maniac 26 Μαρτίου 2009 #1 Share 26 Μαρτίου 2009 Προσπαθω να αναγνωρισω την ασθένεια που εχουν τα ψαρια μου και θελω βοήθεια στην αναγνώριση. Ενυδρειο 750 λιτρα με αμερικανικες κιχλίδες σεβερουμ, τεξας, ασημενια δολλαρια. PH 7,5 GH 9 NO3 30 NO2 0 KH 9 Το ιστορικο. Πριν 10 μέρες περίπου ειδα κάποια ψάρια να ξύνονται. Εβαλα αντιπαρασιτικό και το φαινόμενο σταμάτησε. Μετά απο μερικές μέρες παρατήρησα καποια ψάρια να αναπνέουν δύσκολα. ΣΚέφτηκα πως είναι παρενέργεια απο την θεραπεία και ανοιξα τον αέρα για να αυξησω το οξυγονο. Σημειωτεον πως τον αέρα συνηθως τον εχω απλα να βγαζει που και που καμια φυσσαλιδα μονο για να ξερω πως δουλεύει και να αεριζει την ταίστρα, χωρίς προβλημα. Το πρόβλημα της αναπνοης εδειξε να φεύγει αλλα οταν μείωσα πάλι τον αέρα επανήλθε. Παράληλα διαπίστωσα πως τα σεβερουμ τεντώνουν το στόμα τους κατά διαστήματα. Ενα απο τα ασημένια εχει εξωτερικα απο τα βραγχια κοκινισει. Πριν καποια χρόνια ειχε εμφανιστει πάλι σε ενα αλλο και το έχασα. Εχω ανεβάσει 2 βιντεο για να δειτε. Εδώ το σεβερουμ που αναπνέει με δυσκολια και ανοιγει το στόμα του. Εδω το ασημενιο με τα κοκκινα βράγχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος