THIRIO KOSTAS 28 Μαρτίου 2009 Author #26 Share 28 Μαρτίου 2009 (edited) επισης 8α ηθελα να μου πειτε πως να ταιζω τα κοραλια μου. εχω αυτα τα προιοντα Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Μαρτίου 2009 #27 Share 28 Μαρτίου 2009 Να σου ζήσουν οι νέοι!!! Πρόσεξε ιδιαίτερα τη σταθερότητα των τιμών, γιατί αρκετές από τις επιλογές σου είναι αρκετά ευαίσθητες. Προσωπικά δεν τάισα ποτέ κοράλλια. Η τροφή των ψαριών και τα απόβλητά τους ήταν αρκετά για την ανάπτυξη των κοραλλιών μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 28 Μαρτίου 2009 #28 Share 28 Μαρτίου 2009 Πολυ ωραια τα ζωντανα σου, προσεξε μην καψεις την μοντι με του κυκλοφορητες. Τα αμινοξεα θελουν προσοχη στην χρηση μην γεμισεις αλγες κτλ. Εγω χρησιμοποιω ακριβως την ιδια μαρκα μια φορα την εβδομαδα 5ml. Καλυτερα να το εχεις στο ψυγειο αφου το ανοιξεις. Κανε υπομονη και μην στοκαρεις γρηγορα οπως εκανα εγω γιατι θα παλευεις με τα No3 μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2009 #29 Share 28 Μαρτίου 2009 Δηλαδη filrou πως και που θα πρεπει να τοποθετηθει η monti για να μην καει οπως λες;Σε ρωταω γιατι σε δυο μερες μεσα εχασα μια.Ασπρισε τελειως.Την ειχα πανω πανω και σε σχετικα καλη κυκλοφορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Μαρτίου 2009 #30 Share 28 Μαρτίου 2009 Να τα χαιρεσαι Κωστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Μαρτίου 2009 #31 Share 28 Μαρτίου 2009 Mπραβο παληκαρι μου Κωστα.Μα τι εχετε παθει ολοι με τα reef ρε παιδια.Και τα fish only μια χαρα ειναι. τι ειναι reef? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2009 #32 Share 28 Μαρτίου 2009 τι ειναι reef? Ειναι η δευτερη φορα που το ρωτας αυτο και σε ασχετα ποστ.Ανοιξε θεμα και βαλε τις αποριες σου.Δεν ειναι σωστο να χαλαμε το ποστ του Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 28 Μαρτίου 2009 #33 Share 28 Μαρτίου 2009 reef= Ενυδρειο τροπικου υφαλου! Dias, τι ενοείς καλη κυκλοφορια? Για καθε κοραλλι το καλη κυκλοφορια ειναι διαφορετικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2009 #34 Share 28 Μαρτίου 2009 Νικο εννοω ουτε ανυπαρκτη αλλα ουτε και κατακουτελα.Επρεπε να το διευκρινησω εχεις δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 28 Μαρτίου 2009 #35 Share 28 Μαρτίου 2009 Δηλαδη filrou πως και που θα πρεπει να τοποθετηθει η monti για να μην καει οπως λες;Σε ρωταω γιατι σε δυο μερες μεσα εχασα μια.Ασπρισε τελειως.Την ειχα πανω πανω και σε σχετικα καλη κυκλοφορια. Τωρα βεβαια εξαρταται απο τον κυκλοφορητη το ειδος μοντι κτλ αλλα κατα την δικια μου εμπειρια θα πρεπει να ειναι σε καλη εμμεση κυκλοφορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Μαρτίου 2009 #36 Share 28 Μαρτίου 2009 Θα συμφωνήσω και εγώ. Οι κυκλοφορητές δεν θα πρέπει να στοχεύουν απευθείας το κοράλλι και από κοντινή απόσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 30 Μαρτίου 2009 Author #37 Share 30 Μαρτίου 2009 η ακροπορα μεχρι τωρα δειχνει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Μαρτίου 2009 #38 Share 30 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Μαρτίου 2009 #39 Share 30 Μαρτίου 2009 Κώστα γρήγορα βλέπω έπεσες στα ΣΚΛΗΡΑ Καλή συνέχεια στον όμορφο υφαλο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Μαρτίου 2009 #40 Share 30 Μαρτίου 2009 Μπράβο Κώστα! Θηρίο βλέπω την ακροπόρα!!!! Μια χαρα τα πας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 30 Μαρτίου 2009 Author #41 Share 30 Μαρτίου 2009 σας ευχαριστω ολους και ειδικα οσους με βοηθησαν κι απο κοντα να και το κοκο μου και σημερα ηρθε ο ταν και μου εφερε και το πολυποθητο μηχανημα αααααυτο iks computer!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 30 Μαρτίου 2009 Author #42 Share 30 Μαρτίου 2009 και μια ολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 31 Μαρτίου 2009 #43 Share 31 Μαρτίου 2009 σας ευχαριστω ολους και ειδικα οσους με βοηθησαν κι απο κοντα να και το κοκο μου και σημερα ηρθε ο ταν και μου εφερε και το πολυποθητο μηχανημα αααααυτο iks computer!!!!! Καλορίζικο το εργαλείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 31 Μαρτίου 2009 #44 Share 31 Μαρτίου 2009 Μπράβο κώστα! Καλή επιλογή!!! Καλοριζικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 1 Απριλίου 2009 Author #45 Share 1 Απριλίου 2009 (edited) σημερινες τιμες αμμονια 0 ΝΟ2 Ο ΝΟ3 10-15 ΡΟ4 0,03 ΡΗ 8,3 CA 440 MG 1350 SALINITY 1025 TEMP 27 REDOX 325 ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!! μες την βδομαδα θα μπει και ο ριακτορας με co2 και control απο το iks και πιστευω μετα σιγα σιγα θα χαλαρωσω λιγο οικονομικα και γενικα εεε μετα καμια εφυλια καμια καουλαστρεα αααααα και κανα ψαρακι ρε παιδια. 4 εχω μονο!!!!!!!!!!! (πλακα πλακα ψαρι εχω να βαλω 2 μηνες απο τοτε που εχασα το lineatus) ρε τι τρελα μας εχει βαρεσει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε . Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Απριλίου 2009 #46 Share 2 Απριλίου 2009 Κωστα σε βλεπω απ'το καλο στο καλυτερο και χαιρομαι πολυ.Να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Απριλίου 2009 #47 Share 2 Απριλίου 2009 Κωστή οι τιμές σου είναι πολύ καλες μονο λίγο προσοχή στα φωσφορικά σου. Ο CR θα σου λύσει τα χέρια με την σταθερότητα των τιμών που θα αποκτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 2 Απριλίου 2009 #48 Share 2 Απριλίου 2009 Ακομα μια φορά μπράβο Κώστα! Προσεξε μονο, συνδιασμο φωσφορικά με νιτρικα! Μπορει να σου βγαλουν αλγουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 2 Απριλίου 2009 Author #49 Share 2 Απριλίου 2009 σας ευχαριστω ολους. λοιπον το brain μου 2 μερες τωρα δεν ανοιγει καθολου το ταισα την κυριακη δευτερα ανοιξε και μετα τελος το εβαλα χαμηλα μηπως το πειραξε το φως ολα τα αλλα κοραλια πανε μια χαρα θα περιμενω να δω τι θα γινει οριστε και φωτο ααα και εχθες πηρα μια εφυλια frogspawn οριστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 2 Απριλίου 2009 #50 Share 2 Απριλίου 2009 Ωραίο ενυδρείο βρε θηρίο Καλή συνέχεια Κώστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος