Jump to content

Ανεμωνη Sos

Recommended Posts

Απο το απογευμα η ανεμωνη που εχω στο nano reef μου ενω ειχε φυσιολογικη συμπεριφορα,συμπεριφερεται σα να μην ειναι και πολυ καλα.Σαν να μην σταθεροποιειται καπου,σαν να μην μπορει να κρατηθει και πεφτει.Τι μπορει να φταιει?ειναι αρρωστη?

την εβαλες νωρις την ανεμωνη,ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?ποια ειναι?

την εβαλες νωρις την ανεμωνη,ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?ποια ειναι?

Τρεχει πανω απο 6 μηνες.Δε θυμαμαι το ειδος της αλλα νομιζω οτι ειναι Heteractis magnifica

Τρεχει πανω απο 6 μηνες.Δε θυμαμαι το ειδος της αλλα νομιζω οτι ειναι Heteractis magnifica

ανεμώνη δεν βαζουμε σε μεγάλα ενυδρεία και έβαλες σε ΝΑΝΟ .... :rasp:

Οι απαντησεις Navy δινονται για να λυθουν προβληματα και οχι για να πουμε κατι .Αν εχεις απαντηση στο θεμα που ρωτησα μπορεις να απαντησεις.Αν οχι και θες να σχολιασεις ειρωνικα μπορεις να το κανεις καλυστα σε αλλο Topic.

H απάντηση είναι μία …..

Ανεμώνη σε νάνο ΔΕΝ πρέπει να μπαίνει……..

Πιθανά να άλλαξε κάτι στο περιβάλλον της. Όπως παράμετροι νερού, αλλαγή συνθηκών ροής....

Πιθανά να μην είχε προσαρμοστεί ποτέ στο σύστημά σου μέχρι που εξαντλήθηκαν τα αποθέματά της. Άλλαξε χρώμα?? Τι χρώμα είχα και έχει?? Τα πλοκάμια της παραμένουν ανοιχτά??

Η αποκόλλησή της πιθανά να έχει σχέση και με την άμεση μετανάστευσή της προς αναζήτηση καλύτερου περιβάλλοντος.

Θα πρότεινα έλεγχο των συγκεντρώσεων των οργανικών μεγάλη αλλαγή νερού, έλεγχος των κυκλοφορητών ή καθαρισμός και προσπάθεια ταίσματος με τροφή λειωμένη και τάισμα στόχου.

Πάντως θα συμφωνήσω με τον Απόστολο, ότι η διατήρηση ανεμώνης σε μικρά συστήματα, είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί εξαιρετική φροντίδα.

Απο το απογευμα η ανεμωνη που εχω στο nano reef μου ενω ειχε φυσιολογικη συμπεριφορα,συμπεριφερεται σα να μην ειναι και πολυ καλα.Σαν να μην σταθεροποιειται καπου,σαν να μην μπορει να κρατηθει και πεφτει.Τι μπορει να φταιει?ειναι αρρωστη?

Τις απαντήσεις που ζητάς θα έπρεπε πρώτος εσύ να τις έχεις βρει, όταν αγόραζες αυτό το ζωντανό, αφού ο θάνατος του ήταν προγεγραμμένος και πολύ σύντομος από την λάθος επιλογή σου .

ΝΙΚΟ ΨΑΛΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.

Mη γινεσαι προκλητικος.Ο NAVY δε σου ειπε κατι κακο.

ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΤΟΝ Κο ΨΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο Κος NAVY.ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ Η ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΣΥ DIAS ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟ ΨΑΛΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.

Το προκλητικος το εγραψα γιατι εδωσες εμφαση περισσοτερη απ'οσο επρεπε γραφοντας με κεφαλαια.........Και αν δεν κανω λαθος παμπολλες φορες εχουμε ζητησει να γραφετε με μικρα.Επισης δεν βοηθιομαστε μονο απο τις απαντησεις των αλλων,αλλα και παραδεχομενοι τα λαθη μας.Πραγμα που εσυ δεν κανεις.Κι εγω δεν ειμαι διαιτητης κανενος.Μια διευκρινηση εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...