MrGe07 22 Ιανουαρίου 2011 #651 Share 22 Ιανουαρίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2011 - MrGe07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 22 Ιανουαρίου 2011 #652 Share 22 Ιανουαρίου 2011 (edited) Είδα μια ταινία χθες "127 Hours" Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη στην περιπέτεια του Aron Ralston το 2003 Και αυτό είναι το trailer της ταινίας Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2011 - coffeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #653 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 1 Φεβρουαρίου 2011 #654 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 xaxaxaxaxax....εδω δει τοσα βιντεακια με αυτο....αλλα με αυτο γελασα ποιο πολη απο ολα!!! μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 1 Φεβρουαρίου 2011 #655 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Φεβρουαρίου 2011 #656 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Όσο κι αν με βρίσκουν σύμφωνο προσωπικά σχολιασμοί και αστεία που αφορούν την χριστιανική πίστη, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προσβληθούν και οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιλογές του κάθε έναν από εμάς. Οπότε δεν μπόρεσα να αφήσω ορατά τα βιντεάκια σας κι ελπίζω στην κατανόησή σας ώστε να μη συνεχιστεί αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Φεβρουαρίου 2011 Author #657 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Όσο κι αν με βρίσκουν σύμφωνο προσωπικά σχολιασμοί και αστεία που αφορούν την χριστιανική πίστη, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προσβληθούν και οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιλογές του κάθε έναν από εμάς. Οπότε δεν μπόρεσα να αφήσω ορατά τα βιντεάκια σας κι ελπίζω στην κατανόησή σας ώστε να μη συνεχιστεί αυτό το θέμα. Καλά καλά μην βαράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #658 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλά καλά μην βαράς Αν αρχίσω να βαράω θα το καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Φεβρουαρίου 2011 #659 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν αρχίσω να βαράω θα το καταλάβεις εεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #660 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 εεεεεεεεεεεεε Μη κοιτάς εσύ!!! Είσαι μικρός Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #661 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν αρχίσω να βαράω θα το καταλάβεις η megan ειναι σοβαρη ..κοριτσι για σπιτι δεν θα ανεβαζε τετοιο βιντεο ps. δεν εχει τετοιο ταττοο πανω απο τον πισινο της Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Φεβρουαρίου 2011 #662 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 η megan ειναι σοβαρη ..κοριτσι για σπιτι δεν θα ανεβαζε τετοιο βιντεο ps. δεν εχει τετοιο ταττοο πανω απο τον πισινο της Το εχεις ελεγξει ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #663 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #664 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 η megan ειναι σοβαρη ..κοριτσι για σπιτι δεν θα ανεβαζε τετοιο βιντεο ps. δεν εχει τετοιο ταττοο πανω απο τον πισινο της Άκου... Η Megan (το Megan-άκι ) είναι ίσως ότι τελειότερο έχει δημιουργηθεί πάνω σε αυτό τον πλανήτη, μετά από μένα φυσικά! Ξέρω πολύ καλά όλα τα tattoos της όπως επίσης ξέρω και σώμα της (προχτές πίναμε τσικουδιές στο δωμάτιό μου). Οπότε δεν θα μου πεις ΕΣΥ, ένας τιποτένιος alternative-ο-punk-ροκάς ποια είναι η Megan (το Megan-άκι ). Φυσικά και δεν είναι αυτή! Αλλά πες μου ότι σε χαλάει ακόμα κι αυτή για να πηδηχτώ από το παράθυρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #665 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Άκου... Η Megan (το Megan-άκι ) είναι ίσως ότι τελειότερο έχει δημιουργηθεί πάνω σε αυτό τον πλανήτη, μετά από μένα φυσικά! Ξέρω πολύ καλά όλα τα tattoos της όπως επίσης ξέρω και σώμα της (προχτές πίναμε τσικουδιές στο δωμάτιό μου). Οπότε δεν θα μου πεις ΕΣΥ, ένας τιποτένιος alternative-ο-punk-ροκάς ποια είναι η Megan (το Megan-άκι ). Φυσικά και δεν είναι αυτή! Αλλά πες μου ότι σε χαλάει ακόμα κι αυτή για να πηδηχτώ από το παράθυρο!!! θα εκανα ενα 'mini' φωτορεπορταζ αλλα δεν μου το επιτρεπει το ηθος του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #666 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 θα εκανα ενα 'mini' φωτορεπορταζ αλλα δεν μου το επιτρεπει το ηθος του forum Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην το κάνεις, γιατί σε πολλές από αυτές θα είμαι κι εγώ μέσα και ο manager μου απαγορεύει την υψηλή δημοτικότητα αυτή την περίοδο! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Φεβρουαρίου 2011 #667 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 το megan-ακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #668 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην το κάνεις, γιατί σε πολλές από αυτές θα είμαι κι εγώ μέσα και ο manager μου απαγορεύει την υψηλή δημοτικότητα αυτή την περίοδο! Ευχαριστώ! Οχι δεν θελω να προσβαλλω την προσωπικη ζωη κανενος θερμη παρακληση : στο forum εκει που λεει ρωτηστε τους ειδικους θα μπορουσε να αναρτηθει thread 'Ask Megan Fox' ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ενυδρειοφιλοι θα ηθελαν να ρωτησουν την Megan διαφορα...για το αγαπημενο μας hobby φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #669 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 3 Φεβρουαρίου 2011 #670 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Φεβρουαρίου 2011 #671 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 η ψυχραιμη .,,.,,,, νεα ταινια νεα επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 4 Φεβρουαρίου 2011 #672 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Just Like Before And All's Forgotten Right ..Right ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Φεβρουαρίου 2011 #673 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Φεβρουαρίου 2011 #674 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 οταν το χρημα δεν κρυβεται ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 6 Φεβρουαρίου 2011 #675 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts