printioa 23 Μαρτίου 2009 #1 Share 23 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Μαρτίου 2009 #2 Share 23 Μαρτίου 2009 Μου θυμίζεi sorbe λεμόνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Μαρτίου 2009 #3 Share 24 Μαρτίου 2009 Γλυκας!!!! Να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red rubin 25 Μαρτίου 2009 #4 Share 25 Μαρτίου 2009 Ο συγκεκριμενος δισκος ειναι πανεμορφος. Πιστευω οτι θα δειχνει πιο ομορφος οταν βρισκεται σε σκουρο περιβαλλον! Κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 25 Μαρτίου 2009 #5 Share 25 Μαρτίου 2009 Να σου ζησει!!!! Ειναι ωραιος ο μικρουλης να τον χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Μαρτίου 2009 #6 Share 25 Μαρτίου 2009 Επιασαν δουλεια οι "γομες"!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 27 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 27 Μαρτίου 2009 ευχαριστω για τις ευχες. το συγκεκριμενο δισκακι ειναι καταπληκτικο και ειδικα οταν ειναι μεσα στα φυτα και δενει με το πρασινο τους. η καθαροτητα της επιφανειας του σε συνδυασμο με τις απαλες γαλαζιες ανταυγιες στα πτερυγια του τον κανει μοναδικο. ο χαρακτηρισμος του ως ALBINO του αξιζει 100% ο χαζομπαμπας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 28 Απριλίου 2009 #8 Share 28 Απριλίου 2009 Απιστευτος να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giochr 24 Ιουνίου 2009 #9 Share 24 Ιουνίου 2009 Φοβερός να σου ζήσει...τέλειος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Ιουνίου 2009 #10 Share 25 Ιουνίου 2009 (edited) Για να μη γινομαστε βαρετοι (τι ωραιο, φτου φτου κλπ κλπ) θα γραψω και εγω τη γνωμη μου περι του δισκιου. Θα γινω ο κακος της υποθεσης Αυτο ειναι χρωμα για Labido. Δεν μου αρεσει λοιπον το "φαντασμα". Οπως δεν μου αρεσουν και ολα τα δισκια σε φανταχτερα χρωματα και αποχρωσεις, με φιδισια δερματα και ακανονιστα σχηματα που μονο σχημα δισκου δεν θυμιζουν απο τις διασταυρωσεις και το τρελλο ταισμα. Φιλικα και συγνωμη για το θαρρος προς ολους τους δισκοφιλους Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος