Jump to content

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ΄/ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ

Recommended Posts

Σημερα και περι ωρα 08.30 έγινε διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Παλλήνης,ανακοίνωση υπήρξε θεωρώ απαράδεκτο όμως να μπαίνει το δίκτυο σε λειτουργία μετά από 9 ΩΡΕΣ 17.20.ελπίζω το nano που διατηρώ εδώ και καιρό με ΚΟΠΟ και ΧΡΗΜΑ να μην υποστεί συνέπειες ανεπανόρθωτες.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! άκου εκεί 9 ώρες!

Ελπίζω να μην έχεις προβλήματα.Κράτα μας ενήμερους!

τι να πω........έχει :rasp::rasp: συμβεί ποτέ σε κάποιον από εμάς που κρατάει reef???

μεχρι 7 ωρες ναι.η θερμοκρασια επεσε στους 22,αλλα ευτυχως δεν υπηρξε κατι αλλο δυσαρεστο...

εμενα 5 ωρες,περιοχη Κερατσινι,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!Αυγουστο μηνα! :rasp:

Φιλαράκια καλησπέρα,

μια και ανακινήθηκε ένα θέμα, που είναι ιδιαίτερα "καυτό" για όσους αγαπούν τα ενυδρεία, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

Σε μία τέτοια περίπτωση πως αντιδρούμε;

Πως μπορούμε να προστατέψουμε τα ψαράκια μας;

Αν γίνει μεγάλη διακοπή ρεύματος, οπότε σταματούν τα πάντα (φίλτρα, κυκλοφορητές, αεραντλίες κ.λ.π) δεν υπάρχει κίνδυνος για τα ενυδρεία μας;

Μετά από πόσο χρονικό διάστημα διακοπής μπορεί να αρχίσουμε να μετράμε θύματα;

Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε, όπως π.χ. με τα ups στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές; (αν και εκεί σου δίνει το περιθώριο μόνο για να κλείσεις τον υπολογιστή και να σώσεις τα αρχεία σου)

Αν η μεγάλη διακοπή σημειωθεί καλοκαίρι, που οι περισσότεροι λείπουμε για διακοπές, τι μέτρα πρέπει να έχουμε πάρει εκ των προτέρων για να μην χάσουμε τα πάντα;

Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.

μεχρι 7 ωρες ναι.η θερμοκρασια επεσε στους 22,αλλα ευτυχως δεν υπηρξε κατι αλλο δυσαρεστο...

23.6 εφτασε η θερμοκρασία και ευτυχώς για κανα 3ωρο περίπου δούλευε με ups ένας koralia1 και ενα εξωτερικό φίλτρο.άραγε θα έχω πρόβλημα??θα δείξει..........σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση!!!

Εμένα ευτηχώς στην περοχή μου η μεγαλύτερη διακοπή ρέυματος είναι 2 ώρες!

Αλλιώς θα τ'ακλαιγα τα καημένα τα ψαράκια μου!

Ελπίζω να μην σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πάντως το thread που άνοιξες έγινε αφορμή να μάθω για τα βακτήρια πράγματα που δεν ήξερα!

μια και πιασατε αυτο το θεμα εψαξα τωρα τελευταια τη λυση της γεννητριας για μια τετοια ωρα αναγκης.

βεβαια αυτο για να γινει ενοειτε οτι θα ειμαι σπιτι ή καποιος αλλος να μπορει να τη βαλει σε λειτουργια.

βρηκα λοιπον κατι κινεζικες με 1χρονο εγγυηση στα 800βατ με 80 ευρω.βεβαια μου ειπαν οτι αυτες δεν εχουν σταθεροποιητη και μπορει σε πολες ωρες λειτουργιας να καψει αυτα που ειναι συνδεμενα πανω του.αν δεν θες να γινει αυτο τοτε πρεπει να μπει ups εξτρα.

και μια αλλη γεννητρια γερμανικη με σταθεροποιητη και αθορυβη κανει 300ευρω αυτη βγαζει 1200βατ.

τι λετε πως βλεπετε την ιδεα για κατι τετοιο?

Όπως και νάχει πρέπει κάποιος να είναι στο σπίτι για να λειτουργήσει τη γεννήτρια. Επομένως αν κάτι συμβεί καλοκαίρι τότε προβλέπεται χαμός.... :rasp::rasp::P

Τυχερε, 9 ωρες?

Εγω μεινει 11 !!!! :rasp::rasp:

Αλλα εγω εχω γλυκο (φυτεμενο μαλιστα) και δεν ειναι το ιδιο ευπαθες με το δικο σου.

Ειχα ειδοποιηθει και εγω για τη διακοπη λογω εργων.

Απλα δεν ταισα μια μερα πριν, δεν εκανα αλλαγη νερου πριν, κρατησα κλειστο το χωρο με τη ζεστη της θερμανσης μεχρι την διακοπη.

Ειχα φιλτρα "διπλασια" απότι επρεπε.

Δεν εκανα τιποτα αλλο αφου ελειπα ολη μερα.

Δεν παρατηρησα καμια κακη παρενεργεια ουτε στις μετρησεις.

μονο ups παιδια μπορει να αποβει σωτηριο!!!

Δεν νομιζω οτι θα αντεξει για αρκετη ωρα... εκτος αν μιλαμε για μεγααααααααλο UPS!

εμενα μια διακοπη κρατησε 8 ωρες αλλα ητανε καλοκαιρι.Πιστευω οτι μονο απο θερμοκρασια αν εχεις προβλημα.Για εμενα καλυτερα να ειχες μονο τον θερμοστατη να δουλευη με το UPS ετσι θα σε κρατουσε περισσοτερο πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...