27 Μαρτίου 2009 #1 Share 27 Μαρτίου 2009 Γεια σε ολους και γω μολις κολλησα και μετετρεψα το παλιο μου ενυδρειο (αφρικανες) σε θαλασσινο και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο!!!!ειναι 200 λιτρα και εχει ξεκινησει παρα πολυ καλα θα ελεγα!το εχω 2 μηνες και δουλευει με πολυ καλο βραχο που τον πηρα απο το φιλο μου το ΝΙΝΤΑΛ (Υδατινος Κοσμος) .Επισης το σχιμερ μου ειναι της PRIZM εξωτερικο και εχω και ενα φιλτρο εξωτερικο της (FLUVAL).Ακομα εχω 2 τουρμπελες (Koralia 2) Μεσα στο ενυδρειο εχω βαλει: 2(Nemateleotris magnifica) 3(Chromis viridis) 1 (Calcinus elegans) 1 (Lysmata debelius) 1(Lysmata amboinensis) 1((Actinodiscus sp.)ή (Assorted Colored Mushroom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Μαρτίου 2009 #2 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) Καλως ορισες!!! βαλε καμμια φωτο να δουμε λιγο! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Μαρτίου 2009 #3 Share 27 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum και στην θαλασσινή μας παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
setteras 27 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) Γεια σε ολους .Ειμαι ο σταματης και ειμαι 19 χρονων και μολις κολλησα και μετετρεψα το παλιο μου ενυδρειο (αφρικανες) σε θαλασσινο ακομα ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο!!!!ειναι 200 λιτρα και εχει ξεκινησει παρα πολυ καλα θα ελεγα!το εχω 2 μηνες και δουλευει με πολυ καλο βραχο που τον πηρα απο το φιλο μου το ΝΙΝΤΑΛ (Υδατινος Κοσμος) .Επισης το σχιμερ μου ειναι της PRIZM εξωτερικο και εχω και ενα φιλτρο εξωτερικο της (FLUVAL).Ακομα εχω 2 τουρμπελες (Koralia 2) Μεσα στο ενυδρειο εχω βαλει: 2(Nemateleotris magnifica) 3(Chromis viridis) 1 (Calcinus elegans) 1 (Lysmata debelius) 1(Lysmata amboinensis) 1((Actinodiscus sp.)ή (Assorted Colored Mushroom ) Μια φωτο που εβγαλα στα γρηγορα! Α και να μη ξεχασω θελω να μου πειτε τι μπορω να βαλω ακομα...απο ψαρια,κοραλια κλπ ειδηκα για κοραλια για να μαθω ποια δεν εχουν τρελες απαιτησεις για να μπορεσω να τα βαλω! Σας ευχαριστω πολυ! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - setteras Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Μαρτίου 2009 #5 Share 27 Μαρτίου 2009 Θα έλεγα τώρα να βάλεις ενα καλό συνεργείο καθαρισμού ( ερημίτες - σαλιγκάρια ). Ασε το σύστημα να στρώνει σιγά σιγά και μη το φορτώνεις ακόμα με ψάρια. Το θαλασσινό θέλει αρκετή υπομονή αλλά στο τέλος θα σε ανταμείψει στο πολλαπλάσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
setteras 27 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) Θα έλεγα τώρα να βάλεις ενα καλό συνεργείο καθαρισμού ( ερημίτες - σαλιγκάρια ). Ασε το σύστημα να στρώνει σιγά σιγά και μη το φορτώνεις ακόμα με ψάρια. Το θαλασσινό θέλει αρκετή υπομονή αλλά στο τέλος θα σε ανταμείψει στο πολλαπλάσιο Ευχαριστω για τη συμβουλη ...εχω ηδη ενα ερημιτη και 2 σαλιγκαρια μεσα πιστευεις οτι θελει και αλλα? Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - setteras Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Μαρτίου 2009 #7 Share 27 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για τη συμβουλη ...εχω ηδη ενα ερημιτη και 2 σαλιγκαρια μεσα πιστευεις οτι θελει και αλλα? εγω θα έβαζα 5 σαλιγκάρια και 5 ερημίτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Μαρτίου 2009 #8 Share 28 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στην παρέα της θάλασσας!!! Το σύστημά σου έχει πολλές δυνατότητες. Με σωστές και μεθοδικές κινήσεις, πιστεύω ότι σύντομα θα εξελιχθεί σε πολύ όμορφο. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος