rossi 24 Μαρτίου 2009 #1 Share 24 Μαρτίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ εχω προβλημα εδω κ εναμιση μηνα δεν μπορω να ανοιξω νεο θεμα εκτος απο μια φορα που μπηκα κ μια τωρα.Για ποιο λογο δεν με δεχεται το city .Επισης εχω κανει κ νεα καταχωρηση κωδικου κ παλι δεν με δεχεται τελικα τη προβλημα υπαρχει κανω κατι λαθος? η υπαρχει προβλημα απ το forum θα παρακαλεσο πολυ αν μπορει καποιος απτο aguazone zone να με βοηθησει ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Μαρτίου 2009 #2 Share 24 Μαρτίου 2009 Αφού μπήκες και πόσταρες κιόλας δέν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Θα το κοιτάξω όμως και θα σου στείλω π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossi 25 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 25 Μαρτίου 2009 Μπαινο με κωδικο που με συμβουλεψε ακουαριστας που ειναι στο city ποιο παλιος για τον ιδιο λογο που εξηγησα κ σ αυτον οτι ενω εμπαινα με δικο μου κωδικο εδω κ ενα χρονο, τωρα ,εδω κ ενα μηνα μπαινο με αλλο κωδικο που μου υποδειξε ο φιλος για να με βοηθησει κ ως χρηστης rossi που κ αυτος ειμαι, το κωδικο μου ομως γιατι δεν των δεχεται δεν ξερω αν βοηθησα στο προβλημα μου για να το καταλαβετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος