thanos459 24 Μαρτίου 2009 #1 Share 24 Μαρτίου 2009 καλησπερα και καλως βρηκα την διαδικτυακη σας παρεα,,,,,,με λενε Θανο ,,,ειμαι 27 χρ και απο μικρος ηθελα να αποκτησω ενα μικρο ενυδρειο,,,λογω ομως συνθηκων και λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων συχνα στο εξωτερικο δεν μπορεσα αποκτησω μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι που πηρα ενα μινι ενυδρειο 30 λιτρων.Μου ειπαν να παρω για αρχη ενα μονομαχο αλλα επειδη οπως αρχισα να διαβαζω για τις συνθηκες που πρεπει να υπαρχουν στο ενυδρειο σου ετσι ωστε να ζουν τα ψαρια σου σε καλη κατασταση και να μην εχεις προβληματα στραφηκα προς την απλη λυση των χρυσοψαρων,,,,ετσι λοιπο πηρα 3 ,,,,και απο το καλοκαιρι ασχολουμαι με αυτα,,,,,μεχρι προχτες πος ειπα να κανω ενα ακομα βημα παραπανω και πηρα ενα μεγαλυτερο ενυδρειο,,των 100 λιτρων.σκεφτηκα να βαλω τροπικα,,,επειδη ομως ειχα τα 3 χρυσοψαρα απο το καλοκαιρι και δεν θελω να τα δωσω,, πηρα αλλα 4 αλλα ειδη και τα εχω ολα μαζι,,,,, ξερω οτι ισως σας φανει λιγο ξενερωτο ολο αυτο,,,,αλλα ειμαι σε κατασταση πιο νεος απο αρχαριος και θελω να κανω σιγα σιγα βηματα,,,,,,ηδη απο μια μινι ερευνα στο φορουμ ειδα οτι υπαρχουν πολυ ''ψαγμενα ''ατομα και πολλες φορες για να καταλαβεις τι λενε χρειαζεσαι φροντιστηριο,ασε που εχω διαβασει για πιρανχας καρχαριες κλπ.....,,,,προς το παρον σκεφτομαι να αφησω τα μικρα στο μεγαλο ενυδρειο και να παρω ενα μονομαχο στο μικρο 30 λιτρων κανοντας ενα βημα ακομα,,,, ερωτηση,,,,μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με τη θερμοκρασια του νερου στα χρυσοψαρα,,,,κρινεται αναγκαιο να βαλω θερμοστατη στο μεγαλο ενυδρειο που εχω μονο τα χρυσοψααρα??? και δευτερον,,, τι πρεπει να προσεξω στο μικρο ετσι ωστε να περναει καλα ο μελλοντικος gladiator? σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Μαρτίου 2009 #2 Share 24 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες!! τα χρυσοψαρα δεν χρειαζονται θερμοστατη, ουτε κ να τα μπλεξεις με αλλα ειδη. κ μην βαλεις αλλα, ειναι αρκετα τα 7 για τα 100 λιτρα σου. για τον μονομαχο μπορεις να δεις στα ενυδρεια μελων αλλα κ στην αναλογη κατηγορια για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το στησιμο του ενυδρειου του... κ παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 24 Μαρτίου 2009 #3 Share 24 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 24 Μαρτίου 2009 #4 Share 24 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2009 #5 Share 24 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 24 Μαρτίου 2009 #6 Share 24 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Μαρτίου 2009 #7 Share 24 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες Το 30αρι ενυδρειο ειναι οτι πρεπει για το μονομαχο, θελει απλα χαμηλη ροη το φιλτρο, φυτα κλπ φυσικα στρωσιμο πρωτα. Το μεγαλο ειναι μικρο για 7 χρυσοψαρα Υπολογισε 40-50 λιτρα το καθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Μαρτίου 2009 #8 Share 25 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος