pariss 31 Μαρτίου 2009 Author #51 Share 31 Μαρτίου 2009 1. Φυσικα δεν εκανε τιποτα. Δεν χρειαζοταν καν. 2. Για σενα ισως, στη φυση ετσι γινεται παντως. Το πως εφτασες στο συμπερασμα (χωρις εμπειρια) οτι ειναι παρασιτα, ας μην το συζητησουμε.- αυτο δεν ειναι παρασιτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Απριλίου 2009 #52 Share 2 Απριλίου 2009 ΟΧΙ αλλα και ετσι να το πω, ΔΕΝ ειναι επικινδυνο για το ενυδρειο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariss 2 Απριλίου 2009 Author #53 Share 2 Απριλίου 2009 ΟΧΙ αλλα και ετσι να το πω, ΔΕΝ ειναι επικινδυνο για το ενυδρειο.- περα απο οσα ειπαμε αφου εισαι τοσα σιγουρος τη ειναι τοτε αυτο μπορεις να πεις με σιγουρια γιατη τα αλλα παιδια δεν μπορεσαν να μου πουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 2 Απριλίου 2009 #54 Share 2 Απριλίου 2009 (edited) Οτι και να ηταν με αυτα που εκανες του αλλαξες τα φωτα Αυτα που ειχαν τα φυτα σου μηπως δεν ειχαν καμια σχεση με το (παρασητο)??? Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariss 2 Απριλίου 2009 Author #55 Share 2 Απριλίου 2009 Οτι και να ηταν με αυτα που εκανες του αλλαξες τα φωτα Αυτα που ειχαν τα φυτα σου μηπως δεν ειχαν καμια σχεση με το (παρασητο)??? ειχα κανει αρκετα λαθη απο την αρχη που εστησα το ενυδρειο απο τα φιλτρα μεχρι και την διακοσμηση!!!!ειληκρινα οτι και να ηταν αυτο το παρασιτο με τρομαξε καλως η κακως το εκανα εχω τα παιδια μου μεσα στο σπιτι και φοβηθηκα την εξελιξη του!παντως τωρα το ενυδρειο ξεκινησε απο την αρχη και πιστευω πως εχω κανει καλο ξεκινημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Απριλίου 2009 #56 Share 2 Απριλίου 2009 (edited) περα απο οσα ειπαμε αφου εισαι τοσα σιγουρος τη ειναι τοτε αυτο μπορεις να πεις με σιγουρια γιατη τα αλλα παιδια δεν μπορεσαν να μου πουν Springtails, Collembola. Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2009 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 2 Απριλίου 2009 #57 Share 2 Απριλίου 2009 Springtails, Collembola. to χαλικακι φιλε παρης μην το πετας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Απριλίου 2009 #58 Share 5 Απριλίου 2009 αυτο δεν ειναι παρασιτο? To εδειξα σε ενα καθηγητη πανεπιστημίου και μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει αναγνωριση σε αυτη την αναλυση φωτογραφιας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariss 5 Απριλίου 2009 Author #59 Share 5 Απριλίου 2009 To εδειξα σε ενα καθηγητη πανεπιστημίου και μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει αναγνωριση σε αυτη την αναλυση φωτογραφιας . φιλε σταματη σευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ειληκρινα αλλα ηταν οη καλυτερη φωτο το θεμα ειναι οτι παρασιτο δεν υπαρχει πλεον γιατη το ενυδρειο ξαναστηθηκε απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος