Mixalhs92 24 Μαρτίου 2009 #1 Share 24 Μαρτίου 2009 Θα ηθελα να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα σχετικα με την αναπαραγωγη Pseudotropheus estherae.Τι Θα χρειαστω.Μηπως χρειαστω εχτρα ενυδριο για τα αβγα η κονο η οτι διποτε αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2009 #2 Share 24 Μαρτίου 2009 Θα ηθελα να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα σχετικα με την αναπαραγωγη Pseudotropheus estherae.Τι Θα χρειαστω.Μηπως χρειαστω εχτρα ενυδριο για τα αβγα η κονο η οτι διποτε αλλο. Θα χρειαστεις καταλληλες παραμετρους νερου,καταλληλο αριθμο ψαριων,και χωρο διαμορφωμενο με παρα πολλες κρυψωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 24 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 24 Μαρτίου 2009 Μπορεις να μου τι βαθμους χρειαζοντε κ να μου εχηγησεις? για πσαρια διλαδη μπορει να χρειαστω 1 αρσενικο 4 θυληκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2009 #4 Share 24 Μαρτίου 2009 Για ποσα λιτρα μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 25 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 25 Μαρτίου 2009 αφτη την στηγμη εχω 75 λιτρα.και θα παρω σε εναν μηνα η το ριο 180 η το 240. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαρτίου 2009 #6 Share 25 Μαρτίου 2009 αφτη την στηγμη εχω 75 λιτρα.και θα παρω σε εναν μηνα η το ριο 180 η το 240. Καλα για 75 λιτρα δεν το συζηταμε καν,γιατι ειναι πολυ λιγα για αυτα τα ψαρια.Αν πας στο 180αρι,1m+3f.Aν πας στο 240αρι εχεις επιλογη να βαλεις και κατι αλλο μεσα.Αυγα,μην περιμενεις να δεις,(οπως ανεφερες πιο πανω)μιας και τα επωαζει η θηλυκια στο στομα της,και βγαινουν μετα καποιες μερες τα ψαρακια.Θελεις ομως πολλες πετρες για δημιουργια κρυψωνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος