ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Μαίου 2009 #51 Share 15 Μαίου 2009 σημερα σκευτομουν για να βαλω ενα reflegium στο ενυδρειο. υπαρχει ενα ραφι πανω απο το ενυδρειο οποτε σκευτομουν να το βαλω πανω απο το ενυδρειο.Με μια τρομπα να ανεβαινει το νερο και επιστρεφει απο μονο του.θα ηθελα να ρωτησω τη πρεπει να βαλω σε αυτο το ενυδρειο εκτος απο 14cm dsb που θα κανω. παρακατω το ενυδρειακι που προοριζεται. Θα πρότεινα DSB με βράχο στενά τοποθετημένo σε βάση και Chaetomorpha μακροάλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Μαίου 2009 Author #52 Share 20 Μαίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω τη μπορω να ταισω το Australian Sea Apple (Pseudocolochirus axilogus) το οποιο ηταν το δωρο μου στην συναντηση. Διαβασα οτι τρεφεται με φυτοπλαγκτον και ζωοπλαγκτον αλλα θελω να μου καποια πραγματα πανω σε αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Μαίου 2009 #53 Share 21 Μαίου 2009 Σε βάση ζωοπλαγκτόν άλλα και φυτοπλαγκτόν. Το στόμα του δουλεύει σαν φιλτρο και απορροφάει θρεπτικά απο το νερό του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 22 Μαίου 2009 Author #54 Share 22 Μαίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω τη μπορω να ταισω το Australian Sea Apple (Pseudocolochirus axilogus) το οποιο ηταν το δωρο μου στην συναντηση. Διαβασα οτι τρεφεται με φυτοπλαγκτον και ζωοπλαγκτον αλλα θελω να μου καποια πραγματα πανω σε αυτο.. σημερα στο ταισμα με φυτοπλαγκτον ... ωραια η βομβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Μαίου 2009 #55 Share 22 Μαίου 2009 Πανεμορφο αλλα οπως τα ειπαμε θελει προσοχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Μαίου 2009 Author #56 Share 29 Μαίου 2009 Μιας και τα περισσότερα απο εξοπλισμό τα εχω πλεον παρει μας μένει η επιλογή φωτιστικού.Το ενυδρείο ειναι 110μ 80π και 65υ ,500λιτρα καθαρα σχεδον νερο. Θέλω να μου κανεντε προτασεις γιατι εγω σε αυτες τις διαστασεις δεν βρισκω κατι αξιολόγο. Θελω να εχει η 3χ150 η 2χ250 με συνδιασμος με τα τ5μαζι υπαρχει κατι που εχετε στο μυαλό σας η κάτι άλλο να προτεινετε? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Μαίου 2009 Author #57 Share 30 Μαίου 2009 η καποιος που να κανει χειροποιητα φωτιστικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος